Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

canımbasın sagolsun artık gelmıycek mısın ?

Hosgeldin canim ozledim seni valla

bende ozledım senı vallahı canım nasılsın nasıl gıdıyor

Hoşgeldin canım özlettin kendini

geldım artık bırlıkteyz gene bayagı okudum yazısmaları ama uzunuzun yazısmalar olmus ... bende karataya basladım uyguluyorum =)

Günaydın :)

Arkadaşlar pazar sabahı kilom 83,80 idi ... :)

gunaydın canım tebrıkler ..

dun ku menun ne zaman gelıyor =)

Ehh iste fena degil canim bu hafta sadece 300 gr gitti ama olsun pes etmek yok gec olsun guc olmasinn

teşekkür ederim canım diyetisyenim sabah için yeşillik eklemelisin
zaten iki dilim ekmek yazacaktım sandviç yapabilirsin ama domates salatalık biber maydonoz marul filan ekle dedi
Bakalım canım nasıl gidecek :)

Güzel menü canım Karatayda balık sonrası helva yiyilebiliyor dimi
Belki bilmeyenler vardır belirtelim

En dogru karari vermissin canim hayirlisi olsun canim :)

Teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı :)

Merhaba kizlar

19.10.2014...75.3
26.10.2014...75.0 aslinda hafta ici 74 leri gormustum ama bu sabah ki sonuc boyle oldu

Tebrik ederim canım düşüş var en azından

Gayet makul canım ayda 3 kilo rahatlıkla yapabilirsin :)

34 yasindayim canim 10 yasinda kizim 19 aylik oglum var canim:)
Sen kac yasindasin canim ?

Maşallah canım iki çocuk annesisin demek ne kadar güzel hem kızın hemde oğlun var
Bende 31 yaşındayım 9 aylık bi oğlum var şükürler olsun :)

Nihalcim pazar menüsü senin için geliyor

25/06/2014 Menüm :

Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç

Öğle : 1 kepçe domates çorbası - 1 minik patlıcan dolması – 4 kaşık yoğurtlu makarna

Akşam : 6 kaşık etli kuru fasulye yemeği – 1 kase yoğurt

Ara : 1 fincan türk kahvesi
2,5 lt su

26/06/2014 Menüm :

Sabah : 1 haşl. Yumurta – 1,5 kk beyaz peynir – 2 dilim kepek ekmeği - 3 zeytin - Domates

Öğle : 1 dilim franbuazlı chesskek – 1 coffe mocha

Akşam : Avuç içi kadar haşlanmış et – 2 dilim haşlanmış patates

2 lt su

GUZEL menun canım cheeeessskek yag gıbı gıtmıstır sımdı

suyu yemekten yarım saat önce veya yarım saat sonra için diyolar yemek arasında zararlıymış doğrumu acaba

Kızlaar keyifler nasıl bakalım
Geçen hafta 2 gün raporluydum, sanırım bi gün önce yediğim balık dokundu. İstifra ve ishalle geçti. Tek iyi yanı bişey yiyemediğim için kilo vermem oldu :) Tabi şaka bi yana sağlık herşeyin başında gelir. Bu hafta kilom 67,7 Yalnız bu aralar çok fena makarnaya sardım. Yoğurtlu kıymalı makarna yapıp onu yiyorum sürekli. Dün akşamda yedim, az önce iş yerinde de yedim. Hadi kızın bana azıcık

Evet canım ben o ara burada olsaydım kendimi bırakıp zayıflayamazdım.tamam peki elimden geldiğince katılmaya size destek olmaya çalışıcam.bir kaç defada yazmıştım yine söylüyorum açlıktan korkmamak lazım korkarsak diyeti bozarız.zaten diyet yaptığımızda aç kalmıyoruz... kendi diyetisyenimden aldığım menüyü paylaşıcam bi ara...

34 yasindayim canim 10 yasinda kizim 19 aylik oglum var canim:)
Sen kac yasindasin canim ?
Ooo maşallah canım.ben 29 yaşındayım.1 yaşında bir oğlum var.seneye 2. Düşündüğm için zayıflıyorum ve kas yapmaya çalışıyorum.

Meltem canım geç kalınmış bır yazı senınkı bu zamana kadar başarını ve kılo vermıs olmanın huzurunu senınle paylastım kendı adıma konusuyorum lakın baska bıryerden devam edıp buraya sadece kılonu ayıp olmasın dıye bıldırmıs olman üzücü gercekten.. sonucta herkesın pesınden kosup profılıne bakıpta baska topıklerde oldugunu takıp etmıyoruz kı ...

arada menu paylasımı haftada bır de kılo bıldırımı dogru degıl en azından bızım topik için ..

Neyseki hedefıne az kalmış canım ınsallah ulasırsın hedefıne canım

59 u görene kadaarr kaçamak yoookkk bana da yokk

yemeyın makarnayı ama : (

yıyosanızda hergun yemeyın aksam yemeyınn ben allahtan pirinç pilavı ve makarnadan bayagı uzaklasım sadece bulgur pılavı yıyorum

Kızlar malum kış mevsimi bol bol meyve tüketenler vardır. Size önerim, meyveyi sabah ya da öğlen yemeniz. Akşam yenilen meyve kilo yapar canlar

Geçen günde devamlılık sağlamayan arkadaşlara bi yazım olmuştu Belki okumuşsundur
Bizimde motive olabilmemiz için devamlı kişiler gerek
Aynen sizin katıldığınız takımda olduğu gibi ... Sadece tek fark Biz burda bi aileyiz takım değiliz !
Ben kendi adıma sadece girip kilonu yazmanı saygı göstermek değil saygısızlık olarak görüyorum
Kendini rahat hissedebilirsin her iki tarafada yazmak zorunda değilsin
Nerde iyi hissediyor ve devamlılık sağlıyorsan orda olmalısın bence Doğru olan budur
Heee iki tarafada yetişirsin devamlı olursun amenna ama böyle buranın amacına ters

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…