Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

sen benım elıme dusersın fatma :KK53::KK53::KK53:

benı anlıyorsun degıl mı :KK43: bunlar uzerıme gelıyorlar benım :KK43: cuma takımına gıderım bak :KK55::KK53::KK53:

evet üstüme gelmeyın :KK61:

Zıkkımın kökü daha kalorisiz olabilir ama hahahha:kk77: Ayyy acıktım ben ne yesemki :KK59:

Çok güldüm kızlar ya Allahta sizi güldürsün :-):-)

Nihal seviyorum seni :KK75::KK36:

@melike06 tebrik ederim melikecim çabanın karşılığını görmeye başladın:)
@Gamze12345 olsun canım bak hiç vermemekten iyidir regl dönemine yaklaşmışsındır?
@NEHIR34 Kaçamak mı yaptın seni gidii:KK70:
Meltemkrk Meltemkrk tebrik ederim canım çok az kilon kaldı, haftaiçi hiç zamanın olmuyo mu canım topikte görmüyorum da?
B biyolojiogretmeni07 adaşcağızımmm bak senle kafa kafaya gidiyoruz bende hafta için 61i gördüm sonra saldım bugün 63.2 yine. bu sefer salmayalım bak azmedince 61 i bile gördüysek 59 a az kaldı:) menülerini takip edicem paylaş sende:)
Evet sevgi yaaa benim kesinlikle yorgunluk ve stresle ilgili yazın çok güzel yapıyordum 68 lerden geldim kiloya biraz da milletin gazina geldim Ayy çok vermissin falan dediler bugün de kaçtı ama yarın vermeye basliyirum menulerimi zararın neresinden dönersek kar bakalım kim önce 57 i görecek :)

Efendiliğinle otur. Haklısınız dedim çektim gittim.bir daha ima görürsem bu kadar uygun mesaj yazmam.

İma mi ? Sizi bu kadar onemsedigimi nereden cikariyorsunuz ?
Edep edepsizlige karsi susmaktir esasen sizin burdaki insanlari aptal yerine koymaniza sessiz kalmamiz gibi ..

Birde neden halen bu topiktesiniz ?

İma mi ? Sizi bu kadar onemsedigimi nereden cikariyorsunuz ?
Edep edepsizlige karsi susmaktir esasen sizin burdaki insanlari aptal yerine koymaniza sessiz kalmamiz gibi ..

Birde neden halen bu topiktesiniz ?
Cümlelerini tekrar tekrar oku ne kadar ironi olduğunu anlayacaksın. bir daha cevap vermicem çünkü uzatarak buradaki geçmişime ve zamanında konuştuğum arkadaşlara haksızlık edicem. Hanımefendiysen özür dilersin ve susup devam edersin...

Cümlelerini tekrar tekrar oku ne kadar ironi olduğunu anlayacaksın. bir daha cevap vermicem çünkü uzatarak buradaki geçmişime ve zamanında konuştuğum arkadaşlara haksızlık edicem. Hanımefendiysen özür dilersin ve susup devam edersin...

Cok ozur dilerim lakin kendimden bu zamana kadar seni onemseyip sana cevap verdigim icin ...

Bencede yazmayin bircok arkadas rahatsiz oluyor..
iyi aksamlar hanimefendi

Cok ozur dilerim lakin kendimden bu zamana kadar seni onemseyip sana cevap verdigim icin ...

Bencede yazmayin bircok arkadas rahatsiz oluyor..
iyi aksamlar hanimefendi
Buradaki arkadaşları en az sizin kadar bende düşünüyorum ama istediğim özürü dilemeniz şart.çocukca davranmaktan vazgeçin.

Buradaki arkadaşları en az sizin kadar bende düşünüyorum ama istediğim özürü dilemeniz şart.çocukca davranmaktan vazgeçin.

Neyin ozurunu dilemeliyim bizi aptal yerine koydugunuz icin birde benmi ozur dilemeliyim ?
Bence siz donup bir yaptiginiz cirkinlige bakin ve buradaki insanlardan ozur dileyin ...

Neyin ozurunu dilemeliyim bizi aptal yerine koydugunuz icin birde benmi ozur dilemeliyim ?
Bence siz donup bir yaptiginiz cirkinlige bakin ve buradaki insanlardan ozur dileyin ...
Yazdığım mesajlardan kendini aptal gibi hisseden sadece sen varsın galiba.. bu kadar fesatlık seni kabız yapar tatlım. bu sayfaya uzun süre girmedim ve açıklamamı burayı açan arkadaşa özel mesajla bildirdim. Sizden mesaj gelene kadar kimseden kötü bir şey duymadım ve sizden olumsuz mesaj geldiğinde de haklısınız dedim çektim gittim. Ama sen arkamdan ima ettin ve madem çok zekisin ne oldugunu alıntımda görmüşsündür. Şimdi efendice özür dile.

Yazdığım mesajlardan kendini aptal gibi hisseden sadece sen varsın galiba.. bu kadar fesatlık seni kabız yapar tatlım. bu sayfaya uzun süre girmedim ve açıklamamı burayı açan arkadaşa özel mesajla bildirdim. Sizden mesaj gelene kadar kimseden kötü bir şey duymadım ve sizden olumsuz mesaj geldiğinde de haklısınız dedim çektim gittim. Ama sen arkamdan ima ettin ve madem çok zekisin ne oldugunu alıntımda görmüşsündür. Şimdi efendice özür dile.

Hayatimda ozur dileyecegim en son insan sensin ... kabizlik sorunum yok gayet iyi yapiyorum buyuk abdestimi sen tasalanma :KK3:

Sana daha fazla cevap vermiycem .. banlanipta topigimden mahrum kalmak istemiyoru. :p

Konunun daha fazla uzamasini istemiyorum o yüzden mudahale etme ihtiyaci hissettim. Meltemkrk Meltemkrk ben gayet anlayisla karsiladim burayi aile gibi gorememeni ve dogal olarak kendi cikarini dusunup baska topige gitmeni ( her ne kadar bir saygi göstergesi olarak görsen de buraya haftada bir uğrayıp kilonu yazman guncel bir topik icin tabiki saygisizlik) ama uslubun sertlesmeye başladı ve daha çok emir kipleri kullanmaya başladın. Sana ozel olarak bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum. O yüzden Özür dileyeceksin gibi dayatmalarla benim konumda tartışma yaratilmasina göz yumamam.

Konunun daha fazla uzamasini istemiyorum o yüzden mudahale etme ihtiyaci hissettim. Meltemkrk Meltemkrk ben gayet anlayisla karsiladim burayi aile gibi gorememeni ve dogal olarak kendi cikarini dusunup baska topige gitmeni ( her ne kadar bir saygi göstergesi olarak görsen de buraya haftada bir uğrayıp kilonu yazman guncel bir topik icin tabiki saygisizlik) ama uslubun sertlesmeye başladı ve daha çok emir kipleri kullanmaya başladın. Sana ozel olarak bir saygısızlık yapıldığını düşünmüyorum. O yüzden Özür dileyeceksin gibi dayatmalarla benim konumda tartışma yaratilmasina göz yumamam.
İyi yaptın mudahale etmekle. Geçmişe bakıldığında ilk önce bana saygısızlık yapıldı ve buraya girmelerim azaldı.sana bunu ilk söylediğimde seçim yapmamı söyleyebilirdin.şimdi çok iradeli arkadaşın çok kilo vermiş cidden ve çok yararı olmuş belli loriemi savunuyorsun.peki bugun abuk mesajı göndermeseydi buraya düzenli giricektim çünkü sizler yeni geldiniz bundan 2 ay önce sende dahil disiplininiz yoktu. Arkadaş özür dileseydi sertleşmezdim ki onu ilk mesajımda uyardım.direnen o oldu.Herkese başarılar bir daha girmicem ve rica edicem arkamdan tek bir laf bile duymak istemiyorum.

Meltemkrk Meltemkrk sana ne saygısızlık yapıldı anlamadım? senin sadece pazar günleri girdiğin farkedildiğinde konusu geçmişti ve sen de müsait olamıyorum demiştin. ve kendi adıma konuşmam gerekirse müsait olamadığını düşündüğüm için uzun süre birşey söylemedim çünkü o sıralar kimse müsait olamıyordu. aradan 1 ay geçti ya da geçmedi herkes toparlanmaya başladı ( benim de seminer ödevim vardı onunla ilgilendiğim için giremiyodum bu arada), müsait olamıyorum diyen sen yalnız kaldığını iddia ettin. konuyu uzatmak istemediğim için katılmaya devam et bize destek ol dedim. ama bi girdim kıyamet kopmuş. en baştan okudum, nihalin ( lorinem) lafını arkandan edilen bi laf olarak görmüşsün, topikte güncel olup tanıma fırsatı yakalasaydın onun bi iğneleme değil espri olduğunu da anlardın. çünkü sana kimsenin garezi yok,her pazar sana iyi dileklerimizi sunmuşken arkandan konuşmayız. Bir daha girmeme kararını da anlayışla karşılıyorum tabi ki.

Meltemkrk Meltemkrk sana ne saygısızlık yapıldı anlamadım? senin sadece pazar günleri girdiğin farkedildiğinde konusu geçmişti ve sen de müsait olamıyorum demiştin. ve kendi adıma konuşmam gerekirse müsait olamadığını düşündüğüm için uzun süre birşey söylemedim çünkü o sıralar kimse müsait olamıyordu. aradan 1 ay geçti ya da geçmedi herkes toparlanmaya başladı ( benim de seminer ödevim vardı onunla ilgilendiğim için giremiyodum bu arada), müsait olamıyorum diyen sen yalnız kaldığını iddia ettin. konuyu uzatmak istemediğim için katılmaya devam et bize destek ol dedim. ama bi girdim kıyamet kopmuş. en baştan okudum, nihalin ( lorinem) lafını arkandan edilen bi laf olarak görmüşsün, topikte güncel olup tanıma fırsatı yakalasaydın onun bi iğneleme değil espri olduğunu da anlardın. çünkü sana kimsenin garezi yok,her pazar sana iyi dileklerimizi sunmuşken arkandan konuşmayız. Bir daha girmeme kararını da anlayışla karşılıyorum tabi ki.
Ok başarılar

Kızlar dünkü menum
Sabah acelem vardi
1 avuc ceviz bir bardak sut
Bi kac saat sonra
Bir elma bir mandalin bir bardak sut
Aksam
Porsiyon doner ayran
1 saat sonra
Sutlu sekersiz kahve

Tartışmaları okurken gerçekten üzüldüm. İnşallah ilk ve son olur bu tarz konuşmalar. Gün içerisinde yeterince stresli ortamlarda çalışıyoruz ve buraya da hem paylaşım hem de arkadaşlık için geliyoruz. Bir daha yaşanmamasını dilerim.

Dünkü makarnadan sonra göbeğimin çıktığını hissetmeye başladım o yüzden bundan sonra daha çok dikkat etmeye karar verdim. Bu sabah kepekli tost, domates ve zeytinle güne başladım. Umarım devamı gelir :oops:

Dünkü makarnadan sonra göbeğimin çıktığını hissetmeye başladım o yüzden bundan sonra daha çok dikkat etmeye karar verdim. Bu sabah kepekli tost, domates ve zeytinle güne başladım. Umarım devamı gelir :oops:
inş gelir bende bu sabah kepek ekmek peynir ve zeytinle başladım
dün akşamda çok hafif yedim çok mutluyum :)

X