Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar hepınıze selam ..

uzucu bır haber an ıtıbarı ile 80 kıloyum

yarın dıyetısyen randevum var ve bu gece bazı kararları netlestırmenın vaktı geldı dıye dusunuyorum..

sıkıntı stres ve bunalım sonucu cıkolataya saldırdım ve 1 haftada bu kıloya cıktım cok uzgunum ama bır o kadarda kararlıyım ...

dıyetısyenımle randevumdan sonra herseyın yoluna gırecegıne ınanıyorum ..
sevgıcım kılomu guncellerken yanına 3-4 tane bundan koyabılırsın

süpersın canım masallah dıyelım = )

Teşekkürler tatlım.

Hiç üzme kendini çok doğru bir karar vermişsin.
Bizde senin deneyimlerinden faydalanırız ne güzel olur

ersnil tebrik ederim canimm:)) insan isteyince herseyi basariyo dimi:)

lorinem yavrucum cok takma en basindan beri bi diyetisyene ihtiyacin vardi belkide boyle dusun:)

Aynen tatlım,yolumu yarıladım sayılır devamını birlikde halledicez hallet.

Herkese selamlar :)
Bayadır girmiyordum, yaklaşık 10 sayfa okudum. Herkesin azmi geri gelmeye başlamış,hadi bakalım inşallah herkes güzel sonuçlara ulaşır. Tablo çok güzel olmuş bu arada birsevgi Ben bayramda biraz kaçırdım,Pazar günü tartılmayı atlamanıza çok sevindim. Bu pazara kilo almamış olarak bile çıksam tartıda benim için iyidir

ersnil tebrik ederim canimm:)) insan isteyince herseyi basariyo dimi:)

lorinem yavrucum cok takma en basindan beri bi diyetisyene ihtiyacin vardi belkide boyle dusun:)

belkıde canım uzman bır el faydalı olacak dıye dusunuyorum her ne kadar dıyet konusunda bılgı sahıbı olmus olsamda uygulamada sıfırım ... dıyetsyenımle bırlıkte daha emin daha azımlı ve daha kararlı baslıyacagım ve sızınde destegınızle ınsallah

uzulmedım sıkıldım kılolu olmaktan lıstemı paylascam zaten canım bakarsınız sızlerde

selam canımm evet hepımız azmı ve kendımıze guvenı toparlamıs bır sekılde geldık yılbasına kadarda bu sekılde devam Allahın ıznıyle

Canlar ben geldim
Bayramda tartılmadım ama ipin ucu biraz kaçtı
Tartılmaya da korkuyorum iki gün kaldı
Bir ileri iki geri çok sıkıldım artık ...

Selam kizlar cumaniz mubarek olsun

Nilaycim tebrik ederim cok iyi gidiyosun kilolar azimle gidiyor masallah

Nihalcim diyetisyene gitmekte iyi etmissin bazen insan diyet konusunda herseyi bilse bile yeterli olmuyor insallah bu sefer olurr olucaakk olmali bayanlarin basaramiycagi hicc biseey yook kilolar yaglar korkun bizden yaglara savas aciyoruzz

Fatmacim artik bayramda bitti artik bahaneler bitti diyete hep birlikte sarilalim kilo verdikce miralimiz duzelicek buna inaniyorumm kadinlarin isteyipte yapamiycagi bisey yook yeterki biz isteyelim dimi amaa

Kız yeni gördüm çok güldüm hee

Canım seni tebrik ederim valla maşallah sana ET yememek işine yaradı sevmeyenin midesi kötü oluyor Kurban bayramında En azından bu hafta eksi görür daha da motive olursun sayesinde

Gamzecim senin menülerde güzel gitmiş bayramda maşallah beğendim

Canım çok beğendim bu menüyü çok ölçülü ve yerinde...

Canım güzel bi menüyle dönmüşsün Azmin bol olsun ...

Seni çok kararlı gördüm canım Bu bütün takımı etkiliyo onu farkettim :)

kahvaltımm klasik karatay kahvaltısı:) tartıldım bi de bu sabah 700-800 gram almışım

Çok değil canım 1-2 kilo diyodun en azından ucuz atlatmışsın :)

Çok iyisin canım iradene hayranım Artık irade işi olmaktan çıktı alışkanlık oldu demişsin
Belki de haklısın ama burdan hala irade gibi duruyo Tam uygulayamadığımızdan sanırım
İnşaallah artık oda olacak ...

Yeni bir ben'e doğru adım adım canlar ve işte son halim nasılım

En son gördüğüm kilo ise 65,300:)

Başlangıç kilom ise,71,700

Harikasın canım maşallah sana

80 mi olmuşun Nihoşum ya ... Artık bi azarı hakettin
Diyetisyenle yeniden sımsıkı tutarak başla canım
Artık kaçamak yok banada kızın bu ne ya aynı yerde sayıp duruyoruz

Canım hepimiz aynıyız sanırım araya bayram girince işte

Evet canım maleseff Ama artık bu gidişe dur deme zamanı

nurseza_ hosgeldin canimm takim tamamlanıyor:) evet herkesin azmi geri döndü

Hoşbulduk Sevgimm Herkes süper canım bu azmi özlemişim

Kizlarr kahvaltim zeytinyağlı peynirli omlet domates salata peynir sicak sut:)

Güzel canım efiyet olsun

Fatmacim artik bayramda bitti artik bahaneler bitti diyete hep birlikte sarilalim kilo verdikce miralimiz duzelicek buna inaniyorumm kadinlarin isteyipte yapamiycagi bisey yook yeterki biz isteyelim dimi amaa

Bahaneler bitti canım haklısın artık kilo verme zamanı
Yıl başına kadar en az 10 ar kilo vermeliyiz... 2,5 aydan fazla var dediğin gibi istersek başarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…