Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bugünkü menum
Sabah (10.30)
Omlet (2-3 sucuk dilimi vardi)
Iki kibrit kutusu kadar peynir
6-7 zeytin
Yarim domates
Bir bardak süt
Bir greyfurt
Bir mandalina

Saat 15.00 gibi misir patlagi

Aksam(18.00)
Bir dolu kase çorba
Patlıcanlı etli firin yemegi. ( sanırım annem patlıcanlari önce kizartti ama bana söylemiyo:KK70: O yuzden az yedim patlicandan )
Bir kase yogurt

Afiyet olsun canım. Mısırı karatay öneriyor muydu onunla ilgili birşey hatırlayamadım :KK64:bu arada bence kahvaltında domates salatalık yeşilliği ve en önemlisi kuruyemişi artırıp meyveyi teke indirmelisin daha iyi sonuç alırsın. Karatayda okuduğuma göre günde bir porsiyon meyve yiyin ille yiyecekseniz diyordu. :KK66: Ben iki haftadır sabah akşam karatay okuyorum akrabam gibi birşey oldu :KK48:

Papillon_ Papillon_ canim misir bugünkü kacamagim gibi bisey oldu. Meyve olarak da ikiside ufakti o yuzden tek porsiyon sayılır. Cok doydugum icin bir bütün domatesi bitiremedim. Kuruyemiş de bitmis:)

Sabah kahvaltimi paylasmistim
Arada bi sekersiz ve sutlu kahve ictim
Aksam da bir kase corba 3-4 haslanmis kanat ve bir kase yogurt yedim.
2litre su.
Ve maalesef 3-4 tane bisküvi. Oda evimde ilk gun oldugu icin keyif kahvesiyle yenilen biskuviydi. Ilerleyen gunlerde yapilan börek poğaça kizartmalara dokunmayacagim
Evimde ilk gün demişsin, yurttaydın eve mi çıktın canım? :)

kızlarrr.......
bende 2 haftadır kilomu yazmaktan başka menü yazmadım:KK43:
benim derslerim çok yoğunlaştı malum hergün 10-12 ders anlatan bir dershane öğretmeniyim
aktif olamıyorum...
sevgicim istersen beni tablodan çıkarabilirsin sorun oluyosa...yazılan bazı şeyleri okudum üzüldüm...
topikte aktiflik şart 2 haftadır ihlal ediyorum ama bilinçli değil inanın yoğunluk ve dersler ...
sizi çoook seviyorummm :)

Günaydın herkese :)

29/09/2014 Menüm :

Sabah : 2 dilim buğday ekmeğiyle domatesli peynirli sandviç

Öğle : 1 kepçe türlü (patlıcanları kızartılmıştı ama mecbur yedim)
1 dilim buğday ekmeği
1 kase yoğurt

Ara : 1 mandalina

Akşam : 1 tabak fırında tavuk patates
Bolcana salata

Vee 2,5 lt su :)

Günaydınlar herkese :) Hava yağmurlu ve soğuk, kışı hiç ama hiç sevmiyorum. Bi de lahana gibi giyiniyoruz ya daha bi kilolu hissediyorum kendimi :KK12:Dün tatil olduğu için kahvaltımı annemde yaptım, o yüzden hiç bahsetmesem daha iyi olur :eek:

Günaydın canım :) Aynı düşünceleri paylaşıyorum senle :KK66:
içime kasvetler basıyo bide Bahar olsa keşke ....

Hmm bende eve çıktın sandım :) Bende kocaelinde okudum yurtta kalmak bana zor gelmişti, sen rahatsan sevindm canım :)

Canım bende kocaelinde okudum :)

Günaydın canım :) Aynı düşünceleri paylaşıyorum senle :KK66:
içime kasvetler basıyo bide Bahar olsa keşke ....

Canım bende kocaelinde okudum :)
Ayy ne güzel :) O zamanlar okul bitsin diye dua ederdim ama geçenlerde iş için gittim çok özlemişim. Umuttepe'nin yollarını ne güzel yapmışlar öyle, bizim zamanımızda in cin top oynuodu. Kar en erken kampüse yağıodu :) Herşeye rağmen güzeldi diye düşünüyorum birsevgi birsevgi değerini bil bence bu zamanların :KK66:

kızlarrr.......
bende 2 haftadır kilomu yazmaktan başka menü yazmadım:KK43:
benim derslerim çok yoğunlaştı malum hergün 10-12 ders anlatan bir dershane öğretmeniyim
aktif olamıyorum...
sevgicim istersen beni tablodan çıkarabilirsin sorun oluyosa...yazılan bazı şeyleri okudum üzüldüm...
topikte aktiflik şart 2 haftadır ihlal ediyorum ama bilinçli değil inanın yoğunluk ve dersler ...
sizi çoook seviyorummm :)

Canım bizde seni seviyoruz yoğun olduğumuzda hiçbirimiz giremiyoruz Bu normal ....
Ama yoğunum diyip başka topiklerde vakit geçirenlereydi tepkimiz
Buraya sadece girip kilo yazıp çıkınca olmuyor dediğimiz oydu
Sen üzerine alınma Biz burda bi aileyiz Giremediğimz zaman olacak kilo veremediğimiz hatta aldığımız zamanda olabilir
Biz herzaman birbirimize destek oluruz :KK66:

X