Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Miladımın ilk kahvaltısı:)
1 yumurta ve 2 kibrit kutusu peyniri küp küp doğradım salata gibi, yanına zeytinyağlı domates salatalık
ve 6-7 zeytin:)
yeşil çay
mandalina ve kara erik birer tane:)

yarın da pilatesim başlıyorrr

Günaydın canlar ben geldim...

Son kilom da bu:) Artık ölçümlerime göre normal durumdayım.
Normal üstünden kurtuldum :)

Eklentiler

• DSC_0309.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 43

Teşekkür ederim canım işteyim ama hala çok hastayım
Yeşil çay alıcam ama bardakta mı demlemem lazım onu Şu demleme için bardaklar var onlardan alım dimi :)

Hadi bakalım canım güzel sonuçlar alman dileğiyle....

Günaydın canlar ben geldim...

Son kilom da bu:) Artık ölçümlerime göre normal durumdayım.
Normal üstünden kurtuldum :)

Tebrik ederim canım :) Darısı başımıza
Tartında güzelmiş

Tebrik ederim canım :) Darısı başımıza
Tartında güzelmiş

Teşekkür ederim canım :)

Evdede tartım var ama bu iş yerindeki tartı kıyafetlerle ve kahvaltıdan sonra tartıldım.
Şirkette iddaya girmiştik o zamanlar 70 küsürdüm ilk 5 veren kazanıyordu iddayı ben kazandım

Ama hala kociş daha var diyip duruyor o yüzden 58 olup kocişle girdiğim iddayıda kazanıcam.
İdda ödülümüz ise bir maaş
Dolabı yeniliyeceğim için ihtiyacım olcak zaten

Herkes nasıl kilo verdin çok güzel olmuşsun diyor kociş hala var diyor.

Yahu 101 kiloyla doğuma girmişim geldiğimde 96
İşe başladığımda 83 tüm.
Oğlum 18 aylık ve ben 65 olmuşum ki 6 aylık evliyken 74 ile hamile kalmıştım
Yok arkadaş memnun edemiyoruz beyfendiyi

Ama bilmiyorki karısı inatçıdır hele idda varsa başarır alttan alttan çaktırmadan dikkat etmeye devam ediyorum

nurseza_ canim ben yuvarlak suzgeclerden kullaniyorum. Belki gormussundur kıskaçlari var acinca yuvarlak kisim ikiye ayrılıyor ona aliyorum kaşık gibi yesilcayi
ersnil canim benim erkek arkadaşım da daha var diyo 90dan 63e inmeme ragmen:) bunlara yaranilmazzzz. Olalim 55 kilo da catlasinlar yanimizda gobekli gobekli kalsinlar tebrik ederm bu arada iyi kilo verdin sende Meltem gbi:)

Aynen canım benim valla memnun etmek zor.
Ama görecekler günlerini.
Aslında çok kasmıyorum ama vermeye başlayınca heves geldi baktım gidiyor dikkat etmeye devam ediyorum.
Sanırım midem küçüldü eskisi gibi yiyemiyorum onunda etkisi var.
Sende çok güzel verdin ama şimdi duraklama yada hafif bir rahatlama olması çok normal..

Ama bu saatten sonra aynen devam ediyoruz ve veriyoruz kilocukları

Ama menulerini duzene sokmadin ki hala:/
evet sokamıyorum
bendeki tuhaflık yemek yiyorum tıkabasa ama açım hala yada tok karnım ama yeme isteği bi geliyo engel olamıyorum kendime haftaya çarşambaya dr gidicem bir takım testler yapılıcak şekerime falan bakılıcak belki ondandır diye düşünüldü
ki eğer diğilse o günden sonra hiç bişey yemeden yaşıycam kendime ceza bunca yediklerimin yerine

ersnil zoru başardık canımmm:) artık benim duraklamam da sona erdi sanirim 1 bucuk ay falan oldu ben cok dikkat etmeyeli. Metabolizmam kendine gelmistir.:) nihal de gitti evet hatta bugün itibariyle oda yeniden basladi hevesle:) işyerinde tek çalıştığı icin bu hafta pek aktif olamicak sanırım:)

durusude biz ogunlerimizi yaziyoruz ya canim mesela kahvaltı. Bu sbah yazdigim kahvalti menüsünü denedin mi hic. Yarin bi dene bakalim ekmek yerine de ceviz yada badem ye bakalim doyurmuyo mu yine. Insan ekmek yedikce acikiyo yiyesi geliyo belki de bazi seyleri kesersen daha cabuk doygunluk hissedersin ?

Bir dönem bende öyleydim canım zaman zaman oluyor insana özellikle diyet psikolojisine girdiğinde.
Diyetteyim diye düşünme ben sağlıklı besleniyorum de kendi kendi ve mümkün olduğunca aktif ol inan çok faydası oluyor.
Umarım bir sıkıntı çıkmaz..

Haydi hayırlısı canım çok sevindim.

Aynen tatlım zoru başardık en azından yolu 3/2 si bittigeri kalan 3/1'ide hep birlikde vercez inşallah.

Ben mesela ekmek hiç yemiyorum kızlar.

durusude sana tavsiyem kuruyemişde tok tutmazsa dukan'ında içinde yer alan yulaf kepeğinden krep yapman.
İnanılmaz tok tutuyor aktif olamadığım zamanlarda sabah kahvaltım genelde oydu.
Yanında yeşillik domates salatalık vs.İnan sabah 7 de yiyordum öğlen 1,2 ye kadar açlık yok.

Ben birde çaydaki şekeri kestim tamamen.
Kahvede ise 1 şeker kullanıyorum ve bol su ve bitki çayı.

Şeker ihtiyacımı karşılamak için çubuk tarçın kullanıyorum meyveyle pek aram olmadığı için.
Aynı zamanda tarçın metabolizmamıda hızlandırıyo.

Birde mesela krep yapıyorum ya son zamanda tek öğünde çok geliyor.
2 ye bölüyorum biri sabah diğeri ise yogurdun içine mısır ekmeği gibi doğrayıp yiyorum.

Bunlar dışında öğünlerim genelde ızgara salata yada ızgara sebze şeklinde...

Birde karatayda olduğu gibi ara öğün yapmıyorum.
Yemeklerin arasını en az 4 saat tutuyorum bence bununda faydası var.
Öğünlerim kuvvetli olduğu için aradada bir şey yeme ihtiyacı duymuyorum.
Ve bence ara öğün yapmadığım için akşam 9 dada yesem ertesi gün -siyi görüyorum.
Karatayda bana en mantıklı gelen olay buydu zaten.

Karatay dukan karması gibi bir şey benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…