Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir ben'e doğru adım adım canlar ve işte son halim nasılım
En son gördüğüm kilo ise 65,300:)
Başlangıç kilom ise,71,700
süpersın canım masallah dıyelım = )
kızlar hepınıze selam ..
uzucu bır haber an ıtıbarı ile 80 kıloyum
yarın dıyetısyen randevum var ve bu gece bazı kararları netlestırmenın vaktı geldı dıye dusunuyorum..
sıkıntı stres ve bunalım sonucu cıkolataya saldırdım ve 1 haftada bu kıloya cıktım cok uzgunum ama bır o kadarda kararlıyım ...
dıyetısyenımle randevumdan sonra herseyın yoluna gırecegıne ınanıyorum ..
sevgıcım kılomu guncellerken yanına 3-4 tane bundan koyabılırsın
Teşekkürler tatlım.
Hiç üzme kendini çok doğru bir karar vermişsin.
Bizde senin deneyimlerinden faydalanırız ne güzel olur
Aynen tatlım,yolumu yarıladım sayılır devamını birlikde halledicez hallet.
Herkese selamlar :)
Bayadır girmiyordum, yaklaşık 10 sayfa okudum. Herkesin azmi geri gelmeye başlamış,hadi bakalım inşallah herkes güzel sonuçlara ulaşır. Tablo çok güzel olmuş bu arada birsevgi Ben bayramda biraz kaçırdım,Pazar günü tartılmayı atlamanıza çok sevindim. Bu pazara kilo almamış olarak bile çıksam tartıda benim için iyidir
Canlar ben geldim
Bayramda tartılmadım ama ipin ucu biraz kaçtı
Tartılmaya da korkuyorum iki gün kaldı
Bir ileri iki geri çok sıkıldım artık ...
Gunaydinn:) iyiyiz sennherkese günaydın nasılsınız
Gunaydinn:) iyiyiz senn
merhaba kızlar ben de size katılmak istiyorum
beni de alın aranıza:)
Kizlarr hepinize hayirli bayramlar ..
Kurban kesenlerin ibadetini Allah kabul etsin ..
Kesemeyenlerede kesmeyi nasip etsin ...
Bende kilo bildiremiycem sebebi sarmalar ve tatlilarla olan samimi iliskim
Bayramda gecsin artik bahanemiz kalmiyor hepinizu opuyorummmm canlarimm
Merhaba kızlar, hepinize iyi bayramlar. Haftaya pazar yaparız kilo bildirimini. Benim bayram iyi geçiyor tatlı hiç yemedim sarma da 4-5 tane yedim sonra üstüne bir saat yürüdüm. Sabahları normal kahvaltı yapıyorum zaten. Akşam da yemedim bişey sadece bir kepçe çorba içtim. Az önce de süt içtim iyi gidiyorum bakalım çok kaçamak yaparım sanmıştım ama yapmadım. Zaten bayram öncesinde yeterince kaçırdıydım Ara sıra yazmaya çalışırım.
Selam hanımlar dünkü Menüm şöyle :
Sabah bir dlm peynir 4 zeytin domates salatalik bir dlm çavdar ekmeği yağda yumurta
Öğle bir kase çorba 3 zeytinyağlı sarma bir zeytinyağlı patlıcan dolması
Akşam barbunya yemeği salata
Bugün de kaçamak yapmadım
Kahvaltı
1 yumurta
1 zeytin
çok az domates salatalık
az peynir
Ara
1 bardak süt (içine nescafe attım)
Akşam üzeri
1 tabak taze fasulye
yoğurt
Akşam
Izgarada 2 acılı köfte
Yarım közlenmiş domates
2 közlenmiş biber
2 kaşık yoğurt
Selam kizlar herkesin gecmis kurban bayrami mubarek olsun
Busabah itibari ile 77.7 ile kaldigim yerden devam ediyorum.
Menum
Sabah ...1 bardak sirkeli su
Kahvalti...2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 ad zeytin yesil cay
Ara ...yarim muz
Ogle...6 kasik kuru fasulye cacik 1 dilim ekmek
Ara ...15 ad yaban mersini yesil cay
Aksam ...et sulu sehriye corbasi ve cacik
Gece ...acikirsam tarcinli sut
Pazar tartılırız bakalım anlarız kaç verdik kal aldık iki hafta geçmiş olcak son tartıldığımızdan beri mutlaka vermişizdir hepimiz. Sabırsızlıkla bekliyorum ben de tartıldım vermişim ama net olması için eve dönünce kendi tartımda tartılcam. Pazara kadar dayanınnn kaçamak yapmayın kaçamak yaptıkça malesef kilo verme sürecimiz uzuyo böyle kendimizi de kandırıyoruz bugün yiyeyim yarın yemem diye ya da yiyeyim spor yapar eritirim diye. Ben de hep öyle yaptım sonuç aynı oldu başladığım kiloya geri döndüm bir haftadır ufacık bir şey bile kaçırmadım bayramda ağzıma bir dilim bile tatlı sürmedim. Bu sefer inatçıyım ve biraz da sabırsızım yılbaşına kadar bu kilo verme işinin bitmesi lazım. Sıkalım dişimizi lütfen burada birbirimize destek olmak için varız zayıflamak istiyorsak bahane üretmicez yok bayramda yedim yok şuydu kaçırdım. Ben yaparsam bana da kızın anca böyle hedeflerimize ulaşçaz
kahvaltımm klasik karatay kahvaltısı:) tartıldım bi de bu sabah 700-800 gram almışım
Slm kızlar.hepinizin gözleri ışıl ışıl :) hırs azim kararlılık görüyorum :)
Ben bayramda ekmek ve şeker tüketmedim sadece yemem gereken şeyleri yedim.spor falan yapmadım ama bol bol koşturmaca vardı. Gerçi koşturma insanı yoruyor sadece spor yerine geçmiyor.
Bu pazar bildirim yapıcam bende.
Hiç kilo almadığım gibi biraz vermişim.zaten baklavadan şekerden çok yemekten öylesine uzaklaşmışım ki canım bile istemedi onca yemeğe ragmen. İrade ile alakası olmadığını gördüm. Bünye alışmış artık seçiyor.tadına bakıyorum artık yemeklerin
Yeni bir ben'e doğru adım adım canlar ve işte son halim nasılım
En son gördüğüm kilo ise 65,300:)
Başlangıç kilom ise,71,700
kızlar hepınıze selam ..
uzucu bır haber an ıtıbarı ile 80 kıloyum
yarın dıyetısyen randevum var ve bu gece bazı kararları netlestırmenın vaktı geldı dıye dusunuyorum..
sıkıntı stres ve bunalım sonucu cıkolataya saldırdım ve 1 haftada bu kıloya cıktım cok uzgunum ama bır o kadarda kararlıyım ...
dıyetısyenımle randevumdan sonra herseyın yoluna gırecegıne ınanıyorum ..
sevgıcım kılomu guncellerken yanına 3-4 tane bundan koyabılırsın
Canım hepimiz aynıyız sanırım araya bayram girince işte
nurseza_ hosgeldin canimm takim tamamlanıyor:) evet herkesin azmi geri döndü
Kizlarr kahvaltim zeytinyağlı peynirli omlet domates salata peynir sicak sut:)
Fatmacim artik bayramda bitti artik bahaneler bitti diyete hep birlikte sarilalim kilo verdikce miralimiz duzelicek buna inaniyorumm kadinlarin isteyipte yapamiycagi bisey yook yeterki biz isteyelim dimi amaa