eyvah makarnapatates ketçap ve mayonez ama seni tebrik ediyorum canım buraya yazdığın için zaten hata yaptığını biliyorsun biraz spor ekleyerek telafi edebilirsin bence
evet canım kilo dış görünüş vs bir yere kadar görmezden gelinebiliyor ama dikkat etmeyince sağlık sorunları olarak karşımıza çıkıyor Allah korusun.. Sağlığına dikkat ederek en azından sağlıksız olduğunu bildiğin şeyleri hayatından çıkararak başlayabilirsin. Çok doğru bir karar vermişsin canım, buna bir de her gün olmasa bile haftada 3 gün mesela fiziksel aktivite eklersen inşallah başardığını beraber görürüzegzersiz hem ruh haline ve bedenine iyi gelecek hem de başta kilo vermesen bile vucudun sıkılaşacağı için seni motive edecek. Geç olsun güç olmasın yeter ki sen başla inşallah hep beraber başarırız canım yanındayız
yaaa sonradan dahil oldum bi de siz daha samimi gorunuyordunuz neyse bu ara iyice kötüyüm okuldan çok yorgun geliyorum saat 5 gibi geldiğimde yorgunluktan tatlıya saldiriyorum bi care bulmam lazım yoksa verdiklerimi alacamcanım başın sağolsunEn kısa sürede gel merak ettim kendi adıma
Ve moralini bozma arkadaşım...
Koşturmacada iyi kilo gider canım bu hafta senden güzel bi rakam bekliyorum
Eksik bi menü ama sende biliyosun yoğunluktan böyle oldu demiştin zaten
canım böyle hissetmene üzüldüm kimse yorum yapmayınca bende öyle hissediyorum
Hepimiz daha aktif olalım yoksa gitmicek bu kilolar Moral bozmakda yok :)
Evet bildirim işinin geç olması motivasyon düşürüyor ... Çok istisna bişey olur öyle neyse ama Pazartesi bildirilmeli bencede engeç
Nihalim topiğimizin eğlencesi
Bitir şu işleride gel özledik valla :)
Çok güzel menün canım Menülerine diyecek hiç bişey yok :) Çok beğeniyom
Çok sağlıklı harika bi menü :)
Günaydın canlarımmm
Canım üzülmeyin vardır bi zamanı ... 6,5 sene çocuğu olmayan biri olarak çok iyi bilirim adet gecikince v.s. o durumları
Ama rabbimin bi planı vardır Bak bende tüpbebekle sahip oldum Daha önce düşük yaşadım vs
Dediğin gibi takma bu durumu zamanı var de Sağlıklı beslen Protein ağırlıklı tüp bebek yaptırdığımda doktor öyle demişti
Hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
Burda olmaya çalış motivasyonun düşmez canım
eyvah makarnapatates ketçap ve mayonez ama seni tebrik ediyorum canım buraya yazdığın için zaten hata yaptığını biliyorsun biraz spor ekleyerek telafi edebilirsin bence
yaaa sonradan dahil oldum bi de siz daha samimi gorunuyordunuz neyse bu ara iyice kötüyüm okuldan çok yorgun geliyorum saat 5 gibi geldiğimde yorgunluktan tatlıya saldiriyorum bi care bulmam lazım yoksa verdiklerimi alacam
ağzına acı biber sürerimtamam yazıyom
22/10/2014 Menüm :
Sabah : 2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç
Öğle : Fırında 2 adet köfte patates 4-5 dilim , 4 kaşık kadar makarna
İşyerinde bu menü olunca 1 er tatlı kağı kadarda ketçapla mayonez yedimçok üzgünüm
Akşam : 1 kepçe çorba , 1 haşlanmış yumurta , 2 çatalda peynir aldım
Ara : türk kahvesi tek şekerli
2,5 lt su Akşamı hafif geçirmeye çalıştıminşaallah günü kurtarabilmişimdir....
teşekkürler öncelikle
egzersiz derken ne yapabilirim onu düşünüyorum ben her sabah akşam en az 30 dk yürüyorum ( işe gelip giderken )
Evet bütün gün güzelce rejimi yapıyorum eve gelince tatlıya saldiriyorum evde yoksa bile gidip alıyorum ve sonra bütün gün bişey yemiyorum çok sağlıksız yarın 0 dan başlıyorumCanım kızacak kimse yok bile
Bi gamze kızdı Ağız tadıyla bi azar işitemedim
Böyle olursa yine yerim ben
valla Gamzecim buraya yazma cesaretini bulduğum için bende kendimi tebrik ediyorum
Şaka bi yana telafi etmeye çalışıyorum Ev iş ve hiç durmayan bi bebek üçgeninde boğuştuğum için spor yapamıyorum
Keşke zaman bulabilsem çok daha hızlı sonuç alacağıma eminim :)
Bi ara bende öyleydim eve gelir gelmez tatlılara saldırıyodum
Kararlı olmalısın canım tek diyebileceğim bu Zaman zaman gene olacaktır ama Sınırları çizmen lazım
Yoksa emeklerin boşa gider
kıızlar ben döndüm bu sefer gerçekten geldim :) eskisi gibi... kilo aldığım için yazamadım buraya girmek istemedim :/ nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
ağzına acı biber sürerim
Evet bütün gün güzelce rejimi yapıyorum eve gelince tatlıya saldiriyorum evde yoksa bile gidip alıyorum ve sonra bütün gün bişey yemiyorum çok sağlıksız yarın 0 dan başlıyorumben de artık menulerimi paylaşacam
GÜNAYDIN KIZLAR
dünki menüm:sabah 1 bardak şekersiz çay+ 1 tost
öğlen dışardaydım yoğundum bişey yemedim
akşam 1 kase yoğurt 2dilim ekmek haşlanmış et yedim.
yatmada 4 saat öncede meyve yedim.
Günaydın kızlaaar herkese güzel bir gün dilerimm
normalde hiç öğün atlamam.amadün çok yoğundum.bugün dikkat ederim canımsağol.Günaydın canım :) Öğün atlamaya karşıyım o yüzden menünü eksik buldum sabah geçiştirilmiş öğle yok
Günaydın canım
normalde hiç öğün atlamam.amadün çok yoğundum.bugün dikkat ederim canımsağol.