Meltem canım geç kalınmış bır yazı senınkı bu zamana kadar başarını ve kılo vermıs olmanın huzurunu senınle paylastım kendı adıma konusuyorum lakın baska bıryerden devam edıp buraya sadece kılonu ayıp olmasın dıye bıldırmıs olman üzücü gercekten.. sonucta herkesın pesınden kosup profılıne bakıpta baska topıklerde oldugunu takıp etmıyoruz kı ...
arada menu paylasımı haftada bır de kılo bıldırımı dogru degıl en azından bızım topik için ..
Neyseki hedefıne az kalmış canım ınsallah ulasırsın hedefıne canım
haklısınız.herkese başarılar...Geçen günde devamlılık sağlamayan arkadaşlara bi yazım olmuştu Belki okumuşsundur
Bizimde motive olabilmemiz için devamlı kişiler gerek
Aynen sizin katıldığınız takımda olduğu gibi ... Sadece tek fark Biz burda bi aileyiz takım değiliz !
Ben kendi adıma sadece girip kilonu yazmanı saygı göstermek değil saygısızlık olarak görüyorum
Kendini rahat hissedebilirsin her iki tarafada yazmak zorunda değilsin
Nerde iyi hissediyor ve devamlılık sağlıyorsan orda olmalısın bence Doğru olan budur
Heee iki tarafada yetişirsin devamlı olursun amenna ama böyle buranın amacına ters
pirinç pilavı olunca dayanamıyorum makarnayı gene az yiyip idare edebiliyorum ama pilava olmuyooooyemeyın makarnayı ama : (
yıyosanızda hergun yemeyın aksam yemeyınn ben allahtan pirinç pilavı ve makarnadan bayagı uzaklasım sadece bulgur pılavı yıyorum
Kızz bu nasıl Karatay :) O zaman bende hala Karataya devam ediyormuşum pastalı pizzalıkızlarr karataya basladım duymayanlara duyurulurr ..
dunun menusunu paylasayım ...
sabah :
1,5 muz
1 fıncan sut
salatalık peynır
ve cevz
öglen : dısarıdaydım pasta cesıtlerınden bırını yedım ve sutlu khve
aksam :
1 dılım pızza
pirinç pilavı olunca dayanamıyorum makarnayı gene az yiyip idare edebiliyorum ama pilava olmuyoooo
Kızz bu nasıl Karatay :) O zaman bende hala Karataya devam ediyormuşum pastalı pizzalı
Ay deminden beri gülüyorum hahahahhaa nihal karatayi neden yanlış tanitiyosun yavrum hahahaha
Triplerini sevsinler :) Boşver biz seni böyle sevdik, hangimiz kaçamak yapmıyoruzkiSen ye canım sorun yok
kız karatayda olsa kacamak olmıycak dıye bırsey yok degılmıpazartesı baslamıs gozuyle bakıyorum
ezberı bozdum ben hahahahaha ay dedıgıme pısman ettınız ya durust olsak suc olmasak ayrı bır suc
Kızlaar keyifler nasıl bakalım
Geçen hafta 2 gün raporluydum, sanırım bi gün önce yediğim balık dokundu. İstifra ve ishalle geçti. Tek iyi yanı bişey yiyemediğim için kilo vermem oldu :) Tabi şaka bi yana sağlık herşeyin başında gelir. Bu hafta kilom 67,7Yalnız bu aralar çok fena makarnaya sardım. Yoğurtlu kıymalı makarna yapıp onu yiyorum sürekli. Dün akşamda yedim, az önce iş yerinde de yedim. Hadi kızın bana azıcık
kızlarr karataya basladım duymayanlara duyurulurr ..
dunun menusunu paylasayım ...
sabah :
1,5 muz
1 fıncan sut
salatalık peynır
ve cevz
öglen : dısarıdaydım pasta cesıtlerınden bırını yedım ve sutlu khve
aksam :
1 dılım pızza
Kızz bu nasıl Karatay :) O zaman bende hala Karataya devam ediyormuşum pastalı pizzalı
Triplerini sevsinler :) Boşver biz seni böyle sevdik, hangimiz kaçamak yapmıyoruzki
canım çok geçmiş olsun
Makarnaya dikkat et ama Emeklerimiz boşa gidiyo sonra
Karatay haaa
Canan karatay sopayla kovalar seni
Allah iyiliğini versin kız ne güldüm sayende
canım çok geçmiş olsun
Makarnaya dikkat et ama Emeklerimiz boşa gidiyo sonra
Karatay haaa
Canan karatay sopayla kovalar seni
Allah iyiliğini versin kız ne güldüm sayende
Yerim sizi kizlar muhabbetinizi seviyim:))
lorinem ne pissin ya hahaha anlıyorum ben seni bacimmm. Nihal bugun başladı bi kereee. O Dünün menüsü hihhhh
Zıkkımın kökü daha kalorisiz olabilir ama hahahhabıde bu kadın zıkkımın kokune kadar yıyın dıoduonun yerıne pastayı tercıh ettım belkım bıkereeeeeeeeeeeeee
Kimseyi göndermeyiz cuma takımına falan. ailecenek doğrularımızla yanlışlarımızla burdayızbenı anlıyorsun degıl mıbunlar uzerıme gelıyorlar benım cuma takımına gıderım bak
Zıkkımın kökü daha kalorisiz olabilir ama hahahhaAyyy acıktım ben ne yesemki
Kimseyi göndermeyiz cuma takımına falan. ailecenek doğrularımızla yanlışlarımızla burdayız