Kuzucuguum kiyamam:)aksam yemegi kacta birakiyosun?
bende 25 yasındayım =)
ayh oyle deme ben 25 yasındayım ama metobolızma yaşım 40metobolızma yasının sebebı acaba kılolu olusumuz mu ?
bende sozde bugun baslıyacaktım butun dunya bana karsı sevgıcım ıkı gundur mısafır geldı gec gıttıler gec uyudum haşatım cıkmıs gıbı bayılmısım yatagımda hazırlıyamadım haslıyamadımm yarına kaldı artık geneama 2 gun degıl 4-5 gun yapıcam ben zararı olcagını sanmıyorum ..
gunaydın canım dunden sonra guzel baslayıs olmus
hayırlı cumalar canım 2 kılo bıle gıtse opup basımıza koyalım ayda 8 kılo eder sabırsızız bıraz ama zaman gerek 5-6 ay en azından duzenlı dengelı beslenerek verıyoruz bızz
gunaydınnnn sıskoannecımm =) yurumenın faydasını cok goreceksın masallah kosu bandın mı var evde ne guzell
canım yanlıs anlama ama hamur ısı yememeye gayret etsen cok ıyı olur aslında
dun kı sporun etkısı acıktırmıstır senı
guzel kahvaltı =) ben bugun sefıllerı oynadım ve usendımm domates salatalık dılımlemeye o dereceyım yanı dusun =)
En geç 18.30 da akşam yemeğimi yemiş oluyorum canım ama bazen spordan gelice acıkıyorum yoğurt yiyorum veya süt içiyorum 21.30 22.00 gibi
Oyle artik yapcak bisey yok:/
Canım valla spodan mı bilmem ama gözümü açtım açım dedim birazda uykuyu abartınca hemen giyinip evden çıktım yapmıcam bi daha pazar günü ödül yok banada :))
Oyle uyanmaman lazim aslinda insulinine baktirdinmi canim onceden bende oyleydim gece yemeyi ve sekeri hayatimdan cikarinca bitti o sabah acliklarim
ılk elın gunahı olmazmıs canım bence pazartesı hepımız gumbur gumbur gelıcezz bomba gıbı devam edıcez =)
pazar günü aslında ödül olsa bıle gene fazla kacırmamız lazım :)
sen ödül yap gene ama pizza sevıyorsan mesela ıkı dılım ye yanındada elma dılım patates ye bırkac dlm oh mıs aksamada sporunu yapar dus alır yatarsın özendım ayh
Bu arada yaşlarınız kaç? Ben 24 yaşındayım
Valla şöyle çikolatalı krokanlı antep fıstıklı bir pasta yemeyi düşünüyordum :)) Ölcem tatlısızlıktan :))
Kizlar ilk sayfadaki listeye boylarinizi da eklememi istiyosaniz yazin :)
OYyhhh agzının tadınıda bılıyorsun ye canım afıyet olsun =)
1 aylık ödül günü programı yaptım bu hafta pasta sonra mangal sonra şöyle patlıcanlı büyük bir dürüm en sonda hamburger :))
öncelikle değer verip de uyardiginiz icon Teşekkürler. .. daha önce de buna benzer diyet yaptım 76 dan 61 e düştüm bana en uygun diyet... kahvaltı 9.30 gibi öğle yemeği 12 de o yüzden ara öğüne ihtiyaç duymuyorum bi de bizim öğle yemeği kültürümüz olmadı hiç o yüzden sorun yok ve de öğretmen olduğum için okula goturulebilecek en pratik menü :)
Kizz mangalda diyet olmayan ne varki zaten?o soylediklerini ben yiyorum doner olsun patlican olsun bak bugun misafirim var mercimek koftesi ve salatalardan bol bol yicem borege tatliya dokunmicam.gerci ben karatay yapiyorum o yuzden.siz nasil bi liste uyguluyosunuz?
55 olana kadar bozmayi düşünmüyorum inşallah 55 olursam kendime 2 kilo hakkı vereceğim 2 kiloyu geçtiği anda diyet yaparım inşallah planlarda degisiklik olmaz maalesef diyetisyenimin de dediği gibi biz yaptiklarimizi hayat felsefesi olarak benimsemeyip geçici yaptigimiz için bu başımıza gelenlerAnladim canim guzel o zaman saglikla gitsin kilolarimiz😘😘
1 aylık ödül günü programı yaptım bu hafta pasta sonra mangal sonra şöyle patlıcanlı büyük bir dürüm en sonda hamburger :))
Herkes pazar günü hayallerini söylemiş ben bozmayacam kurban bayramında kayinvalidem ve gorumceme zayifladigimi göstermem lazım :) ama söyle guzzeeelllll bir profiterol dondurmaya Hayır demezdim bu arada funda suyu deneyen var mı???
maşallah canım
bende bozmıycam en fazla oglen dondurma yerım belkıı pazar gunu
Canım ben bunları yemezsem sıkılır bırakırım kendimi biliyorum mesela canım şimdi birşey istiyor aman pazara az kaldı bekleyim ödülümde yerim diyorum :)