Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım özlettin kendiniselam kızlar bayadır yogunluktan dolayı gıremedım ıs yerınde tektım hıc vakıt bulamadım
kılom 77 bır ara yazılanları toptan okuycam ınsallah
herkese merhaba;
1.si ben tekrar başladığım noktaya geri döndüm neden bilmiyorum 95 kilo olarak devam
2si hamile değilim yumurtam çatlamıyomus ilaç verdi kullanıyorum adet olamıyorum.
3sü cenazemiz var o nedenden dolayı giremiyorum.
hepiniz kendinize çok iyi bakın canlar...
Hosgeldin canim ozledim seni valla
Hoşgeldin canım özlettin kendini
Günaydın :)
Arkadaşlar pazar sabahı kilom 83,80 idi ... :)
Ehh iste fena degil canim bu hafta sadece 300 gr gitti ama olsun pes etmek yok gec olsun guc olmasinncanımbasın sagolsun artık gelmıycek mısın ?
bende ozledım senı vallahı canım nasılsın nasıl gıdıyor
geldım artık bırlıkteyz gene bayagı okudum yazısmaları ama uzunuzun yazısmalar olmus ... bende karataya basladım uyguluyorum =)
gunaydın canım tebrıkler ..
dun ku menun ne zaman gelıyor =)
Rica ederim canım, sana yararlı olabilmişsem ne mutlu :) Eğer akşam tatlı birşeylere saldırma dürtüsü varsa (ki eksiden bende de vardı hem de nasıl) :) insülin direncin olabilir dr bana ilaç verdi bitince kontrole gideceğim. İlacın etkisi ve karatay yardımıyla o dürtümü oldukça kontrol altına aldım akşam 8den sonra birşey yemek aklıma bile gelmiyor artık
Tiroit de şakaya gelmez muhakkak kontrole git bence de.
Ah en zoru da ailemizi ikna etmek zaten benim eşim de beni hiç dinlemiyor malesef evde bir dolap sırf abur cubur gören evde çocuk var sanır halbuki eşimin içindeki çocuk o :) ama ben zayıfladıkça (iki ay oldu diyete ve spora başlayalı ve 6 kilo verdim toplamda) biraz inadı kırıldı en azından eşlik ediyor bana sen de bu şekilde düzene koyarsan eminim eşin de sana ayak uyduracaktır. Çalışan annelerin işi zaten o kadaaar zor ki ona diyecek hiçbirşey yok Allah yardımcın olsun :) ay amma yazmışım , dilerim sabahların da düzene girer ve sağlıklı bir şekilde fazla kilolarını verirsin canım
Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah iki elmalı tarçınlı kurabiye bir bardak süt (dün yapmıştım eşime bugün dayanamadım ben de yedim ama en küçüklerini yedim) :)
Ara 5 badem
Akşam fırında palamut, roka salatası, yoğurtlu kereviz salatası, bir parça helva
Su 2.5 lt
Spor Debbie Siebers start it up
birsevgi evet canım çok da iyi yapıyoruz
En dogru karari vermissin canim hayirlisi olsun canim :)
Merhaba kizlar
19.10.2014...75.3
26.10.2014...75.0 aslinda hafta ici 74 leri gormustum ama bu sabah ki sonuc boyle oldu
Gunaydin arkadaslar bugun yeni bir hafta basliyor havalar da iyice sogudu artikin kis geldi insanin yiyip icip yatasi geliyor boyle havalarda diyet yapmak benim icin cok zor ama bu sefer tam tersini yapicam insallah yavas da olsa gidecek bu kilolar hedefim martin sonuna kadar 60 kilo olmak 5 ayda 15 kilocuk ayyyy
34 yasindayim canim 10 yasinda kizim 19 aylik oglum var canim:)
Sen kac yasindasin canim ?
Ehh iste fena degil canim bu hafta sadece 300 gr gitti ama olsun pes etmek yok gec olsun guc olmasinn
Nihalcim pazar menüsü senin için geliyor
25/06/2014 Menüm :
Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç
Öğle : 1 kepçe domates çorbası - 1 minik patlıcan dolması – 4 kaşık yoğurtlu makarna
Akşam : 6 kaşık etli kuru fasulye yemeği – 1 kase yoğurt
Ara : 1 fincan türk kahvesi
2,5 lt su
26/06/2014 Menüm :
Sabah : 1 haşl. Yumurta – 1,5 kk beyaz peynir – 2 dilim kepek ekmeği - 3 zeytin - Domates
Öğle : 1 dilim franbuazlı chesskek – 1 coffe mocha
Akşam : Avuç içi kadar haşlanmış et – 2 dilim haşlanmış patates
2 lt su
suyu yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra için diyolar yemek arasında zararlıymış doğrumu acabaSu
Çok daha uzun süre tok hissetmenizi sağladığı gibi metabolizmanızı da hızlandırır. Vücudun sıvı kaybının çok fazla olmasından dolayı metabolizmayı yavaşlatıyor. Kabızlık sorununun en etkileyici önlemi olan su, kan dolaşımının düzgün çalışmasını sağlar.
Bu olumlu etkilerin yanı sıra zayıflama esnasında vücuda zararlı etkisi olabilecek öğelerin uzaklaşmasını da sağlar.
midenin hacmini artırıp daha çok yemeni sağlıyormuşsuyu yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra için diyolar yemek arasında zararlıymış doğrumu acaba
midenin hacmini artırıp daha çok yemeni sağlıyormuş
Evet canım ben o ara burada olsaydım kendimi bırakıp zayıflayamazdım.tamam peki elimden geldiğince katılmaya size destek olmaya çalışıcam.bir kaç defada yazmıştım yine söylüyorum açlıktan korkmamak lazım korkarsak diyeti bozarız.zaten diyet yaptığımızda aç kalmıyoruz... kendi diyetisyenimden aldığım menüyü paylaşıcam bi ara...Meltemkrk Anladım canım bi ara topik baya toparlayamadi kendini ama simdi herkes yeniden aktif olmaya calisiyo eski azmini kazanmaya çalışıyo. O yüzden artik sadece saygidan degil de bizim toparlanmamiza destek icin girebilirsin:) gerci bir dahaki hafta hedefine ulasmis olacaksin. Mutlu sonunu yazarız tabloya:)
Ooo maşallah canım.ben 29 yaşındayım.1 yaşında bir oğlum var.seneye 2. Düşündüğm için zayıflıyorum ve kas yapmaya çalışıyorum.34 yasindayim canim 10 yasinda kizim 19 aylik oglum var canim:)
Sen kac yasindasin canim ?
Evet canım ben o ara burada olsaydım kendimi bırakıp zayıflayamazdım.tamam peki elimden geldiğince katılmaya size destek olmaya çalışıcam.bir kaç defada yazmıştım yine söylüyorum açlıktan korkmamak lazım korkarsak diyeti bozarız.zaten diyet yaptığımızda aç kalmıyoruz... kendi diyetisyenimden aldığım menüyü paylaşıcam bi ara...
Ooo maşallah canım.ben 29 yaşındayım.1 yaşında bir oğlum var.seneye 2. Düşündüğm için zayıflıyorum ve kas yapmaya çalışıyorum.
Kızlaar keyifler nasıl bakalım
Geçen hafta 2 gün raporluydum, sanırım bi gün önce yediğim balık dokundu. İstifra ve ishalle geçti. Tek iyi yanı bişey yiyemediğim için kilo vermem oldu :) Tabi şaka bi yana sağlık herşeyin başında gelir. Bu hafta kilom 67,7 Yalnız bu aralar çok fena makarnaya sardım. Yoğurtlu kıymalı makarna yapıp onu yiyorum sürekli. Dün akşamda yedim, az önce iş yerinde de yedim. Hadi kızın bana azıcık
Kızlaar keyifler nasıl bakalım
Geçen hafta 2 gün raporluydum, sanırım bi gün önce yediğim balık dokundu. İstifra ve ishalle geçti. Tek iyi yanı bişey yiyemediğim için kilo vermem oldu :) Tabi şaka bi yana sağlık herşeyin başında gelir. Bu hafta kilom 67,7 Yalnız bu aralar çok fena makarnaya sardım. Yoğurtlu kıymalı makarna yapıp onu yiyorum sürekli. Dün akşamda yedim, az önce iş yerinde de yedim. Hadi kızın bana azıcık
canım bayram dönüşü o.2 haftada verdim onu ben.sadece şunu çok iyi biliyorum asla kaçırmıcaksın yemek olayını. Protein ağırlıklı beslendim düzenli bir hayatım var.stres olmamak için müzik dinlerim çünkü strs kabızlık yapıyor. Sabahları 1 lt ılık su ile kuru meyve yerim ve 2 saat sonra kahvaltı yaparım...ayrıca tüm gün spor yapıyor gibiyim. Aç kalmaktan korkmucaksın. Çoğu zaman akşam yemeği saati geçmişse kendimi cezalandırırm ve yemem.yani uyguladıgım herhangi bir şey yok. Kendimi biliyorum ve az yiyorum hepsi bu.
Canım aslında ben diyet takımına girdim. Cuma yarışması takımları var orada 5. Takımdayım. Ama bu sitede ilk burayla başladıgım için saygımdan bırakamadım.günlük paylaşım yapmıyorum ama en azından haftada 1 kilomu yazıyorum. Neden oraya geçtim sorusu, burada sürekli online oldugum zamanlarda yalnız kalmıştım ve motivasyonum düşmüştü. Diğer tarafta hafta içi sürekli motivasyonum tavan yapıyor.hafta sonu kimse olmuyor ama olsun. Bu şekilde... zaten hedefim 55 az kaldı.
Evet canım ben o ara burada olsaydım kendimi bırakıp zayıflayamazdım.tamam peki elimden geldiğince katılmaya size destek olmaya çalışıcam.bir kaç defada yazmıştım yine söylüyorum açlıktan korkmamak lazım korkarsak diyeti bozarız.zaten diyet yaptığımızda aç kalmıyoruz... kendi diyetisyenimden aldığım menüyü paylaşıcam bi ara...
Ooo maşallah canım.ben 29 yaşındayım.1 yaşında bir oğlum var.seneye 2. Düşündüğm için zayıflıyorum ve kas yapmaya çalışıyorum.