Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

teşekkürler öncelikle

egzersiz derken ne yapabilirim onu düşünüyorum ben her sabah akşam en az 30 dk yürüyorum ( işe gelip giderken )

yaaa sonradan dahil oldum bi de siz daha samimi gorunuyordunuz neyse bu ara iyice kötüyüm okuldan çok yorgun geliyorum saat 5 gibi geldiğimde yorgunluktan tatlıya saldiriyorum bi care bulmam lazım yoksa verdiklerimi alacam

Papillon_ teşekkür ederim yavrum:)
nurseza_ söyle bakalım azcık kizsinlar sana hih

Canım kızacak kimse yok bile
Bi gamze kızdı Ağız tadıyla bi azar işitemedim
Böyle olursa yine yerim ben

eyvah makarna patates ketçap ve mayonez ama seni tebrik ediyorum canım buraya yazdığın için zaten hata yaptığını biliyorsun biraz spor ekleyerek telafi edebilirsin bence

valla Gamzecim buraya yazma cesaretini bulduğum için bende kendimi tebrik ediyorum
Şaka bi yana telafi etmeye çalışıyorum Ev iş ve hiç durmayan bi bebek üçgeninde boğuştuğum için spor yapamıyorum
Keşke zaman bulabilsem çok daha hızlı sonuç alacağıma eminim :)

yaaa sonradan dahil oldum bi de siz daha samimi gorunuyordunuz neyse bu ara iyice kötüyüm okuldan çok yorgun geliyorum saat 5 gibi geldiğimde yorgunluktan tatlıya saldiriyorum bi care bulmam lazım yoksa verdiklerimi alacam

Bi ara bende öyleydim eve gelir gelmez tatlılara saldırıyodum
Kararlı olmalısın canım tek diyebileceğim bu Zaman zaman gene olacaktır ama Sınırları çizmen lazım
Yoksa emeklerin boşa gider

kıızlar ben döndüm bu sefer gerçekten geldim :) eskisi gibi... kilo aldığım için yazamadım buraya girmek istemedim :/ nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

ağzına acı biber sürerim

teşekkürler öncelikle

egzersiz derken ne yapabilirim onu düşünüyorum ben her sabah akşam en az 30 dk yürüyorum ( işe gelip giderken )

Canım örneğin ben evde fırsat buldukça çeşitli kardiyo videolarını yapıyorum. Mesela Leslie'nin envai çeşit videosu var. Ne kadar zamanın varsa o kadarlık yapabilirsin güzel ter attırıyor. Yoga pilates videoları var internette yine. Bir de ben Callanetics çok seviyorum onu yapıyorum, o da sıkılaşmaya yardımcı bir egzersiz. Her gün değil ama yürüyüşe ek olarak haftada iki, üç güb başlarsan daha hızlı sonuç alırsın motivasyon olur.

Ben de menümü yazayım bu arada
Sabah 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin peynir badem ceviz maydanoz domates salatalık
Ara tarçınlı zerdeçallı yoğurt, 1 elma, biberiye çayı
Akşam bir kase tarhana çorbası, domates soslu biftek, 3 yk ev yapımı erişte, salata
Yatmadan adaçayı
Su 2.5 lt spor callanetics, dışarıda 20 dk yürüyüş

Evet bütün gün güzelce rejimi yapıyorum eve gelince tatlıya saldiriyorum evde yoksa bile gidip alıyorum ve sonra bütün gün bişey yemiyorum çok sağlıksız yarın 0 dan başlıyorum ben de artık menulerimi paylaşacam

kıızlar ben döndüm bu sefer gerçekten geldim :) eskisi gibi... kilo aldığım için yazamadım buraya girmek istemedim :/ nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

cnm hoşgeldin tam gaz devam ediyoruz buara herkes biraz yoğun giremiyolar pek ama herkes kararli devam ediyor

ağzına acı biber sürerim

tamam bidaha yok...

anlaştık cnm bekliyoruz menüleri
kaçamak yapsan bile yaz ...

GÜNAYDIN KIZLAR
dünki menüm:sabah 1 bardak şekersiz çay+ 1 tost
öğlen dışardaydım yoğundum bişey yemedim
akşam 1 kase yoğurt 2dilim ekmek haşlanmış et yedim.
yatmada 4 saat öncede meyve yedim.

GÜNAYDIN KIZLAR
dünki menüm:sabah 1 bardak şekersiz çay+ 1 tost
öğlen dışardaydım yoğundum bişey yemedim
akşam 1 kase yoğurt 2dilim ekmek haşlanmış et yedim.
yatmada 4 saat öncede meyve yedim.

Günaydın canım :) Öğün atlamaya karşıyım o yüzden menünü eksik buldum sabah geçiştirilmiş öğle yok

Günaydın kızlaaar herkese güzel bir gün dilerimm

Günaydın canım

Kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 1 bardak süt, badem,salatalık
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 ince dilim pizza, salata
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…