Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Dünki menümü yazcam kaçamak var ama olsun yinede yazmalıyım

Sabah : Yok ....oğlum hastaydı hastanede koşturmayla öğün kaçtı gitti o_O

Öğle : 1 kepçe mercimek çorba ,1 kepçe kuru fasulye , 4 kaşık kadarda pirinç pilavı yedim

Akşam : 1 kase tarhana çorba , 1 dilim ekmek , 1 çorba kaşığı lor

2 top profiterol maleseeefff :oops: :oops:

kaçamaklı menü pilav ve profiterol var.. Ama artık bu son bugün bu saate kadar gayet iyi gittim
Yarın yazacağım menümü inş ...

Vee artık canım tatlı istedikçe bir bardak su içicem yeni kararım :KK54:

Selam kızlar dünkü menümü yazıyorum hemen,
Sabah 1 dlm peynir domates salatalik bir haşlanmış yumurta bir dlm çavdar ekmeği
Ara bir şeftali elma kırmızı erik
sade Türk Kahvesi
Aksam ızgara tavuk, salata

Merhaba kızlar, dün yoldaydım pek fazla bir şey yiyemedim yolda kaşarlı tostla ayran içtim. Akşam da yorgundum yattım uyudum. Bugün de kahvaltımı yaptım bugün uzun aradan sonra canım ekmek istedi 2 dilim tam buğday ekmeği yedim kahvaltıda. Arada badem yedim. Akşam yemeğimi 7 gibi yemeyi düşünüyorum büyük ihtimalle bulgur pilavı tavuk vs yiyeceğim

Gecmis o
Dünki menümü yazcam kaçamak var ama olsun yinede yazmalıyım

Sabah : Yok ....oğlum hastaydı hastanede koşturmayla öğün kaçtı gitti o_O

Öğle : 1 kepçe mercimek çorba ,1 kepçe kuru fasulye , 4 kaşık kadarda pirinç pilavı yedim

Akşam : 1 kase tarhana çorba , 1 dilim ekmek , 1 çorba kaşığı lor

2 top profiterol maleseeefff :oops: :oops:

kaçamaklı menü pilav ve profiterol var.. Ama artık bu son bugün bu saate kadar gayet iyi gittim
Yarın yazacağım menümü inş ...

Vee artık canım tatlı istedikçe bir bardak su içicem yeni kararım :KK54:
Gecmis olsun canim oglusa kiyamam ben ona Benimkiler de hasta canim salgin var herhalde menunde kacamaklara ragmen fena degil

Canim tatli istegi olunca cantanda kuru kayisiyi eksik etme hatta toz kakao olursa bandirip yemek cok iyi oluyor cayin yaninda tavsiye ederim

Merhaba kızlar, dün yoldaydım pek fazla bir şey yiyemedim yolda kaşarlı tostla ayran içtim. Akşam da yorgundum yattım uyudum. Bugün de kahvaltımı yaptım bugün uzun aradan sonra canım ekmek istedi 2 dilim tam buğday ekmeği yedim kahvaltıda. Arada badem yedim. Akşam yemeğimi 7 gibi yemeyi düşünüyorum büyük ihtimalle bulgur pilavı tavuk vs yiyeceğim

Canim guzel gidiyosun gunu guzel kapatirsin insallah :)

merhaba kızlar ben de size katılmak istiyorum
beni de alın aranıza:)
Hosgeldin canimm aktif olacksan neden olmasin:)

nurseza_ nurseza_ evet canim bende ozledim kararli davrandigimiz zamanlari:) geri dönuyorz o hallrrimize:)
withoutlove withoutlove tebrik ederim duygucumm bakalim tarti gunu mutlu edicek mi seni bu azmjn:)

gunaydın güzellikler birkaç gundur cok faal olamadım kusura bakmayın canlarım ama artık buradayım..

dun aksam diyetisyenimle görüştüm çok cici bir kız bendende 2 yaş küçük çıtı pıtı bırsey ..

baya konustuk nasıl bır lıste hazırlayalım dıye yemedıgım yıyemedıgım yıyeceklerden bahsettım ( et tavuk balık yumurta )

bunların harıcı benım uyabılecegım sekılde bır lıste duzenledık
15gunde bir kontrole gidecegim birdahaki kontrolum 27/10/2014de

şimdi size birsey danısacagım tok karnına akşam tartıldım dıyetısyende yag ındeksım ölçülerim hepsi obezıte sınırında cıktı :KK43: cok uzucu ama gercek..
kilom dıyetısyende 79,2 ( tok karna )
kendı tartımda bu sabah ac karna 78,7

ben dıyetısyendekı tartıya gore ılerlemek ıstıyorum bu yuzdende ıkı haftada bır bıldırım yapsam olur mu acaba sız ne dıyorsunuz bu duruma ?

bırazdan lıstemı paylasacagım cıtırlarrr

lorinem lorinem canim benim için sıkıntı yok kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ama tok karnina tartilmak dogru mu?
Yağ endeksi için de üzülme bak bi başlangıç yaptın bile:) hepsi düzelecek sadece birkaç ay sabır:)

Kızlar yaklaşık 700-800 gram aldığımdan bahsetmiştim. Şimdide regl olduğum için tartida onunda yansimasi olucak. Yarin moralim bozulcak belliii:/
Ama sali gunu platesim başlıyor:) bende artık herşeyi düzene sokuyorum:)

lorinem lorinem canim benim için sıkıntı yok kendini nasil rahat hissedeceksen oyle yap ama tok karnina tartilmak dogru mu?
Yağ endeksi için de üzülme bak bi başlangıç yaptın bile:) hepsi düzelecek sadece birkaç ay sabır:)

tok karnına tartılmayı bende dogru bulmuyorum ama dıyetısyen bellı gunlerde klınıkte ve sabahları 10da baslıyor aksam 4de bıtıyor muayene saatlerı..
ben sabah çalıştıgım ıcın gıdemıyecegım aksamlarıda benım ıcın 1 saat gec cıkıcak benı bekleyecek sagolsun..
ınsallah dedıgın gıbı olur ve dıyetısyenın dedıgı gıbı 3 ayda kurtulucaz fazlalıklardan olayı gerceklesır

o halde ben dıyetısyende tartıldıgım gunlerde guncellerız benım durumu : )

Kızlar yaklaşık 700-800 gram aldığımdan bahsetmiştim. Şimdide regl olduğum için tartida onunda yansimasi olucak. Yarin moralim bozulcak belliii:/
Ama sali gunu platesim başlıyor:) bende artık herşeyi düzene sokuyorum:)

bozma morelını hepımız toparladık kendımızı artık hıcbır engel bızı korkutamaz haftaya tartıda hafıflemıs olarak goruceksın sonucunu regl olayı başa bela lakın saglık acısındanda onemlı bır durum napalım bacım =)

plates cok guzel keske bende yapabılsemmmmm sana buyuk faydası olacagından eminim

lorinem lorinem tamam canim 2 haftada bir güncelleriz senin durumu:) bu sefer pes etmek yok bak o liste 60larini gorcek senin:))
Plates evet en azindan sikilasmama yardim edicek:)
bir dahaki pazar adamakilli kilo vermiş olcamm inaniyorumm:)

-1 Su Bardağı ılık su + 1 çay kaşığı elma sirkesi + 3 adet Kuru Kayısı

- 2 adet tam ceviz (yolda)

Sabah:KK9:00

- Açık çay veya ıhlamur (şekerisz)

- 2 kibrit kutusu beyaz peynir 60 gr. (çörek otu)

- Domates – salatalık (tuzsuz ve yağsız)

- 2 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 50 gr )

Ara :KK55:30

- 15 adet kuru üzüm çekirdekli yeşil çay (limon zencefil tarçın karanfil)

Öğlen :KK12:30

- 4 köfte kadar fırında köfte,120 gr

- salata

- 1/2 su bardağı yoğurt (100 ml) veya 1 su bardağı cacık,ayran

- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek (25 gr ) veya 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara :KK15:00

1 fincan türk kahvesi ve 2 adet form bisküvi

Ara16:00

1 kutu activa veya 1 kutu kefir veya 1 meyve

Akşam :18:30

- 1 kase kadar çorba 1 kepçe

- 8 yemek kaşığı sebze yemeği (patatessiz bezelyesiz ve susuz) veya 6 yemek kaşığı kurubaklagil yemeği

- 1/ su bardağı yoğurt ( 100 ml) veya 1 su bardağı ayran

- Salata (yağsız)

- 1 ince dilim tam tahıllı ekmek ( 25 gr )veya 2 yemek kasıgı BULGUR PİLAVI

Ara :21:00

1 su bardağı süt tarçınlı 2,5 litre su

bu lısteyle haftada 1-1,5 kılo verebılecegımı belırttı su ıcme olayının onemını anlattı dıyet yapmadan gun ıcınde hergun 1 ay boyunca 2,5-3 ltre su ıcsen dahı 1 kılo verebılırsın dedi..

Selam kızlar ben de bugün dönüyorum artık evime tatil bitiyor ne güzel herkes kararlı azimli :) ben de düzene gireceğim artık yarından itibaren, dünkü menümü de paylaşayım hemen
Sabah yarım simit bir dlm peynir 4 zeytin domates salatalik
Ara meyve
Aksam ızgara balık salata

merhaba kızlarr. ben bayağıdır tartılmıyorum kilo aldığımı bildiğim için çünkü hiiiiççç dikkat etmedim.malum bayram falanda girdi araya.ve açıkçası bende sıkılmıştım diyet yapmaktan,canım çok çikolata falan istiyordu hergün yedim valla bende 1 veya 2 tane. ama eşim başladı "sen sanki kilo aldın" demeye.yarın sabah tartılıp başlıyorum inşaAllah bende ama kilomu buraya yazmaya cesaretim yok.yarın yazmazsamda haftaya yazarım.

X