hayırlısı olsun canım.bizimlede paylaşırsın değilmi diyetisyenin tavsiyelerini.Günaydın Arkadaşlar :)
Bugün diyetisyene başlıyorum Hayırlısı olsun bakalım :)
24/10/2014 Menüm :
Sabah : iki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç
Öğle : 1 kase mercimek çorbası - 2 fırında pişmiş tavuk butu - Domates salatalık
Akşam : 1 tabak kuru fasulye yemeği - 1 kase yoğurt - 2 kaşık bulgur pilavı
Yemekten sonra bi kare bitter çikolata yedim
Veee 2,5 lt su
hayırlısı olsun canım.bizimlede paylaşırsın değilmi diyetisyenin tavsiyelerini.
Günaydın canım doğru bir karar vermişsin ben de karataya göre beslenmeme rağmen diyetisyenime de gidiyorum çünkü kendisinin menüleri ara öğünler dışında karataya uygun ve diyetisyen muhtemelen senden bazı tetkikler ister vitamin ölçümleri insülin ölçümü vs. bunlar çok önemli biliyorsun. Tebrik ediyorum kararından ötürü
Menüne gelince işe giderken ben de hep sandviç yapardım ama işte ekmek yemeyi bırakınca ne kadar acıktırdığını farkettim. Belki haftasonları sandviç değil de güzeeel bir kahvaltı yaparsın senin için daha iyi olur
öğle ve akşam menülerini beğendim ama sonrasındaki bitter çikolata cıss canın istiyorsa gündüz yemeni tavsiye ederimben akşamları canım böyle şeyler istediğinde bir kenara koyup ertesi gün yiyorum hatta bazen yeme isteğim bile geçmiş oluyor..
Tesekkur ederim cnm :)
elbette paylasirim heyecanliyim bende
şimdi gidiyorum
cok güzel şeyler yazmışsin cnm tesekkur ederim
akşam o kare çikolatayi yemesem başka şeylere saldiriyorum
diyetisyene bunuda soracağım
esas gitme nedenim sağlıklı zayifliyomuyum mesela b12 eksikliği varmi
troit hastasıyım zaten o ne alemde...
birazda belki kocamda bana katılır hevesiyle gidiyorum
çünkü 100 kilo ve şeker hastası. geçen doktora gittiğinde şekeri insülin sınırında çıkmış cok üzülüyorum ama bi türlü dikkat etmiyor
bu aralar biraz dikkat etmeye başladı gerci hakkını yemiyim ama yeterli değil
kahvaltıyi oğlumun uykusu duzene girer girmez evde yapicam yumurta yiyince ekmek aramiyorum cok zaten
ama suan sabahları zor yetişiyorum işe
Bırakma zaten canım benim, bak hemen motivasyonun düşüyor kendini bırakıyorsun.. Bırakma, yazık değil mi emeklerine? Hemen topla kendini, bak yeni aldığın kilo biraz dikkatle çabucak gidiverirMerhaba kızlar burayı bırakmak istemiyorum ama kilo almaya basladim bu 3. Sefer 61i gördüm ve kilo almaya basladim kaçış yok söylüyorum 64.2 ne yaptin demeyin biliyorum suçluyum
Sakin birakma canim Hedefe bu kadar yaklasmisken pes etmek yok kilo vermekte zorlandigin bi donemdir belkide beyin olarak hazir hissetmiyo olabilirsin ama en azindan verdigin kiloyu korumaya calis...kendini kilo veremiyorum diye strese sokma oyle yapinca amaann nasil olsa veremiyorumm deyip yedikce yiyesi geliyorr insanin aman diikkaatt:)Merhaba kızlar burayı bırakmak istemiyorum ama kilo almaya basladim bu 3. Sefer 61i gördüm ve kilo almaya basladim kaçış yok söylüyorum 64.2 ne yaptin demeyin biliyorum suçluyum
En dogru karari vermissin canim hayirlisi olsun canim :)Günaydın Arkadaşlar :)
Bugün diyetisyene başlıyorum Hayırlısı olsun bakalım :)