Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

eyvah makarna :stop: patates :KK19: ketçap ve mayonez :mad: ama seni tebrik ediyorum canım buraya yazdığın için zaten hata yaptığını biliyorsun biraz spor ekleyerek telafi edebilirsin bence :KK66: :KK5:

evet canım kilo dış görünüş vs bir yere kadar görmezden gelinebiliyor ama dikkat etmeyince sağlık sorunları olarak karşımıza çıkıyor Allah korusun.. Sağlığına dikkat ederek en azından sağlıksız olduğunu bildiğin şeyleri hayatından çıkararak başlayabilirsin. Çok doğru bir karar vermişsin canım, buna bir de her gün olmasa bile haftada 3 gün mesela fiziksel aktivite eklersen inşallah başardığını beraber görürüz :KK66: egzersiz hem ruh haline ve bedenine iyi gelecek hem de başta kilo vermesen bile vucudun sıkılaşacağı için seni motive edecek. Geç olsun güç olmasın yeter ki sen başla :KK66: inşallah hep beraber başarırız canım yanındayız :KK5:

teşekkürler öncelikle

egzersiz derken ne yapabilirim onu düşünüyorum ben her sabah akşam en az 30 dk yürüyorum ( işe gelip giderken )

canım başın sağolsun :KK43: En kısa sürede gel merak ettim kendi adıma
Ve moralini bozma arkadaşım...

Koşturmacada iyi kilo gider canım bu hafta senden güzel bi rakam bekliyorum :KK66:

Eksik bi menü ama sende biliyosun yoğunluktan böyle oldu demiştin zaten :KK66:

canım böyle hissetmene üzüldüm kimse yorum yapmayınca bende öyle hissediyorum
Hepimiz daha aktif olalım yoksa gitmicek bu kilolar Moral bozmakda yok :) :KK66:

Evet bildirim işinin geç olması motivasyon düşürüyor ... Çok istisna bişey olur öyle neyse ama Pazartesi bildirilmeli bencede engeç

Nihalim topiğimizin eğlencesi
Bitir şu işleride gel özledik valla :)

Çok güzel menün canım Menülerine diyecek hiç bişey yok :) Çok beğeniyom :KK66:

Çok sağlıklı harika bi menü :)

Günaydın canlarımmm :KK37::KK37::KK37::KK37:

Canım üzülmeyin vardır bi zamanı ... 6,5 sene çocuğu olmayan biri olarak çok iyi bilirim adet gecikince v.s. o durumları
Ama rabbimin bi planı vardır Bak bende tüpbebekle sahip oldum Daha önce düşük yaşadım vs
Dediğin gibi takma bu durumu zamanı var de Sağlıklı beslen Protein ağırlıklı tüp bebek yaptırdığımda doktor öyle demişti
Hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş :KK36:
Burda olmaya çalış motivasyonun düşmez canım
yaaa sonradan dahil oldum bi de siz daha samimi gorunuyordunuz neyse bu ara iyice kötüyüm okuldan çok yorgun geliyorum saat 5 gibi geldiğimde yorgunluktan tatlıya saldiriyorum bi care bulmam lazım yoksa verdiklerimi alacam :KK43:

Papillon_ Papillon_ teşekkür ederim yavrum:)
nurseza_ nurseza_ söyle bakalım azcık kizsinlar sana hih

Canım kızacak kimse yok bile :KK43:
Bi gamze kızdı Ağız tadıyla bi azar işitemedim :KK43:
Böyle olursa yine yerim ben
:110:
eyvah makarna :stop: patates :KK19: ketçap ve mayonez :mad: ama seni tebrik ediyorum canım buraya yazdığın için zaten hata yaptığını biliyorsun biraz spor ekleyerek telafi edebilirsin bence :KK66: :KK5:

valla Gamzecim buraya yazma cesaretini bulduğum için bende kendimi tebrik ediyorum :KK70:
Şaka bi yana telafi etmeye çalışıyorum Ev iş ve hiç durmayan bi bebek üçgeninde boğuştuğum için spor yapamıyorum
Keşke zaman bulabilsem çok daha hızlı sonuç alacağıma eminim :)

yaaa sonradan dahil oldum bi de siz daha samimi gorunuyordunuz neyse bu ara iyice kötüyüm okuldan çok yorgun geliyorum saat 5 gibi geldiğimde yorgunluktan tatlıya saldiriyorum bi care bulmam lazım yoksa verdiklerimi alacam :KK43:

Bi ara bende öyleydim eve gelir gelmez tatlılara saldırıyodum
Kararlı olmalısın canım tek diyebileceğim bu Zaman zaman gene olacaktır ama Sınırları çizmen lazım
Yoksa emeklerin boşa gider :KK43:

kıızlar ben döndüm bu sefer gerçekten geldim :) eskisi gibi... kilo aldığım için yazamadım buraya girmek istemedim :/ nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

tamam yazıyom :KK43:

22/10/2014 Menüm :

Sabah : 2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç

Öğle : Fırında 2 adet köfte patates 4-5 dilim , 4 kaşık kadar makarna :KK43:
İşyerinde bu menü olunca 1 er tatlı kağı kadarda ketçapla mayonez yedim :KK43: çok üzgünüm

Akşam : 1 kepçe çorba , 1 haşlanmış yumurta , 2 çatalda peynir aldım

Ara : türk kahvesi tek şekerli

2,5 lt su Akşamı hafif geçirmeye çalıştım :KK43: inşaallah günü kurtarabilmişimdir....
ağzına acı biber sürerim :KK12:

teşekkürler öncelikle

egzersiz derken ne yapabilirim onu düşünüyorum ben her sabah akşam en az 30 dk yürüyorum ( işe gelip giderken )

Canım örneğin ben evde fırsat buldukça çeşitli kardiyo videolarını yapıyorum. Mesela Leslie'nin envai çeşit videosu var. Ne kadar zamanın varsa o kadarlık yapabilirsin güzel ter attırıyor. Yoga pilates videoları var internette yine. Bir de ben Callanetics çok seviyorum onu yapıyorum, o da sıkılaşmaya yardımcı bir egzersiz. Her gün değil ama yürüyüşe ek olarak haftada iki, üç güb başlarsan daha hızlı sonuç alırsın motivasyon olur. :KK66:

Ben de menümü yazayım bu arada
Sabah 1 haşlanmış yumurta 8 zeytin peynir badem ceviz maydanoz domates salatalık
Ara tarçınlı zerdeçallı yoğurt, 1 elma, biberiye çayı
Akşam bir kase tarhana çorbası, domates soslu biftek, 3 yk ev yapımı erişte, salata
Yatmadan adaçayı
Su 2.5 lt spor callanetics, dışarıda 20 dk yürüyüş

Canım kızacak kimse yok bile :KK43:
Bi gamze kızdı Ağız tadıyla bi azar işitemedim :KK43:
Böyle olursa yine yerim ben
:110:

valla Gamzecim buraya yazma cesaretini bulduğum için bende kendimi tebrik ediyorum :KK70:
Şaka bi yana telafi etmeye çalışıyorum Ev iş ve hiç durmayan bi bebek üçgeninde boğuştuğum için spor yapamıyorum
Keşke zaman bulabilsem çok daha hızlı sonuç alacağıma eminim :)

Bi ara bende öyleydim eve gelir gelmez tatlılara saldırıyodum
Kararlı olmalısın canım tek diyebileceğim bu Zaman zaman gene olacaktır ama Sınırları çizmen lazım
Yoksa emeklerin boşa gider :KK43:
Evet bütün gün güzelce rejimi yapıyorum eve gelince tatlıya saldiriyorum evde yoksa bile gidip alıyorum ve sonra bütün gün bişey yemiyorum çok sağlıksız yarın 0 dan başlıyorum :KK66: ben de artık menulerimi paylaşacam :KK66:

kıızlar ben döndüm bu sefer gerçekten geldim :) eskisi gibi... kilo aldığım için yazamadım buraya girmek istemedim :/ nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

cnm hoşgeldin tam gaz devam ediyoruz buara herkes biraz yoğun giremiyolar pek ama herkes kararli devam ediyor :KK66:

ağzına acı biber sürerim :KK12:

:KK43: tamam bidaha yok...

Evet bütün gün güzelce rejimi yapıyorum eve gelince tatlıya saldiriyorum evde yoksa bile gidip alıyorum ve sonra bütün gün bişey yemiyorum çok sağlıksız yarın 0 dan başlıyorum :KK66: ben de artık menulerimi paylaşacam :KK66:

anlaştık cnm bekliyoruz menüleri :KK66:
kaçamak yapsan bile yaz ...

GÜNAYDIN KIZLAR
dünki menüm:sabah 1 bardak şekersiz çay+ 1 tost
öğlen dışardaydım yoğundum bişey yemedim
akşam 1 kase yoğurt 2dilim ekmek haşlanmış et yedim.
yatmada 4 saat öncede meyve yedim.
:KK75::KK75::KK75::KK75:

GÜNAYDIN KIZLAR
dünki menüm:sabah 1 bardak şekersiz çay+ 1 tost
öğlen dışardaydım yoğundum bişey yemedim
akşam 1 kase yoğurt 2dilim ekmek haşlanmış et yedim.
yatmada 4 saat öncede meyve yedim.
:KK75::KK75::KK75::KK75:

Günaydın canım :) Öğün atlamaya karşıyım o yüzden menünü eksik buldum sabah geçiştirilmiş öğle yok

Günaydın kızlaaar herkese güzel bir gün dilerimm:KK68::KK68:

Günaydın canım :KK66:

Kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 1 bardak süt, badem,salatalık
Ara 1 bardak kefir
Akşam 1 ince dilim pizza, salata
Su 2 lt

X