Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar iş okul ev temizlik çocuk derken haklisiniz ben kendi adıma çok fazla giremuyorum yazın daha aktiftim ve güzel rejim yapıyordum ne zaman okul başladı hem rejim hem de burasi sekteye uğradı ama ben de sikayetciydim sürekli yazıyordum kimse yorum yapmiyordu ve sanki siz daha önce tanışıyor gibiydiniz kendimi yabancı hissetmistim bi ara ondan da uzaklaştım aslında :KK43:

herkese merhaba;

1.si ben tekrar başladığım noktaya geri döndüm neden bilmiyorum 95 kilo olarak devam :KK43:
2si hamile değilim yumurtam çatlamıyomus ilaç verdi kullanıyorum adet olamıyorum.
3sü cenazemiz var o nedenden dolayı giremiyorum.

hepiniz kendinize çok iyi bakın canlar...
aa girmicek misinnn:/

Evet canim cok haklisin biraz daha aktif olmak lazim

Baklavayi aksama kadar eritmissindir ama olmasaydi daha iyi olurdu canim:)

Tesekkur ederim canim senin diyet nasil gidiyor?

Ben de cok sinir oluyorum canim buraya bildirim yapmak en fazla 10 dk alir

Moralini yuksek tut canim insallah tekrareski motivene geri donersin .basiniz sagolsun canim

Guzel menu canim yeni isin de hayirli olsun:))
evet yaa çok ihmal edildi topik:/

Kızlar iş okul ev temizlik çocuk derken haklisiniz ben kendi adıma çok fazla giremuyorum yazın daha aktiftim ve güzel rejim yapıyordum ne zaman okul başladı hem rejim hem de burasi sekteye uğradı ama ben de sikayetciydim sürekli yazıyordum kimse yorum yapmiyordu ve sanki siz daha önce tanışıyor gibiydiniz kendimi yabancı hissetmistim bi ara ondan da uzaklaştım aslında :KK43:
hayır canımm olur mu herkes burada tanıştı:)

Herkes en azından pazar akşama kadar bildirim yapsın girip kilo yazmak çok vakit almaz en azından sevgi de listeyi vaktinde düzenleyebilir. Ben de fazla yazamıyorum ama en azından pazar günü mutlaka girip kilomu bildiriyorum. Çok önemli bahane olmadıkça burayı bırakmayın :KK43: Hep beraber zayıflıcazzzzzzzzzzzz

Selam canlarim alinti yapamiyorum en yakin zamanda geri donucemm

Yarin diyetisyende randevum var yarin bildirim yapcem aksam..

Umidinizi yitirmeyin bu yola bas koyduk optumm sekerler

Bu arada birkac dilim baklava ve gecenlerdede borek disinda pek kacamak yapmadim sanirim :-)

13888_639172616113831_1151097733_n.jpg
herkese iyi geceler:KK68::KK68::KK68::KK68:

20/10/2014 menüm :

Sabah : İki dilim kepek ekmeğiyle beyaz peynirli maydanozlu sandviç

Öğle : 1 kase mercimek çorbası – 1 kepçe kurufasulye yemeği – Biraz yoğurt

1 dilim baklava :KK43:

Akşam : Et haşlama patates ve soğanla 2 dilim patates yedim sadece – Salata –ucundan azcık ekmek

Veee 2 lt su ….

Emekli olan bi abimiz almıştı tatlıyı yemeseydim iyiydi

Haklısın canım birbirimizi motive etmeliyiz :) bence menün güzel canım ama baklava ve patatesten bence de uzak dursan daha iyi olur emeğimize yazık oluyor sonra.. :KK16: dayanamayıp yediğinde de spor yaparak düzeltebilirsin mesela :KK66:

Sabah menemen yedim sadece sonra dışarı çıktım baya yürüdüm. Birkaç saat yürümüşümdür işlerimi halletmek için. 4 gibi eve geldim sonra da 1 simit + peynir + zeytin yedim şimdi de şekersiz sade nescafe içiyorum bugünü böyle bitiriyorum :KK45::KK45:

Canım bence eksik beslenmişsin sanki biraz ne dersin? Özellikle kahvaltıyı eksik yaptığımızda metabolizmamız yavaşlıyor en azından kahvaltıyı biraz daha sıkı yap bence canım :KK66: çok daha fazla verim alırsın

Ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 8 zeytin 10 badem domates salatalık maydanoz
Ara bir bardak kefir badem maydanoz
Akşam yeşil mercimek yemeği yoğurtlu semizotu salatası bir dlm tam buğday ekmeği
Yatmadan adaçayı
Su 2.5 lt
Spor olarak da temizlik yaptım bugün :KK49:

Haklısın canım birbirimizi motive etmeliyiz :) bence menün güzel canım ama baklava ve patatesten bence de uzak dursan daha iyi olur emeğimize yazık oluyor sonra.. :KK16: dayanamayıp yediğinde de spor yaparak düzeltebilirsin mesela :KK66:

Canım bence eksik beslenmişsin sanki biraz ne dersin? Özellikle kahvaltıyı eksik yaptığımızda metabolizmamız yavaşlıyor en azından kahvaltıyı biraz daha sıkı yap bence canım :KK66: çok daha fazla verim alırsın

Çok eksik oldu ama yemek yicek vakit bulamadım :KK43: Yarından itibaren daha düzenli yemeye başlıyorum

Ben de bugünkü menümü yazayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 8 zeytin 10 badem domates salatalık maydanoz
Ara bir bardak kefir badem maydanoz
Akşam yeşil mercimek yemeği yoğurtlu semizotu salatası bir dlm tam buğday ekmeği
Yatmadan adaçayı
Su 2.5 lt
Spor olarak da temizlik yaptım bugün :KK49:
ekmek dışında menülerimiz çok benziyo seninle genel olarak canım:))

evet canım da hemen olmuyor işte arada istiyor canım :oops: bir dahakine ceviz yerim :KK66:
bak sabah kahvaltısında ekmek yerine ceviz ye menün zaten doyurucu oluyo genelde gördüğüme göre. yavaş yavaş alışcaksın ama kahvaltı önemli. ben kahvaltıda yiyerek alıştım:) yumurtayı ekmeksiz yiyemiyodum mesela. peynirle yumurtayı küp küp doğrayıp karıştırıp yedim ekmeğe gerek duymadan. insan bi şekilde alışıyo:)

Günaydın kızlar :KK76:
Bu aralar birazcık moralim bozuk. Aslında giriyorum hepinizin yazdıklarını okuyorum,beğeniyorum ama yorum yapmaya hem zamanım pek olmuyor hem de kilo veremediğim için içimden de gelmiyor. Adetim gecikti, eşimle çok heyecanlandık hamileyim diye ama test negatif :KK43: 2 gündür mutsuzum çünkü çok istiyoruz. Sonra diyorum senelerdir deneyenler ama bebişe sahip olamayanlar var.Çok erken moralimi bozuyorum galiba. Düşüğe vs. neden olmasın diye bitki ve yeşil çayları da bıraktım. Spor da yapmıyorum artık. Bu yüzden sanki kilo aldım gibi hissediyorum,tartılmaya da korkuyorum. O yüzden bu hafta bildirim yapmayacağım kızlar müsadenizle. 6.30da kalkıyorum yumurta da haşlayamıyorum o saatte servise yetişicem diye. İş yerinde çıkan yumurtalar da soğuk oluo yiyemiyorum. Düzenim bozuldu resmen :110:Dediklerinizde haklısınız,kendi adıma daha aktif olmaya çalışıcam. Sevgiler hepinize :KK25:

X