Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
qKızlar bayram modundan bugün itibariyle çıktım artık yeni bir sayfa actim aslında 58 için kaldı 4 ama maalesef biraz sıkılmıştim diyet yapmaktan bugün başlıyorum inşallah yılbaşına kadar 58 olacam :)
Selam kızlar ben de bugün dönüyorum artık evime tatil bitiyor ne güzel herkes kararlı azimli :) ben de düzene gireceğim artık yarından itibaren, dünkü menümü de paylaşayım hemen
Sabah yarım simit bir dlm peynir 4 zeytin domates salatalik
Ara meyve
Aksam ızgara balık salata
Gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
Ilk kilo bildirimini ben yapayim dedim
28.09.2014...77.5 kg.
12.10.2014...76.3 kg.
Günaydın kizlar 62.1 maalesef 300 gr almisim ama bayramda yediklerime göre yine fena değil :) yeniden başlıyorum hedef önce 60 haydi herkese kolay gelsin :)
Günaydın arkadaşlar.hepinize kolay gelsin.bayramda hiç kaçırmamanın verdiği mutlulukla karşınızdayım.hedefime gün gün ilerliyorum.
Günaydın kızlar pek verememişim sanki 77.3 ile aranızdayım. Yememek de çözüm değil sanırım
Yememek cozum degil bende test ettim..
Listeye baktigimda hepsini yesem ki yiyemem kilo alirim ben dusuncesindeydim...
Ama birdaha baktim abur cubur pilav makarna tuz seker beyaz ekmek gazli icecekler hazir corbalar meyve sulari yasak..
Kizartma hamusiri kisacasi kilo vermeyi engelleyen ve hatta aldiran butun hersey yasak yenilmiyecek ..
Listeye tam uyarsam haftada 1-2 kilo ayda 8 civari verebilirmisim...
Kacamaksiz ama bazende listeyi azaltarak uyguluyacagim bakalim kac kilo vermis olucam iki hafta sonra ...
Ayrica yesil cayin onemi cidden cok buyukmus gunde uc fincan icmen gerek saatlero sen ayarla dedi hem metobolizma hizlanir hemde gobek bolgendeki yagi yakar didi...
lorinem hadi hayirlisi canim aslinda insanhepsini biliyo ama uygulamda sıkıntı yaşıyor umarim bu Azmin devam eder de verirsin yılbaşına kadar kilolari:)
withoutlove canim fazla az yediysen metabolizman yavaslamistir karamsar olma sakın. Bu hafta ogunlerini hic aksatma.
Ben de malesef 65.2 yeniden 65i gordum
Gecmis o
Gecmis olsun canim oglusa kiyamam ben ona Benimkiler de hasta canim salgin var herhalde menunde kacamaklara ragmen fena degil
Canim tatli istegi olunca cantanda kuru kayisiyi eksik etme hatta toz kakao olursa bandirip yemek cok iyi oluyor cayin yaninda tavsiye ederim
Gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
Ilk kilo bildirimini ben yapayim dedim
28.09.2014...77.5 kg.
12.10.2014...76.3 kg.
Günaydın arkadaşlar.hepinize kolay gelsin.bayramda hiç kaçırmamanın verdiği mutlulukla karşınızdayım.hedefime gün gün ilerliyorum.
Günaydın kizlar 62.1 maalesef 300 gr almisim ama bayramda yediklerime göre yine fena değil :) yeniden başlıyorum hedef önce 60 haydi herkese kolay gelsin :)
Selam kizlar hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum..
Listeme sabah basliyorum ki coktan havaya girdim dikkat ediyorum cok sukur ve cok mutluyum...
13/10/2014 79.2 kg
27/10/2014 75 kg (hedef )
Yavas yavas bozmadan kendime eziyet etmeden basliyorum insallah Allah yardimcimiz olsun insallah
Günaydın kızlar pek verememişim sanki 77.3 ile aranızdayım. Yememek de çözüm değil sanırım
Yememek cozum degil bende test ettim..
Listeye baktigimda hepsini yesem ki yiyemem kilo alirim ben dusuncesindeydim...
Ama birdaha baktim abur cubur pilav makarna tuz seker beyaz ekmek gazli icecekler hazir corbalar meyve sulari yasak..
Kizartma hamusiri kisacasi kilo vermeyi engelleyen ve hatta aldiran butun hersey yasak yenilmiyecek ..
Listeye tam uyarsam haftada 1-2 kilo ayda 8 civari verebilirmisim...
Kacamaksiz ama bazende listeyi azaltarak uyguluyacagim bakalim kac kilo vermis olucam iki hafta sonra ...
Ayrica yesil cayin onemi cidden cok buyukmus gunde uc fincan icmen gerek saatlero sen ayarla dedi hem metobolizma hizlanir hemde gobek bolgendeki yagi yakar didi...
lorinem hadi hayirlisi canim aslinda insanhepsini biliyo ama uygulamda sıkıntı yaşıyor umarim bu Azmin devam eder de verirsin yılbaşına kadar kilolari:)
withoutlove canim fazla az yediysen metabolizman yavaslamistir karamsar olma sakın. Bu hafta ogunlerini hic aksatma.
Ben de malesef 65.2 yeniden 65i gordum
evet canım:) bugünden itibaren heerkeess kilo vermeye başlayacak. geçmiş olsun bu arada hastaymışsınCanlar kilo 86 veremedim 200grda aldim Ama yinede bayram sonrasi iyi daha cok bekliyordum acikcasi ...
Bahane uretmek yok artik gidecek bu kilolar
karatay en iyisi gamzecim uygulayabilirsen:) bende bir süredir onu uygulamaya çalışıyodum araya bayram girdiği için herşeyi bırakmıştım. şimdi yine ona geri döncem. ara öğünsüz 4-5-6 saat aralıklarla yicem ve ekmek yerine ceviz tüketicem:)Selam kızlar nasılsınız bakalım? Ben 81.2 kg yum vere vere 100 gr vermişim artık evime döndüğüm için yeniden düzene gireceğim lamı cimi yok.. Bugnkü menüm :
Sabah menemen, bir dlm peynir, 5 zeytin, 5 badem, domates, salatalık, biber
Ara 2 bardak kiraz sapı çayı
Akşam 1 kase tarhana çorbası, köz patlıcan biber, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Bir bardak kuşburnu hibisküs çayı.
Spor : Leslie Sansone 5 mile, callanetics
Kızlar ben beslenmemi karataya göre yeniden düzenlemeye karar verdim. Uygulayıp da başarılı olan çok insan tanıdım ben de denemek istiyorum o yüzden. Diyetisyenimin listesinden öğle yemeğini çıkardım. Onun yerine kahvaltıyı daha kuvvetli yapıp ekmek yemiyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak :)
ahsencim herkes kilo aldı aslında neden buraya yazmak istemediğini anlamadım :) herkes günah çıkardı bak bugün yeniden başladıkTartildim bugün ve aynen dediğim gibi kilo almışım. Gerçi bugün regl oldum onun sisligide vardir.onumuzdeki pazara kadar durum ne olacak bakalim. Kilo veren ve verdigi kiloyu koruyabilen arkadaslari tebrik ederim
senin güzel dileklerini yerimmGunaydin kizlar herkese kacamaksiz iyi bir hafta diliyorum pazar gunu tartida herkesin yuzu guler insallah irade + sabir + azim = basari :)))