Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

çok zor ama çabalıyorum inankibenim kadar çok yiyen biri için 5 günde 1 kilo süper ama dimi

düşün ki vücudunda 1 litrelik bir süt gibi hacmi olan bir yağ vardı o gitti.. böyle düşününce somut olarak iyi geliyor insana.. 1 lt süt de az değil hani..tebrikler..

İlk başlarda bende kalori hesabı yaptım canım:) ama nasıl, kalorisi atıyorum 120 ama protein değil karbonhidrat fazla. onu da yemedim. bu ayrıntı çok önemli. sonra yaklaşık 1 ay saldım. çünkü metabolizmam durmuştu iyice. yaklaşık 6 kilodur da karatay yapıyorum
çok zor ama çabalıyorum inankibenim kadar çok yiyen biri için 5 günde 1 kilo süper ama dimi
kesinlikle süper canım ben sana güveniyorum bu haftada 1 kilo gidecekk:)

sağol cnm hafta sonu bozmazsam ( ki inş bozmıycam ) 69 yazabılıcen o tabloya

nurseza_ Papillon_
2 gun iyi idare ettim ama annem bugun balik kizartcam diyo. Bugulama yap dedim yok kizartcam çıtır çıtır yicez diyo
Eyvah :) Ben de bayram dönüşü Geliboluda tekir, hamsi karışık kızartma yemiştim ama akşam öldüm mide ağrısından.. Eskiden bana mısın demezdi ama ne zamandır kızartma yemediğim için çok ağır geldi mideme. Aman diyim dikkat et canım fazla yüklenme midene

Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Etrafımda benden belki 20 kilo hafif insanlar diyet konuşurlarken kendimi o kadar kötü hissediyordum ki sanki bana "biz bile yapıyoruz bu niye yapmıyor" diyorlarmış gibi geliyordu.. Ben de yaklaşık bir aydır falan kk ya katılıyorum burada ortak hisler paylaştığın insanlarla dertleşmek, birbirimizi motive etmek çok önemli. Çünkü buradaki herkes senin hissettiklerini daha önce hissetmiş ve seni anlayabilecek insanlar Eminim sen de faydasını göreceksin.

Hemen dünki menümü paylaşıyorum

Sabah Klasik kahvaltı

Domates,salatalık,yeşillik,bir haşlama yumurta
Ekmek yok
Çay şekersiz

Ara:Kahve light sütle tek şeker

Öğlen

Izgara köfte (Salata)

Ara:Kahve light sütle tek şeker

Akşam

Bir kepçe tarhana çorba
Yarım porsiyon taze fasulye
Yoğurt

2 LitreSu
2 Kupa yeşilçay
30 dk yürüyüş

süper bi menü canımm:) dönüşün iyi oldu bakıyorum:)

Menü süper canım Buralar özledi seni :)

Bende birazcık fırsat buldukça yürüyüş yapmaya karar verdim
Havalarda bozdu şansıma ama olsun en azdan terlemiyorum:)

Çok iyi fikir ama havalar bozuk gidecekmiş Bende istiyorum zamansızlıktan olmuyo
Sen sıkı giyin devam et canım

Çok mutluyum çok mutluyum ....
İnşallah bu hafta kızan surat almam da sevincim kursağımda kalmaz
Teşekkürler Sevgicim nazar boncuğum çok yakıştı

Yeni arkadaşlar gelmiş bu arada hoşgelmişler .... :)

Gidenler olmuş listeden onlarda hoşgitmişler :)

nurseza_ Papillon_
2 gun iyi idare ettim ama annem bugun balik kizartcam diyo. Bugulama yap dedim yok kizartcam çıtır çıtır yicez diyo
Canım aman dikkat et kızartmaya. Ben sürekli ızgara yiyodum, geçen hafta eşim canım kızartma istiyor dedi,ertesi gün bana serum bağlandı Küçülen ve sağlıklı beslenmeye alışan midelere dokunabiliyor hemen aklında olsun

korkuttunuz beniii.
çok az yicem hatta belki vazgeçiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…