Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

herkese merhaba;

1.si ben tekrar başladığım noktaya geri döndüm neden bilmiyorum 95 kilo olarak devam :KK43:
2si hamile değilim yumurtam çatlamıyomus ilaç verdi kullanıyorum adet olamıyorum.
3sü cenazemiz var o nedenden dolayı giremiyorum.

hepiniz kendinize çok iyi bakın canlar...

canımbasın sagolsun artık gelmıycek mısın ?

Hosgeldin canim ozledim seni valla

bende ozledım senı vallahı canım nasılsın nasıl gıdıyor

Hoşgeldin canım özlettin kendini :KK66:

geldım artık bırlıkteyz gene bayagı okudum yazısmaları ama uzunuzun yazısmalar olmus ... bende karataya basladım uyguluyorum =)

Günaydın :)

Arkadaşlar pazar sabahı kilom 83,80 idi ... :)

gunaydın canım tebrıkler ..

dun ku menun ne zaman gelıyor =)

canımbasın sagolsun artık gelmıycek mısın ?

bende ozledım senı vallahı canım nasılsın nasıl gıdıyor

geldım artık bırlıkteyz gene bayagı okudum yazısmaları ama uzunuzun yazısmalar olmus ... bende karataya basladım uyguluyorum =)

gunaydın canım tebrıkler ..

dun ku menun ne zaman gelıyor =)
Ehh iste fena degil canim bu hafta sadece 300 gr gitti ama olsun pes etmek yok gec olsun guc olmasinn:KK36::p:p

Rica ederim canım, sana yararlı olabilmişsem ne mutlu :) Eğer akşam tatlı birşeylere saldırma dürtüsü varsa (ki eksiden bende de vardı hem de nasıl) :) insülin direncin olabilir dr bana ilaç verdi bitince kontrole gideceğim. İlacın etkisi ve karatay yardımıyla o dürtümü oldukça kontrol altına aldım akşam 8den sonra birşey yemek aklıma bile gelmiyor artık :KK66:

Tiroit de şakaya gelmez muhakkak kontrole git bence de.
Ah en zoru da ailemizi ikna etmek zaten benim eşim de beni hiç dinlemiyor malesef evde bir dolap sırf abur cubur gören evde çocuk var sanır halbuki eşimin içindeki çocuk o :) ama ben zayıfladıkça (iki ay oldu diyete ve spora başlayalı ve 6 kilo verdim toplamda) biraz inadı kırıldı en azından eşlik ediyor bana :KK66: sen de bu şekilde düzene koyarsan eminim eşin de sana ayak uyduracaktır. Çalışan annelerin işi zaten o kadaaar zor ki ona diyecek hiçbirşey yok Allah yardımcın olsun :) ay amma yazmışım :oops:, dilerim sabahların da düzene girer ve sağlıklı bir şekilde fazla kilolarını verirsin canım :KK15::KK5:

teşekkür ederim canım diyetisyenim sabah için yeşillik eklemelisin
zaten iki dilim ekmek yazacaktım sandviç yapabilirsin ama domates salatalık biber maydonoz marul filan ekle dedi
Bakalım canım nasıl gidecek :)

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah iki elmalı tarçınlı kurabiye bir bardak süt (dün yapmıştım eşime bugün dayanamadım ben de yedim ama en küçüklerini yedim) :)
Ara 5 badem
Akşam fırında palamut, roka salatası, yoğurtlu kereviz salatası, bir parça helva
Su 2.5 lt
Spor Debbie Siebers start it up

birsevgi birsevgi evet canım çok da iyi yapıyoruz :KK66:

Güzel menü canım Karatayda balık sonrası helva yiyilebiliyor dimi
Belki bilmeyenler vardır belirtelim

En dogru karari vermissin canim hayirlisi olsun canim :)

Teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı :)

Merhaba kizlar

19.10.2014...75.3
26.10.2014...75.0 aslinda hafta ici 74 leri gormustum ama bu sabah ki sonuc boyle oldu:63::63::63:

Tebrik ederim canım düşüş var en azından :KK66:

Gunaydin arkadaslar bugun yeni bir hafta basliyor havalar da iyice sogudu artikin kis geldi insanin yiyip icip yatasi geliyor boyle havalarda diyet yapmak benim icin cok zor ama bu sefer tam tersini yapicam insallah yavas da olsa gidecek bu kilolar hedefim martin sonuna kadar 60 kilo olmak 5 ayda 15 kilocuk ayyyy:KK55::KK70::KK70:

Gayet makul canım ayda 3 kilo rahatlıkla yapabilirsin :)

34 yasindayim canim 10 yasinda kizim 19 aylik oglum var canim:)
Sen kac yasindasin canim ?

Maşallah canım iki çocuk annesisin demek ne kadar güzel hem kızın hemde oğlun var
Bende 31 yaşındayım 9 aylık bi oğlum var şükürler olsun :)

Nihalcim pazar menüsü senin için geliyor

25/06/2014 Menüm :

Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç

Öğle : 1 kepçe domates çorbası - 1 minik patlıcan dolması – 4 kaşık yoğurtlu makarna

Akşam : 6 kaşık etli kuru fasulye yemeği – 1 kase yoğurt

Ara : 1 fincan türk kahvesi
2,5 lt su

26/06/2014 Menüm :

Sabah : 1 haşl. Yumurta – 1,5 kk beyaz peynir – 2 dilim kepek ekmeği - 3 zeytin - Domates

Öğle : 1 dilim franbuazlı chesskek – 1 coffe mocha :KK43:

Akşam : Avuç içi kadar haşlanmış et – 2 dilim haşlanmış patates

2 lt su

Nihalcim pazar menüsü senin için geliyor

25/06/2014 Menüm :

Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç

Öğle : 1 kepçe domates çorbası - 1 minik patlıcan dolması – 4 kaşık yoğurtlu makarna

Akşam : 6 kaşık etli kuru fasulye yemeği – 1 kase yoğurt

Ara : 1 fincan türk kahvesi
2,5 lt su

26/06/2014 Menüm :

Sabah : 1 haşl. Yumurta – 1,5 kk beyaz peynir – 2 dilim kepek ekmeği - 3 zeytin - Domates

Öğle : 1 dilim franbuazlı chesskek – 1 coffe mocha :KK43:

Akşam : Avuç içi kadar haşlanmış et – 2 dilim haşlanmış patates

2 lt su

GUZEL menun canım cheeeessskek yag gıbı gıtmıstır sımdı :KK45:

Su
Çok daha uzun süre tok hissetmenizi sağladığı gibi metabolizmanızı da hızlandırır. Vücudun sıvı kaybının çok fazla olmasından dolayı metabolizmayı yavaşlatıyor. Kabızlık sorununun en etkileyici önlemi olan su, kan dolaşımının düzgün çalışmasını sağlar.
Bu olumlu etkilerin yanı sıra zayıflama esnasında vücuda zararlı etkisi olabilecek öğelerin uzaklaşmasını da sağlar.:cool::cool::cool:
suyu yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra için diyolar yemek arasında zararlıymış doğrumu acaba :110:

Kızlaar keyifler nasıl bakalım :KK76:
Geçen hafta 2 gün raporluydum, sanırım bi gün önce yediğim balık dokundu. İstifra ve ishalle geçti. Tek iyi yanı bişey yiyemediğim için kilo vermem oldu :) Tabi şaka bi yana sağlık herşeyin başında gelir. Bu hafta kilom 67,7 :KK76:Yalnız bu aralar çok fena makarnaya sardım. Yoğurtlu kıymalı makarna yapıp onu yiyorum sürekli. Dün akşamda yedim, az önce iş yerinde de yedim. Hadi kızın bana azıcık :110:

Meltemkrk Meltemkrk Anladım canım bi ara topik baya toparlayamadi kendini ama simdi herkes yeniden aktif olmaya calisiyo eski azmini kazanmaya çalışıyo. O yüzden artik sadece saygidan degil de bizim toparlanmamiza destek icin girebilirsin:) gerci bir dahaki hafta hedefine ulasmis olacaksin. Mutlu sonunu yazarız tabloya:)
Evet canım ben o ara burada olsaydım kendimi bırakıp zayıflayamazdım.tamam peki elimden geldiğince katılmaya size destek olmaya çalışıcam.bir kaç defada yazmıştım yine söylüyorum açlıktan korkmamak lazım korkarsak diyeti bozarız.zaten diyet yaptığımızda aç kalmıyoruz... kendi diyetisyenimden aldığım menüyü paylaşıcam bi ara...

34 yasindayim canim 10 yasinda kizim 19 aylik oglum var canim:)
Sen kac yasindasin canim ?
Ooo maşallah canım.ben 29 yaşındayım.1 yaşında bir oğlum var.seneye 2. Düşündüğm için zayıflıyorum ve kas yapmaya çalışıyorum.

Evet canım ben o ara burada olsaydım kendimi bırakıp zayıflayamazdım.tamam peki elimden geldiğince katılmaya size destek olmaya çalışıcam.bir kaç defada yazmıştım yine söylüyorum açlıktan korkmamak lazım korkarsak diyeti bozarız.zaten diyet yaptığımızda aç kalmıyoruz... kendi diyetisyenimden aldığım menüyü paylaşıcam bi ara...

Ooo maşallah canım.ben 29 yaşındayım.1 yaşında bir oğlum var.seneye 2. Düşündüğm için zayıflıyorum ve kas yapmaya çalışıyorum.

Meltem canım geç kalınmış bır yazı senınkı bu zamana kadar başarını ve kılo vermıs olmanın huzurunu senınle paylastım kendı adıma konusuyorum lakın baska bıryerden devam edıp buraya sadece kılonu ayıp olmasın dıye bıldırmıs olman üzücü gercekten.. sonucta herkesın pesınden kosup profılıne bakıpta baska topıklerde oldugunu takıp etmıyoruz kı ...

arada menu paylasımı haftada bır de kılo bıldırımı dogru degıl en azından bızım topik için ..

Neyseki hedefıne az kalmış canım ınsallah ulasırsın hedefıne canım

Geçen hafta 2 gün raporluydum, sanırım bi gün önce yediğim balık dokundu. İstifra ve ishalle geçti. Tek iyi yanı bişey yiyemediğim için kilo vermem oldu :) Tabi şaka bi yana sağlık herşeyin başında gelir. Bu hafta kilom 67,7 :KK76:Yalnız bu aralar çok fena makarnaya sardım. Yoğurtlu kıymalı makarna yapıp onu yiyorum sürekli. Dün akşamda yedim, az önce iş yerinde de yedim. Hadi kızın bana azıcık :110:

59 u görene kadaarr kaçamak yoookkk:KK20::KK20: bana da yokk:KK20:

yemeyın makarnayı ama : (

yıyosanızda hergun yemeyın aksam yemeyınn ben allahtan pirinç pilavı ve makarnadan bayagı uzaklasım sadece bulgur pılavı yıyorum

Kızlar malum kış mevsimi bol bol meyve tüketenler vardır. Size önerim, meyveyi sabah ya da öğlen yemeniz. Akşam yenilen meyve kilo yapar canlar:kk77:

canım bayram dönüşü o.2 haftada verdim onu ben.sadece şunu çok iyi biliyorum asla kaçırmıcaksın yemek olayını. Protein ağırlıklı beslendim düzenli bir hayatım var.stres olmamak için müzik dinlerim çünkü strs kabızlık yapıyor. Sabahları 1 lt ılık su ile kuru meyve yerim ve 2 saat sonra kahvaltı yaparım...ayrıca tüm gün spor yapıyor gibiyim. Aç kalmaktan korkmucaksın. Çoğu zaman akşam yemeği saati geçmişse kendimi cezalandırırm ve yemem.yani uyguladıgım herhangi bir şey yok. Kendimi biliyorum ve az yiyorum hepsi bu.

Canım aslında ben diyet takımına girdim. Cuma yarışması takımları var orada 5. Takımdayım. Ama bu sitede ilk burayla başladıgım için saygımdan bırakamadım.günlük paylaşım yapmıyorum ama en azından haftada 1 kilomu yazıyorum. Neden oraya geçtim sorusu, burada sürekli online oldugum zamanlarda yalnız kalmıştım ve motivasyonum düşmüştü. Diğer tarafta hafta içi sürekli motivasyonum tavan yapıyor.hafta sonu kimse olmuyor ama olsun. Bu şekilde... zaten hedefim 55 az kaldı.

Geçen günde devamlılık sağlamayan arkadaşlara bi yazım olmuştu Belki okumuşsundur
Bizimde motive olabilmemiz için devamlı kişiler gerek
Aynen sizin katıldığınız takımda olduğu gibi ... Sadece tek fark Biz burda bi aileyiz takım değiliz !
Ben kendi adıma sadece girip kilonu yazmanı saygı göstermek değil saygısızlık olarak görüyorum
Kendini rahat hissedebilirsin her iki tarafada yazmak zorunda değilsin
Nerde iyi hissediyor ve devamlılık sağlıyorsan orda olmalısın bence Doğru olan budur
Heee iki tarafada yetişirsin devamlı olursun amenna ama böyle buranın amacına ters

Son düzenleme:
X