Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Lisedeyken ayni sehirdeydik. Ben universiteyi baska sehirde kazaninca o da tasindi :) ama ben yurtta kaliyorum oyle ayni eve cikma durumumuz olamadi

Ben bursalıyım bursadada oturuyorum annemle babam zaten ayrı annem başka bir ilçeye taşınmak istedi bende gelmem deyince ayrı ev olmuş oldu 6 ay falan yalnız yaşadım ama çok zor :) Okul bitince kavuşursunuz artık evlilik ne zaman :))

Onu daha dusunmuyoruz ya bi 6 yil daha gecsin

Onu daha dusunmuyoruz ya bi 6 yil daha gecsin

Ooooh maşallah valla biz seneye evlenelim diyoruz o çalışıyor ben çalışıyorum son senemde derslerimde baya az bakalım ama kısmet tatlım sana doyum olmaz ben yatıyorum geç bile kaldım sabah iş var öğlende de vizem var işim çok yani iyi geceler sana :)))

Tamam canim iyi geceler :) hersey gonlunce olsunnn

Gunaydin kizlar ..

Saatler tamda benim icin belirlenmis sanki sadece aksam yemegim 7 olucak ara ogunde spordan gelince kirk dakika sonra yogurrtt.

Ilk uyanisssss ...

Elma sirkeli ilik suyum + hibiskus ccayimi ictim ..

Suandada kucuk fincana soguk sekersiz nescafemi yaptim iciyorum ..

Saat 10 da kahvalti edicem ♥♥

Kahvalti
Biraz peynir
5 zeytin
Yarim domates
4 parmagim kadar ekmek (evde kepek cavdar yoktu)
Sekersiz cay

Son düzenleme:
sevgicim şimdi bakabıldım fotoya cok guzel kılo vermıssın masalllahh sana darısı bızım basımıza ınsallah

Kızlar keten tohumunu arastırıyordum bayadır kk da bır uyenın yazısına denk geldım belkı dıkkatınızı ceker aynen kopyalıyorum yazıyı

3 gündür keten tohumu kullanıyorum. aç karnına , öğütülmüş olarak yoğurda katıp yiyorum. bir tatlı kş sabah 1 tatlı kş akşam yemeğinden önce. üzerine 2 bardak kadar su . keten tohumuna başlamadan önce neredeyse 63 kiloydum bu sabah 61 dim. belki inanmıycaksınız ama bu bir mucize çünkü ben çok zor kilo veren biriyim.Şu an hayretler içindeyim. 3 günde 2 kilo vermem inanılmaz birşey. belki yağ belki vucuttaki su gitti bilemiyorum 61 i uzun zamandır göremiyordum. keten tohumu acayip tok tutuyor hatta sanki iştahta kesiyor. diyetimi de yapıyorum. bu 3 günde akşamları en az 25 dk olmak üzere yürüyüş yaptım. hamur işi tatlı yemedim. Zaten canınızda istemiyor. yemeklerimi küçük porsiyonlar halinde yedim.bağırsaklarım çalışıyor ama ishal falan yok. Ayrıca keten tohumu çok faydalı bir bitki.
kısaca deneyin derim ama sakın abartmayın. bir yemek kaşığını geçmeyin.

Not : gunde 1 yemek kasıgından fazla tuketılmemelıymıs kızlar yenı duydum bunuda

Gunaydiinnn

Gunaydin kizlar ..

Saatler tamda benim icin belirlenmis sanki sadece aksam yemegim 7 olucak ara ogunde spordan gelince kirk dakika sonra yogurrtt.

Uyduguna sevindim:)

Cok guzel gorunuyoo

sevgicim şimdi bakabıldım fotoya cok guzel kılo vermıssın masalllahh sana darısı bızım basımıza ınsallah

Tesekkur ederim canimm darisi basinizaa:)

Ben bi ara denedim yogurdun icinde cok cekirdek gibi kaldilar o yuzden yiyemedim

Kahvalti
Biraz peynir
5 zeytin
Yarim domates
4 parmagim kadar ekmek (evde kepek cavdar yoktu)
Sekersiz cay

Gayet guzel canim:)

Kahvaltiimm. Unutmusum eklemeyi:)

Eklentiler

• $1407138791805.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 29
çaysandım bende =)

turk kahvesı ıcmek ıstıyorum sekersız lakın oyle konsantre olmusumkı dıyet olayına onuda ara ogun sayıyorum neredeyse normalde ıcebılırım degıl mı :/

Icebilirsin tabi ki canim benim ictigim nescafenin clasic olanlari :) yesilcayi ve kahveyi her an icebilirsin. Hem kahve benim metabolizmami da hizlandiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…