ay o da az canım ya bence. ben 2000e düşürdüm:) o da düşmüşş hali.. anca yavaş yavaş sporla beraber eritiyorum işte:)
Arkadaşlar günde ortalama kaç kalori alıyorsunuz?
Ben 600-700 civarı aldım şimdiye kadar.
ay o da az canım ya bence. ben 2000e düşürdüm:) o da düşmüşş hali.. anca yavaş yavaş sporla beraber eritiyorum işte:)
Kizlar 1800-1500 civari alirsaniz ortalama bir hizda kilo verirsiniz. 800-1000 civari alirsaniz cok hizli. Ama 1000in altini pek onermiyolar sagliksizmis. ( ne kadar uymasam da )
Tabi bu kisiye gore degisir. Mesela normalde 3500e kadar cikiyodur. Onu 2000 e dusurseniz bile yeter:) umarim aciklayici olmustur.:)
Yarına saklıyorum o zamanBu saatte yemeeee
bi de bu ara icetea hastalığı çıktı. 1 lt tüketiyorum günde. üstünde şekersiz şusuz busuz yazıyor ama kendimi bliorum ben. kesinlikle kalorili bir içecekk
bi de bu ara icetea hastalığı çıktı. 1 lt tüketiyorum günde. üstünde şekersiz şusuz busuz yazıyor ama kendimi bliorum ben. kesinlikle kalorili bir içecekk
Yarına saklıyorum o zaman
:)Çok zorlanmıyorum ama.
Fazlasını yersem suçluluk duyarım eminim. Spor yapamıyorum, ayni kondisyon bisikletiyle çalışıyorum ama çok az, nefesim kesiliyor.
Iyi geceler kizlar yarin insallah daha iyi gecer her gununuz bugunden ayri guzel olsun canlar opuyirum hepinizi bye:)))
Hahalimonlusunu oneriyolar ama oyle gunde 1 lt degiiill :)
:)
sigarayı azalt
hayır elma:) limon sevmiyorum. ama sanırım şekerli de olsa zararlı da olsa bırakamıcam:)
bende yatıyorum kızlar...hepinize iyi gecelerr....tatlı tatlı rüyalar
hiç kullanmadım ki:)
İce tea bağımlılık yapıyor bence.
Ablam inanılmaz çok içiyor. Başladığından beri sigara tiryakisi gibi ice tea tiryakisi oldu
aoww. o zaman spordan yılma canım benim. sigara içmemene rağmen nefes darlığı oluyorsa orda spora ağırlık vermeli