kızlar keten tohumuyla ılgılı bılgısı olan varmı
kızlar keten tohumuyla ılgılı bılgısı olan varmı
Yengem denemisti. Tokluk sagliyomus canim yogurda koyup yiyodu
Canim ben hergun tuketiyorum bi kasik.sindirim sistemine yardimci,omega3 iceriyo,kolestrolu dusuruyo,kan sekerini dengeliyo.ben ya yogurda katiyorum yada salatalarima serpiyorum.kabiz olan varsa ozellikle oneriyorum
sağolun canlar cevabınız ıcın burda hepımız abla kardes olduk artık ...maaşımı alamadım henuz dogru durustte alısverıs yapamadım dıyet ıcın ama suan keten tohumuna ayırcak azcık bır butcem oldu hemen alıcam :)
sabah aksamyerım bende 1 ymk kasıgını bolerek ...
bugun sankı ustume ölü topragı serpmişler gibi halsız bıtkınım daha 1,5 ltre suyum bıle bıtmedı :18:
Kızlar funda suyunu duyan yokmu ona göre alacam ben keten tohumunun göğüsleri buyuttugunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bugün geç kalktık sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay öğle yemeğini kaldırıp direkt ara öğün yapacağım geç yediğim için :)
Benim ogunlerim anca pazar gunu duzene giricek. 2 gundur teyzemler bizde yarinda hep beraber nişana gidicez. O yuzden bu pazardan pek beklentim yok:/ bende bitkinimmm.
Bende keten tohumu alrm belki
Kızlar funda suyunu duyan yokmu ona göre alacam ben keten tohumunun göğüsleri buyuttugunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bugün geç kalktık sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay öğle yemeğini kaldırıp direkt ara öğün yapacağım geç yediğim için :)
benımde oyle canım ılk 3 gun guzel gıdıyordu dun ve bugun ve yarında hıc beklentım yok genede morelımızı yuksek tutalım bellıde olmaz =) senın kılo pek fazla degıl canım gogus buyutuyormu bılmıyorum ama memenın buyugu makbuldur az daha buyusun benımkıler
funda suyunu duymadım canım ben :44::44: keten tohumuda gogus buyutuyormu bılmıyorum lakın ne kadar buyutebılırkı
Bu hafta alisma haftasi oldu bidahaki hafta bomba gibi oluruz:) benimkiler buyuk ya 90 takiyorm
Öğlen yemeği tavuklu salata :)
Kızlar ben dayanamayıp habire tartılıyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öğle Yemeğim
Dün çok yediğim için bugün dengelemem lazım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meyvelı dımı cok severım bırde nesguıkk kakaoluyuu severım gevrek sutlede yerım sutsuzde yerım kıtır kıtır ama yıyemıyorz halıyle dıyet
Kızlaar tamı tamına 20 kişi oldukk.
Herkesi ekledim listeye.
Lütfen bakın, boyu veya adı eksik olanlar söylesin. Belki yazmışsınızdır gözümden kaçmıştır ama eksik olanlar var.
Tartılma gününe kadar hallolsun :)
bebegım boy 1.63 adım nihal kılom gecen pazar 79 du