- 31 Ekim 2014
- 252
- 254
- 45
çok zor ama çabalıyorum inankibenim kadar çok yiyen biri için 5 günde 1 kilo süper ama dimi
teşekkürler 65 görsem bidüşün ki vücudunda 1 litrelik bir süt gibi hacmi olan bir yağ vardı o gitti.. böyle düşününce somut olarak iyi geliyor insana.. 1 lt süt de az değil hani..tebrikler..
İlk başlarda bende kalori hesabı yaptım canım:) ama nasıl, kalorisi atıyorum 120 ama protein değil karbonhidrat fazla. onu da yemedim. bu ayrıntı çok önemli. sonra yaklaşık 1 ay saldım. çünkü metabolizmam durmuştu iyice. yaklaşık 6 kilodur da karatay yapıyorumÇok
Çok iyi yaa.... Gerçekten süpe. .Hangi yöntemi kullandın ne yaptın peki.. Ben kalori hesaplama yoluyla başlamak istiyorum. .Öyle çok yöntem denedim ki.. Bu bana daha sağlıklı ve ruhsal açıdan daha iyiymiş gibi geliyor.. Biraz daha özgür hissettirebilir..
kesinlikle süper canım ben sana güveniyorum bu haftada 1 kilo gidecekk:)çok zor ama çabalıyorum inankibenim kadar çok yiyen biri için 5 günde 1 kilo süper ama dimi
sağol cnm hafta sonu bozmazsam ( ki inş bozmıycam ) 69 yazabılıcen o tabloyaİlk başlarda bende kalori hesabı yaptım canım:) ama nasıl, kalorisi atıyorum 120 ama protein değil karbonhidrat fazla. onu da yemedim. bu ayrıntı çok önemli. sonra yaklaşık 1 ay saldım. çünkü metabolizmam durmuştu iyice. yaklaşık 6 kilodur da karatay yapıyorum
kesinlikle süper canım ben sana güveniyorum bu haftada 1 kilo gidecekk:)
Eyvah :) Ben de bayram dönüşü Geliboluda tekir, hamsi karışık kızartma yemiştim ama akşam öldüm mide ağrısından.. Eskiden bana mısın demezdi ama ne zamandır kızartma yemediğim için çok ağır geldi mideme. Aman diyim dikkat et canım fazla yüklenme midene
o kadar canımı sıkan bir konu oldu ki artık bu kilolar... eski tanıdıklarımın hiçbiriyle görüşmek istemiyorum... sen ne olmuşsun bakışları bile beni benden alıyor... ama iki haftadır ciddi bir diyete başladım... 98,5 kg dan şu an 94 kg a geldim... hedefim mayıs ayında artık insanların içine girdiğimde utanmayacak durumda olmak... begenmediğim ama içine girdiğim için almak zorunda oldugum kıyafetlerden bıktım... aile içinde otururken insanların knedi arasında bile olsa diyetten bahsettiklerini duyunca ortamda bulunmak istememekten bıktım...
kadınlar kulübünü sürekli okuyarak çok ciddi motivasyon artışı elde ettim... buradan sürekli birbirimizle konuşmak bile önümüze set olan kiloları vermek için çok büyük bir nimet...
süper bi menü canımm:) dönüşün iyi oldu bakıyorum:)Hemen dünki menümü paylaşıyorum
Sabah Klasik kahvaltı
Domates,salatalık,yeşillik,bir haşlama yumurta
Ekmek yok
Çay şekersiz
Ara:Kahve light sütle tek şeker
Öğlen
Izgara köfte (Salata)
Akşam
Bir kepçe tarhana çorba
Yarım porsiyon taze fasulye
Yoğurt
2 LitreSu
2 Kupa yeşilçay
30 dk yürüyüş
Hemen dünki menümü paylaşıyorum
Sabah Klasik kahvaltı
Domates,salatalık,yeşillik,bir haşlama yumurta
Ekmek yok
Çay şekersiz
Öğlen
Izgara köfte (Salata)
Akşam
Bir kepçe tarhana çorba
Yarım porsiyon taze fasulye
Yoğurt
2 LitreSu
2 Kupa yeşilçay
30 dk yürüyüş
Bende birazcık fırsat buldukça yürüyüş yapmaya karar verdim
Havalarda bozdu şansıma ama olsun en azdan terlemiyorum:)
Hahaha nasıl da yakışır o ikili birbirine :)Öğle yemeğine karnıyarık ve pilav yapan mutfakta ki ablayı burda protesto ediyorum izninizle
Canım aman dikkat et kızartmaya. Ben sürekli ızgara yiyodum, geçen hafta eşim canım kızartma istiyor dedi,ertesi gün bana serum bağlandı
Canım aman dikkat et kızartmaya. Ben sürekli ızgara yiyodum, geçen hafta eşim canım kızartma istiyor dedi,ertesi gün bana serum bağlandıKüçülen ve sağlıklı beslenmeye alışan midelere dokunabiliyor hemen aklında olsun