Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

haklısınız.herkese başarılar...

kızlarr karataya basladım duymayanlara duyurulurr ..

dunun menusunu paylasayım ...

sabah :
1,5 muz
1 fıncan sut
salatalık peynır
ve cevz

öglen : dısarıdaydım pasta cesıtlerınden bırını yedım ve sutlu khve

aksam :
1 dılım pızza

yemeyın makarnayı ama : (

yıyosanızda hergun yemeyın aksam yemeyınn ben allahtan pirinç pilavı ve makarnadan bayagı uzaklasım sadece bulgur pılavı yıyorum
pirinç pilavı olunca dayanamıyorum makarnayı gene az yiyip idare edebiliyorum ama pilava olmuyoooo

Kızz bu nasıl Karatay :) O zaman bende hala Karataya devam ediyormuşum pastalı pizzalı

Ay deminden beri gülüyorum hahahahhaa nihal karatayi neden yanlış tanitiyosun yavrum hahahaha

pirinç pilavı olunca dayanamıyorum makarnayı gene az yiyip idare edebiliyorum ama pilava olmuyoooo

Sen ye canım sorun yok
Kızz bu nasıl Karatay :) O zaman bende hala Karataya devam ediyormuşum pastalı pizzalı

kız karatayda olsa kacamak olmıycak dıye bırsey yok degılmı pazartesı baslamıs gozuyle bakıyorum

Ay deminden beri gülüyorum hahahahhaa nihal karatayi neden yanlış tanitiyosun yavrum hahahaha

ezberı bozdum ben hahahahaha ay dedıgıme pısman ettınız ya durust olsak suc olmasak ayrı bır suc

Triplerini sevsinler :) Boşver biz seni böyle sevdik, hangimiz kaçamak yapmıyoruzki

canım çok geçmiş olsun
Makarnaya dikkat et ama Emeklerimiz boşa gidiyo sonra

Karatay haaa
Canan karatay sopayla kovalar seni

Allah iyiliğini versin kız ne güldüm sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…