Kızlaar tamı tamına 20 kişi oldukk.
Herkesi ekledim listeye.
Lütfen bakın, boyu veya adı eksik olanlar söylesin. Belki yazmışsınızdır gözümden kaçmıştır ama eksik olanlar var.
Tartılma gününe kadar hallolsun :)
Gittikçe çoğalıyoruz.
İnşallah sonuna kadar gideriz.
1 fincan yeşil çay içiyorum.
Saat 5 te ara öğün yapmayı düşünüyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
deli biliyorum adını:))
Gittikçe çoğalıyoruz.
İnşallah sonuna kadar gideriz.
1 fincan yeşil çay içiyorum.
Saat 5 te ara öğün yapmayı düşünüyorum.
Benim boyum eksik.
155
bırdaha yazayım dedım canım olsun =)
ınsallah canım sonuna kadar buradayız ..
bugun canım cok sıkkın az oncede psıkolojımı alt ust edenn bır foto gordum sınır oldum
bu hak yıyenlerın hakka gırenlerın sonunu cok merak edıyorum pislikler
16:00 ara ogun
1 brdk yarım yaglı sut az kahvelı
Hiç birşeyi takma canım sen hedefine odaklan boşverrr:)
Sevgicim bugün leslie yapmaya başlıyorum akşamda dışarıda yemek yiyecekmişiz 7 gibi bugün çok yemiş olucam acaba kaç mil yapsam da yaksam 4-5 çok mu olur ?? Yada yemeden 2 yedikten sonra 2 mil bilemedim ?
takmamak elde degılde artık hesabımız mahşere kaldı yapacak bırsey yok
çok zorlancağını düşünmüyorsan 5 mil yap canım. ya da saat 6 gibi 3 mil. geri döndükten sonra da 10 gibi 3 mil yap:)
Adım NeslihanKızlaar tamı tamına 20 kişi oldukk.
Herkesi ekledim listeye.
Lütfen bakın, boyu veya adı eksik olanlar söylesin. Belki yazmışsınızdır gözümden kaçmıştır ama eksik olanlar var.
Tartılma gününe kadar hallolsun :)
Videoları izledim çok zorlanacağımı düşünmüyorum ama yapmadan bilemem :) 3-3 yapsam daha iyi olur sanki çünkü yedikten sonra 5 hayatta yapamam uykum gelir :)
Adım Neslihan
Boy:1.68
Kilo:69 (Yani ilk başladığımda 69'dum bu sabah 68,5 çıktım. Onu düzeltirsen sevinirim canım :)
tartı günü pazar günü, istersen ilk tartı da 68 yazayım?
dertleşmek istersen dinlerim tatlım sen üzülme yine de
Dayanamıyorum ben her sabah tartılıyorum :) Sanırım Pazar günü 68 olurum yani inşallah :) Öyle yazabilirsin.
sagol canım ama degecek bır konu degıl
agzımızın tadı hıc bozulmasın tam gaz devam edelım ..
bu aksam dondurma yıycem ben sımdıden dıyım
ayran çorbasına baslaycam yarın baslamadan pazar gunkı kacamagı sımdıden yapayım ....
bu arada sevgıcım ayran aşı corbasını detoksu sende yapmak ıstıyorsan kafeın almaman lazım kahveyı terkedıceksın canım bırkac gun
yesıl caya devam artık
İzleyince kolaaay sen bir de yapınca görbence de 3-3 daha mantıklı hem toplamda 6 mil olur
kızlar tartı gununde sankı yanlış dusunduk gıbıme gelıyor herkes pazar kacamagı dıye dıye kendını yedı bıtırdı bende dahıl
bnce tartı gunu p.tesı sabahı olmalıydı tabı sızınde dusuncenız onemlı bu saatten sonra ne kadar degısebılır bılemıyorum ama ...
pazar tartılcaz kılo verdık dıye yıycez etcez bılemedım kızlarrrrrrrrrrrrrr :26::26::26: