listeyi düzenledim kızlar sadece düzenli olarak buraya yazanlar kaldı ve tablodaki tarihleri de uzattım 2015'e kadar:) yılbaşına 2 buçuk 3 ay varr. hepimiz 12-15 kilo verebilirizz:)
Ben dediğim gibi önümüzdeki hafta ilk günkü azimle geri döncem. umarım sizde en az benim kadar bahanelerden sıyrılmışsınızdır bir hedef belirlemişsinizdir:)
listeyi düzenledim kızlar sadece düzenli olarak buraya yazanlar kaldı ve tablodaki tarihleri de uzattım 2015'e kadar:) yılbaşına 2 buçuk 3 ay varr. hepimiz 12-15 kilo verebilirizz:)
Ben dediğim gibi önümüzdeki hafta ilk günkü azimle geri döncem. umarım sizde en az benim kadar bahanelerden sıyrılmışsınızdır bir hedef belirlemişsinizdir:)
Oyle yapmayi dusunuyorum canim:) bu sefer kilo vermede kararliyiz bakiyorum:)Olsun canım bayram bu olur öyle kaçamak:) ben et yiyemiyorum her tarafta et olunca da midem bulandı çok o yüzden bana yaradı güzel güzel beslendim cumadan beri:) Son aldığım kiloları verdim galiba burdaki tartıya göre ama doğru olması için eve dönünce kendi tartımda tartılcam o zaman anlarız:) Her gün de yürüyorum oraya buraya gitme bahanesiyle. Ben de umarım dönünce bozmam burda annemin yanındayken daha iyi zayıflıyorumListe de iyi olmuş valla bundan sonra yazmayanları tutma 1 hafta yazmayanı olursa listeden çıkar geri gelmeye karar verirlerse yeniden aramıza alırız yoksa kalabalık oluyor çok. Karışıyor yazan yazmayan
Oyle yapmayi dusunuyorum canim:) bu sefer kilo vermede kararliyiz bakiyorum:)
Ben de aynen öyleyim ya çok kararlıyım 4-5 gündür hiç zararlı bişey yemedim çok da mutluyum. Sen de sabret 50lere gelince ödül gnü yaparsın bende sabredeyim 60lara gelince ödül yaparımwithoutlove canim artik su kacamaklara son verirsek olur neden olmasin:) ben cok kararliyim bu sefer 50leri gormeden agzima sagliksiz hic bisey koymicam
withoutlove bayrami bile boyle atlattiysan diger gunlerde daha azimli olursun bence:) su 2-3 hafta icinde en azindan 59 olcammm:)
Merhaba arkadaşlar ben dün biraz kaçamak yaptım akşam mangal yaptık.. Artık bugün dikkat edicem.. bu listeyi nerede görüyoruz acaba telden giriyorum birşey göremedim :)listeyi düzenledim kızlar sadece düzenli olarak buraya yazanlar kaldı ve tablodaki tarihleri de uzattım 2015'e kadar:) yılbaşına 2 buçuk 3 ay varr. hepimiz 12-15 kilo verebilirizz:)
Aa sen yenilerdensin seni eklemeyi unuttum listeye ilk sayfadan bakiliyo da sen bana msj olarak bilgilerini yazar misinMerhaba arkadaşlar ben dün biraz kaçamak yaptım akşam mangal yaptık.. Artık bugün dikkat edicem.. bu listeyi nerede görüyoruz acaba telden giriyorum birşey göremedim :)
Olurr:) ben sanirim 1-2 kilo aldim hemen farkediliyo yanlardan. Yilbasina kadar haftasonlari bile kacamak yapmadan bitircrm bu vrrme mevzusunu:) cok uzadi:)canımm kaçamaksız ilerleyince güzel kilo veriliyor:) Haftada 2 kesin yani. Ayda 8 kilo yapar. Sen de sık dişini kurtul bitsin gitsin senin zaten vermen gereken çok fazla değil. Ben de bu ay sonuna kadar 60ları görmeyi istiyorum bakalım olacak mı
Olurr:) ben sanirim 1-2 kilo aldim hemen farkediliyo yanlardan. Yilbasina kadar haftasonlari bile kacamak yapmadan bitircrm bu vrrme mevzusunu:) cok uzadi:)
Canim tablo cok guzel olmus ellerine saglik insallah hepimiz yeni yila en az 10 kilo zayif gireriz :)listeyi düzenledim kızlar sadece düzenli olarak buraya yazanlar kaldı ve tablodaki tarihleri de uzattım 2015'e kadar:) yılbaşına 2 buçuk 3 ay varr. hepimiz 12-15 kilo verebilirizz:)