Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Günaydın arkadaşlar.hepinize kolay gelsin.bayramda hiç kaçırmamanın verdiği mutlulukla karşınızdayım.hedefime gün gün ilerliyorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 70
Kızlar bayram modundan bugün itibariyle çıktım artık yeni bir sayfa actim aslında 58 için kaldı 4 ama maalesef biraz sıkılmıştim diyet yapmaktan bugün başlıyorum inşallah yılbaşına kadar 58 olacam :)
q

Hadi bakalim canim : ))

Selam kızlar ben de bugün dönüyorum artık evime tatil bitiyor ne güzel herkes kararlı azimli :) ben de düzene gireceğim artık yarından itibaren, dünkü menümü de paylaşayım hemen
Sabah yarım simit bir dlm peynir 4 zeytin domates salatalik
Ara meyve
Aksam ızgara balık salata

Guzrl menu canim herkesler burada artik sevindirici ..

Gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
Ilk kilo bildirimini ben yapayim dedim

28.09.2014...77.5 kg.
12.10.2014...76.3 kg.:KK70:

Haftada 1 kiloymus ideal olan sende buna ayak uydurmussyn ne guzel canim

Günaydın kizlar 62.1 maalesef 300 gr almisim ama bayramda yediklerime göre yine fena değil :) yeniden başlıyorum hedef önce 60 haydi herkese kolay gelsin :)

Aldiklarimizi vericezz insalah cnm

Selam kizlar hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum..

Listeme sabah basliyorum ki coktan havaya girdim dikkat ediyorum cok sukur ve cok mutluyum...

13/10/2014 79.2 kg
27/10/2014 75 kg (hedef )

Yavas yavas bozmadan kendime eziyet etmeden basliyorum insallah Allah yardimcimiz olsun insallah

Günaydın kızlar pek verememişim sanki 77.3 ile aranızdayım. Yememek de çözüm değil sanırım :KK70:

Yememek cozum degil bende test ettim..
Listeye baktigimda hepsini yesem ki yiyemem kilo alirim ben dusuncesindeydim...
Ama birdaha baktim abur cubur pilav makarna tuz seker beyaz ekmek gazli icecekler hazir corbalar meyve sulari yasak..
Kizartma hamusiri kisacasi kilo vermeyi engelleyen ve hatta aldiran butun hersey yasak yenilmiyecek ..

Listeye tam uyarsam haftada 1-2 kilo ayda 8 civari verebilirmisim...

Kacamaksiz ama bazende listeyi azaltarak uyguluyacagim bakalim kac kilo vermis olucam iki hafta sonra ...

Ayrica yesil cayin onemi cidden cok buyukmus gunde uc fincan icmen gerek saatlero sen ayarla dedi hem metobolizma hizlanir hemde gobek bolgendeki yagi yakar didi...

lorinem lorinem hadi hayirlisi canim aslinda insanhepsini biliyo ama uygulamda sıkıntı yaşıyor umarim bu Azmin devam eder de verirsin yılbaşına kadar kilolari:)
withoutlove withoutlove canim fazla az yediysen metabolizman yavaslamistir karamsar olma sakın. Bu hafta ogunlerini hic aksatma.

Ben de malesef 65.2 yeniden 65i gordum:KK43::KK43:

Ama birdaha baktim abur cubur pilav makarna tuz seker beyaz ekmek gazli icecekler hazir corbalar meyve sulari yasak..
Kizartma hamusiri kisacasi kilo vermeyi engelleyen ve hatta aldiran butun hersey yasak yenilmiyecek ..

Kacamaksiz ama bazende listeyi azaltarak uyguluyacagim bakalim kac kilo vermis olucam iki hafta sonra ...

Ayrica yesil cayin onemi cidden cok buyukmus gunde uc fincan icmen gerek saatlero sen ayarla dedi hem metobolizma hizlanir hemde gobek bolgendeki yagi yakar didi...

Aynen canım çok gibi görünse de listen güzel bence. Benim bir arkadaşa da diyetisyen buna benzer bir liste vermişti o da zamanla azalttıydı listedekileri o da iyi kilo verdi kalıcı verdi. Ben de yarından itibaren buna benzer bir şeyler yapmaya başlayacağım az yiyerek de verilmiyor. bitki çaylarımı da aldım onları da içmeye başlıcam yarın umarım faydasını görürüm

lorinem lorinem hadi hayirlisi canim aslinda insanhepsini biliyo ama uygulamda sıkıntı yaşıyor umarim bu Azmin devam eder de verirsin yılbaşına kadar kilolari:)
withoutlove withoutlove canim fazla az yediysen metabolizman yavaslamistir karamsar olma sakın. Bu hafta ogunlerini hic aksatma.

Evet canım baya az yedim ben bu hafta. Yarından itibaren düzgünce yiyeyim zararsız ama sağlıklı yemem lazım. Sen de üzülme yılbaşına kadar hedefine ulaşıcaksın gör bak :)

withoutlove withoutlove buna eminim:))
Canin istemese bile en azindan corba yogurt ye canim ogunleri gecistirdigimiz zaman bunye kitliga girdigimizi zannediyo:)

Geçen gün ilk sayfadaki listeye baktım 10 kişi kalmıştık o zaman geriye kalanlar bizimdir deyip gidenlere vazgeçmeyenlerin nasıl kilo verdiğini göstermeliyiz yeterince oyalandim artık bu diyet işine son vermek istiyorum istediğim kiloya inip kontrollü yiyecem alırsam hemen rejime baslayacam ama once 55 olmam lazım :KK66:

Canlar kilo 86 veremedim 200grda aldim Ama yinede bayram sonrasi iyi daha cok bekliyordum acikcasi ...
Bahane uretmek yok artik gidecek bu kilolar :KK66:

Gecmis o

Gecmis olsun canim oglusa kiyamam ben ona Benimkiler de hasta canim salgin var herhalde menunde kacamaklara ragmen fena degil

Canim tatli istegi olunca cantanda kuru kayisiyi eksik etme hatta toz kakao olursa bandirip yemek cok iyi oluyor cayin yaninda tavsiye ederim

Cnm tesekkurler daha öncede demistin kakaolu kayisiyi denemeliyim :KK66: sevecegimi düşünüyorum. ..

Gunaydin kizlar herkese iyi pazarlar
Ilk kilo bildirimini ben yapayim dedim

28.09.2014...77.5 kg.
12.10.2014...76.3 kg.:KK70:

Tebrikler cnm :)

Günaydın arkadaşlar.hepinize kolay gelsin.bayramda hiç kaçırmamanın verdiği mutlulukla karşınızdayım.hedefime gün gün ilerliyorum.

sen azimle ilerliyosun biz yerimizde sayiyoruz :KK43:
seni tebrik ederim canim

Günaydın kizlar 62.1 maalesef 300 gr almisim ama bayramda yediklerime göre yine fena değil :) yeniden başlıyorum hedef önce 60 haydi herkese kolay gelsin :)

bayram dan sonrası icin gr aldığımız icin sansliyiz 300 gr bisey degil bigün de telafisi mümkün cnm :KK66:

Selam kizlar hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum..

Listeme sabah basliyorum ki coktan havaya girdim dikkat ediyorum cok sukur ve cok mutluyum...

13/10/2014 79.2 kg
27/10/2014 75 kg (hedef )

Yavas yavas bozmadan kendime eziyet etmeden basliyorum insallah Allah yardimcimiz olsun insallah

cnm hadi Bismillah saglikla zayıfla inş
sen hangi sehirdesin ?

Günaydın kızlar pek verememişim sanki 77.3 ile aranızdayım. Yememek de çözüm değil sanırım :KK70:

cnm kesinlikle çözüm değil bunu daha önce konuşmuştuk
yemedikce metabolizma yavaşlıyor. ..

yesil cay paket oluyomu cnm ne dedi doktorun
bende alcam emzirmeyi bıraktım artık icebilirim :KK66:

cnm bu hafta daha güzel olacak üzülme ...

Bu arada cok fena grip oldum iki gundur yatiyorum Kızlar :KK43:
Yarinda iş var hiç halim yok :KK43:
İnsallah sabaha daha iyi olurum

Selam kızlar nasılsınız bakalım? Ben 81.2 kg yum vere vere 100 gr vermişim :KK43: artık evime döndüğüm için yeniden düzene gireceğim lamı cimi yok.. Bugnkü menüm :
Sabah menemen, bir dlm peynir, 5 zeytin, 5 badem, domates, salatalık, biber
Ara 2 bardak kiraz sapı çayı
Akşam 1 kase tarhana çorbası, köz patlıcan biber, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Bir bardak kuşburnu hibisküs çayı.
Spor : Leslie Sansone 5 mile, callanetics

Kızlar ben beslenmemi karataya göre yeniden düzenlemeye karar verdim. Uygulayıp da başarılı olan çok insan tanıdım ben de denemek istiyorum o yüzden. Diyetisyenimin listesinden öğle yemeğini çıkardım. Onun yerine kahvaltıyı daha kuvvetli yapıp ekmek yemiyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak :)

Tartildim bugün ve aynen dediğim gibi kilo almışım. Gerçi bugün regl oldum onun sisligide vardir.onumuzdeki pazara kadar durum ne olacak bakalim. Kilo veren ve verdigi kiloyu koruyabilen arkadaslari tebrik ederim

Gunaydin kizlar herkese kacamaksiz iyi bir hafta diliyorum pazar gunu tartida herkesin yuzu guler insallah irade + sabir + azim = basari :)))

Canlar kilo 86 veremedim 200grda aldim Ama yinede bayram sonrasi iyi daha cok bekliyordum acikcasi ...
Bahane uretmek yok artik gidecek bu kilolar :KK66:
evet canım:) bugünden itibaren heerkeess kilo vermeye başlayacak. geçmiş olsun bu arada hastaymışsın:KK43:
bi de yeşilçayı aktardan alıp kendin demlersen çok daha yararlı olur canım belirli sürelerde ikisini de denedim. kendin yaptığının tadı paket olanda yok yani:)

Selam kızlar nasılsınız bakalım? Ben 81.2 kg yum vere vere 100 gr vermişim :KK43: artık evime döndüğüm için yeniden düzene gireceğim lamı cimi yok.. Bugnkü menüm :
Sabah menemen, bir dlm peynir, 5 zeytin, 5 badem, domates, salatalık, biber
Ara 2 bardak kiraz sapı çayı
Akşam 1 kase tarhana çorbası, köz patlıcan biber, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt
Bir bardak kuşburnu hibisküs çayı.
Spor : Leslie Sansone 5 mile, callanetics

Kızlar ben beslenmemi karataya göre yeniden düzenlemeye karar verdim. Uygulayıp da başarılı olan çok insan tanıdım ben de denemek istiyorum o yüzden. Diyetisyenimin listesinden öğle yemeğini çıkardım. Onun yerine kahvaltıyı daha kuvvetli yapıp ekmek yemiyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak :)
karatay en iyisi gamzecim uygulayabilirsen:) bende bir süredir onu uygulamaya çalışıyodum araya bayram girdiği için herşeyi bırakmıştım. şimdi yine ona geri döncem. ara öğünsüz 4-5-6 saat aralıklarla yicem ve ekmek yerine ceviz tüketicem:)
leslieyide yaz tatilinde yapmıştım bir süre. iyi ter attırıyo:)

Tartildim bugün ve aynen dediğim gibi kilo almışım. Gerçi bugün regl oldum onun sisligide vardir.onumuzdeki pazara kadar durum ne olacak bakalim. Kilo veren ve verdigi kiloyu koruyabilen arkadaslari tebrik ederim
ahsencim herkes kilo aldı aslında neden buraya yazmak istemediğini anlamadım :) herkes günah çıkardı bak bugün yeniden başladık:-)

Gunaydin kizlar herkese kacamaksiz iyi bir hafta diliyorum pazar gunu tartida herkesin yuzu guler insallah irade + sabir + azim = basari :)))
senin güzel dileklerini yerimm:KK36:

Meltemkrk Meltemkrk canım en istikrarlı ilerleyen sen oldun valla:cool: artık grup olarak toparladık yetişcez sana:p
:p:p

X