Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

canım başın sağolsun En kısa sürede gel merak ettim kendi adıma
Ve moralini bozma arkadaşım...

Koşturmacada iyi kilo gider canım bu hafta senden güzel bi rakam bekliyorum

Eksik bi menü ama sende biliyosun yoğunluktan böyle oldu demiştin zaten

canım böyle hissetmene üzüldüm kimse yorum yapmayınca bende öyle hissediyorum
Hepimiz daha aktif olalım yoksa gitmicek bu kilolar Moral bozmakda yok :)

Evet bildirim işinin geç olması motivasyon düşürüyor ... Çok istisna bişey olur öyle neyse ama Pazartesi bildirilmeli bencede engeç

Nihalim topiğimizin eğlencesi
Bitir şu işleride gel özledik valla :)

Çok güzel menün canım Menülerine diyecek hiç bişey yok :) Çok beğeniyom

bendee akşam bir kase çorba bir kase yoğurt bir tabak dolu dolu salata v bir avuç ceviz yedim. 3 litre su. 1 buçuk saat yürüyüş:)

Çok sağlıklı harika bi menü :)

Gunaydin arkadaslar

GÜNAYDIN KIZLAR

Günaydın kızlar

Günaydın canlarımmm

Canım üzülmeyin vardır bi zamanı ... 6,5 sene çocuğu olmayan biri olarak çok iyi bilirim adet gecikince v.s. o durumları
Ama rabbimin bi planı vardır Bak bende tüpbebekle sahip oldum Daha önce düşük yaşadım vs
Dediğin gibi takma bu durumu zamanı var de Sağlıklı beslen Protein ağırlıklı tüp bebek yaptırdığımda doktor öyle demişti
Hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
Burda olmaya çalış motivasyonun düşmez canım

21/10/2014 Menüm :

Sabah : 2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç

Öğle : 1 tabak patlıcan yemeği - 1 dilim kepek ekmeği - 1 kase buğdaylı yoğurt çorbası

Akşam : Yumurtalı ıspanak ve 1 kase etli şehriye çorbası

Vee 2,5 lt su :)

nesnesly canim ne hissettiğini tabiki anlayamam ama sorunlar gelip geçici.. hayatı bi şekilde yaşanacak hale getirmek bizim görevimiz. Olmuyo diye düşünme bence hazır değilim diye dusun. Ve çaresi de var. Fatma ne kadar mutlu olmuş sonunda bak:) bence sen simdiden zayıf iken hamile kalabilmek icin diyete devam et motivasyonunu dusurme:)))

Senin su kahvaltiyi bi duzenleyemedik:^) gerisi 10 numara amaa:)

Canım çok teşekkür ederim motivasyon için. Moralimi ne kadar yüksek tutarsam o kadar faydası olur diye düşünüyorum zaten. Allah herkese kalbinden geçeni hayırlısıyla versin :)

Sizin desteğiniz benim için çok önemli. Umarım bir an önce toparlarım kendimi. Yoksa fil gibi bir anne olmak istemiyorum :)

merhaba canım, hemen moralini bozma dediğin gibi bu uzun bir süreç kiminde hemen çocuk sahibi olabiliyorlar kiminin daha uzun sürüyor sıkma canını inşallah olur sabahın o saatinde gerçekten zor birşeyler yiyebilmek, yumurta yerine yerli muz da öneriyor karatay istersen onu dene umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda

merhaba canım teşekkür ederim, 2 haftadır karatay beslenme düzenine uymaya çalışıyorum, arada kaçamak oluyor tabii olmuyor değil ama onu da sporla telafi etmeye çalışıyorum senin menün de süpermiş, bir de şu ekmeği çıkardık mı beslenmemizden bizi kimse tutamayacak :)

Amin canım inşallah,Allah herkesin gönlüne göre versin :) Muz fena fikir değil denenebilir

ekmek ve hamurişi okadar hayatımıza işlemiş ki.diyorum acaba sabah kahvaltısı dışında tüketmesem yerine bulgur pilavı makarna falan yesek 2 kaşık 1 dilim ekmeğe eşit deniyor.

Senin su kahvaltiyi bi duzenleyemedik:^) gerisi 10 numara amaa:)

Aynen canım çok haklısın sabah erken kalkabilsemde güzel bi kahvaltı yapabilsem :)

Aynen canım bu süreçte ne kadar sağlıklı beslenirsen kardır İncecik bi anne olmalısın benim gibi olma

Ahhh ekmek ekmekkk sabah kahvaltısına zaman ayırmam gerek
erken kalkmam gerek canım
Size söz oğluşun uykusunu düzene sokmaya çalışacağım

İyi geceler kızlar ben de bugünkü menümü paylaşayım.

Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 8 zeytin, 10 badem, domates, salatalık, maydanoz
Ara 1 bardak kefir badem
Akşam 1 kase tarhana çorbası, kıymalı semizotu yemeği, yoğurt

Spor DS start it up.
Su 2.5 lt bir bardak bitki çayı

tamam yazıyom

22/10/2014 Menüm :

Sabah : 2 dilim kepek ekmeğiyle beyaz peyn domatesli sandviç

Öğle : Fırında 2 adet köfte patates 4-5 dilim , 4 kaşık kadar makarna
İşyerinde bu menü olunca 1 er tatlı kağı kadarda ketçapla mayonez yedim çok üzgünüm

Akşam : 1 kepçe çorba , 1 haşlanmış yumurta , 2 çatalda peynir aldım

Ara : türk kahvesi tek şekerli

2,5 lt su Akşamı hafif geçirmeye çalıştım inşaallah günü kurtarabilmişimdir....

günaydın arkadaşlar
dün hastanede biraz vakit geçirdim ve gerçektende yemelerime dikkat etmem gerektiğini iyice anladım ve poğçalardan da uzakdurmam gerektiğini öğrendim boyum 1,70 kilom 70-72 arasında ve o kadar kilolu olduğumu düşünhmüyodum biraz versem iyi olur diyodum ama test sonuçları hiçte öyle demedi vede dr
ve bu gün gerçekten dikkat etmeye başlıyorum diyet yapamam anemim var ama onuçta azaltabilirim ve hayatımdan gereksiz yiyicekleri çıkartabilirim buna karar verdim elimden geldiğincede daha fazla hareket edicem burda olursanız desteğinize her zaman ihtiyacım var belkide başardığımı birlikte görürüz
ama bunları dr demeden önce yapmalıydım ve sizlerde öncelikle sağlıklı olmak için ve sonra diğer şeyler için sağlıklı beslenin hepinize bu maratonda tekrar başarılar :)

eyvah makarna patates ketçap ve mayonez ama seni tebrik ediyorum canım buraya yazdığın için zaten hata yaptığını biliyorsun biraz spor ekleyerek telafi edebilirsin bence

evet canım kilo dış görünüş vs bir yere kadar görmezden gelinebiliyor ama dikkat etmeyince sağlık sorunları olarak karşımıza çıkıyor Allah korusun.. Sağlığına dikkat ederek en azından sağlıksız olduğunu bildiğin şeyleri hayatından çıkararak başlayabilirsin. Çok doğru bir karar vermişsin canım, buna bir de her gün olmasa bile haftada 3 gün mesela fiziksel aktivite eklersen inşallah başardığını beraber görürüz egzersiz hem ruh haline ve bedenine iyi gelecek hem de başta kilo vermesen bile vucudun sıkılaşacağı için seni motive edecek. Geç olsun güç olmasın yeter ki sen başla inşallah hep beraber başarırız canım yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…