Gecmis olsun canim oglusa kiyamam ben ona Benimkiler de hasta canim salgin var herhalde menunde kacamaklara ragmen fena degilDünki menümü yazcam kaçamak var ama olsun yinede yazmalıyım
Sabah : Yok ....oğlum hastaydı hastanede koşturmayla öğün kaçtı gitti
Öğle : 1 kepçe mercimek çorba ,1 kepçe kuru fasulye , 4 kaşık kadarda pirinç pilavı yedim
Akşam : 1 kase tarhana çorba , 1 dilim ekmek , 1 çorba kaşığı lor
2 top profiterol maleseeefff
kaçamaklı menü pilav ve profiterol var.. Ama artık bu son bugün bu saate kadar gayet iyi gittim
Yarın yazacağım menümü inş ...
Vee artık canım tatlı istedikçe bir bardak su içicem yeni kararım
Merhaba kızlar, dün yoldaydım pek fazla bir şey yiyemedim yolda kaşarlı tostla ayran içtim. Akşam da yorgundum yattım uyudum. Bugün de kahvaltımı yaptım bugün uzun aradan sonra canım ekmek istedi 2 dilim tam buğday ekmeği yedim kahvaltıda. Arada badem yedim. Akşam yemeğimi 7 gibi yemeyi düşünüyorum büyük ihtimalle bulgur pilavı tavuk vs yiyeceğim
Canim guzel gidiyosun gunu guzel kapatirsin insallah :)
Hosgeldin canimm aktif olacksan neden olmasin:)merhaba kızlar ben de size katılmak istiyorum
beni de alın aranıza:)
lorinem canim benim için sıkıntı yok kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ama tok karnina tartilmak dogru mu?
Yağ endeksi için de üzülme bak bi başlangıç yaptın bile:) hepsi düzelecek sadece birkaç ay sabır:)
Kızlar yaklaşık 700-800 gram aldığımdan bahsetmiştim. Şimdide regl olduğum için tartida onunda yansimasi olucak. Yarin moralim bozulcak belliii:/
Ama sali gunu platesim başlıyor:) bende artık herşeyi düzene sokuyorum:)
lorinem tamam canim 2 haftada bir güncelleriz senin durumu:) bu sefer pes etmek yok bak o liste 60larini gorcek senin:))
Plates evet en azindan sikilasmama yardim edicek:)
bir dahaki pazar adamakilli kilo vermiş olcamm inaniyorumm:)
lorinem benim yanlarim pörtledi yine bende artik bozmamak uzere basliycam odev bayram okul hepsi gecti gitti:)
evettt:)yılbaşında düşelim inşallah dilediğimiz kiloya:)Yılbaşına kadar tam gaz devammmmmm