Valla bence de vazgeçir canım, geçiremiyorsan da bol salatayla az yemeye çalışkorkuttunuz beniii.
çok az yicem hatta belki vazgeçiririm
Hahaha nasıl da yakışır o ikili birbirine :)
süper bi menü canımm:) dönüşün iyi oldu bakıyorum:)
Menü süper canımBuralar özledi seni :)
Çok iyi fikir ama havalar bozuk gidecekmiş Bende istiyorum zamansızlıktan olmuyo
Sen sıkı giyin devam et canım
Çok mutluyum çok mutluyum ....
İnşallah bu hafta kızan surat almam da sevincim kursağımda kalmaz
Teşekkürler Sevgicim nazar boncuğum çok yakıştı
Öğle yemeğine karnıyarık ve pilav yapan mutfakta ki ablayı burda protesto ediyorum izninizle
Ayyy şöyle bol limonlu zeytinyağlı peynirli bir roka salatası da ne güzel gider o balığın yanınaaaIzgaraya dönmeniz de süper olmuşş
Peynir yemiyor musuuuunnn ???Peynir yemesem de şöyle cevizli meyizli rokasalatası güzel olurdu bee
Peynir yemiyor musuuuunnn ???
belki de o dönemde değilsindir yapmaman gereken zamanda kaçamak yapmışsındr canım?Ohh valla ızgarada şahane olur afiyet olsun şimdiden canım
Valla bende o dönemdeyim sanki nasıl aşcam ya
Nerdeyse bir hafta olcek
bu menü 1 hafta boyunca hiç bozulmasın bakalım. veremezsen bişeyler düşünürüz:)Bugün neler yedim mesela
Sabah bir porsiyon melemen
Şekersiz çay
Ara:Kahve sütlü tek şeker
Öğlen
Et döner,salata
Ara:Kahve sütlü tek şeker
Şu ana kadar 2 litre su
1 kupa yeşilçay
Öğle arası:20 dk yürüyüş
Akşamda kıymalı domatesli soğanlı yemeğim var
Yanına yoğurtlu semizotu var
uğrarım arada bi kontrol ederim ne var ne yookk:))Kızlar artık ben de yeni bir başlık açtım..Hedefimiz Mayıs'a kadar 25 kilo... İşin eğlencesi, esprisi ile yediğimizi içtiğimizi paylaşalım... Buyurun efenim..Buyuurun kapımız açık...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadar-25-kilo-veriyoruz.766080/#post-37561191
Ayyy şöyle bol limonlu zeytinyağlı peynirli bir roka salatası da ne güzel gider o balığın yanınaaaIzgaraya dönmeniz de süper olmuşş
Kızlar artık ben de yeni bir başlık açtım..Hedefimiz Mayıs'a kadar 25 kilo... İşin eğlencesi, esprisi ile yediğimizi içtiğimizi paylaşalım... Buyurun efenim..Buyuurun kapımız açık...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kadar-25-kilo-veriyoruz.766080/#post-37561191
belki de o dönemde değilsindir yapmaman gereken zamanda kaçamak yapmışsındr canım?
bu menü 1 hafta boyunca hiç bozulmasın bakalım. veremezsen bişeyler düşünürüz:)
uğrarım arada bi kontrol ederim ne var ne yookk:))
babam sağ olsun:)) bol rokalı salata da yaparız dedi. içim rahatladı bozmak zorunda kalmıcamm:)
belkide bu hafta benim olur kim bilirYok kız bozmam veremiyom zati ne edem bozar mıyım hiç
Nihal çok beklersin şekerim şu haftayı bir atlatayımda bak gör sen o boncuk kimin oluyo