Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Ben de çabuk gitsin diye dua ediyorum tekrar nasıl baslayacam bilmuyorum pes etmemem lazım onu biliyorum yarın başlıyorum artık inşallah eski azimli günlerime hemen dönerim

Aynen öyle kendi verdiğim kiloyu korumaya çalışıcam dediğin gibi nasıl olsa veremiyorum deyip yedikce yiyorum yarından itibaren 61.8 olmaya çalışıcam offff poffff....

@melike06 tebrik ederim melikecim çabanın karşılığını görmeye başladın:)
@Gamze12345 olsun canım bak hiç vermemekten iyidir regl dönemine yaklaşmışsındır?
NEHIR34 Kaçamak mı yaptın seni gidii
Meltemkrk tebrik ederim canım çok az kilon kaldı, haftaiçi hiç zamanın olmuyo mu canım topikte görmüyorum da?
B biyolojiogretmeni07 adaşcağızımmm bak senle kafa kafaya gidiyoruz bende hafta için 61i gördüm sonra saldım bugün 63.2 yine. bu sefer salmayalım bak azmedince 61 i bile gördüysek 59 a az kaldı:) menülerini takip edicem paylaş sende:)

Evet canim hafta sonu diyet bozuluyor kahvalti oglen aksam hepsi kacamakliydi

Gunaydin arkadaslar bugun yeni bir hafta basliyor havalar da iyice sogudu artikin kis geldi insanin yiyip icip yatasi geliyor boyle havalarda diyet yapmak benim icin cok zor ama bu sefer tam tersini yapicam insallah yavas da olsa gidecek bu kilolar hedefim martin sonuna kadar 60 kilo olmak 5 ayda 15 kilocuk ayyyy

NEHIR34 bende tam tersi kış aylarında daha rahat yapiyorum:)
Ama oyalandigimiz yeter agustosun 3unden beri. Artık gitmeli bu kilolar:)
Bu haftayi cok guzel geçir de kizinin doğum gününü kacamak gunu yaparsın:)
Iyi ki doğmuş:))

Evet canim cok oyalandik bu hafta elimden geleni yapicam bakalim sonuc ne olacak :)
Tesekkur ederiz ablasi:)

Meltem nasıl 64 ten 60 lara dustun kararlılık demiştin ama menu olarak özel bişey yaptın mi :)
canım bayram dönüşü o.2 haftada verdim onu ben.sadece şunu çok iyi biliyorum asla kaçırmıcaksın yemek olayını. Protein ağırlıklı beslendim düzenli bir hayatım var.stres olmamak için müzik dinlerim çünkü strs kabızlık yapıyor. Sabahları 1 lt ılık su ile kuru meyve yerim ve 2 saat sonra kahvaltı yaparım...ayrıca tüm gün spor yapıyor gibiyim. Aç kalmaktan korkmucaksın. Çoğu zaman akşam yemeği saati geçmişse kendimi cezalandırırm ve yemem.yani uyguladıgım herhangi bir şey yok. Kendimi biliyorum ve az yiyorum hepsi bu.

Canım aslında ben diyet takımına girdim. Cuma yarışması takımları var orada 5. Takımdayım. Ama bu sitede ilk burayla başladıgım için saygımdan bırakamadım.günlük paylaşım yapmıyorum ama en azından haftada 1 kilomu yazıyorum. Neden oraya geçtim sorusu, burada sürekli online oldugum zamanlarda yalnız kalmıştım ve motivasyonum düşmüştü. Diğer tarafta hafta içi sürekli motivasyonum tavan yapıyor.hafta sonu kimse olmuyor ama olsun. Bu şekilde... zaten hedefim 55 az kaldı.

Kaç yaşındasın canım ve çocuk var mı?

Zahirenin ambarı sabanın ucundadır.

Meltemkrk Anladım canım bi ara topik baya toparlayamadi kendini ama simdi herkes yeniden aktif olmaya calisiyo eski azmini kazanmaya çalışıyo. O yüzden artik sadece saygidan degil de bizim toparlanmamiza destek icin girebilirsin:) gerci bir dahaki hafta hedefine ulasmis olacaksin. Mutlu sonunu yazarız tabloya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…