Icebilirsin tabi ki canim benim ictigim nescafenin clasic olanlari :) yesilcayi ve kahveyi her an icebilirsin. Hem kahve benim metabolizmami da hizlandiriyo.
kalkıp yapayım bayrıı
bu arada cok hastayım ben ya bu yaz gunu grıp oldum sunuzıtım var ter bosaltıyorumm
Ter bosaltiyorum dedin ya neredeyse hastaliga bile sevincez hahagecmis olsun canim :) ben simdi leslie yapicam. Sende bugunluk bi dene istersen?
benım ter soguk soguk =) sana kolay gelsın canımm benım .. işyerındeyım kız ne leslıesı =)
kızlar nerelerdesınız yaaaa kımsecıkler yok sıkılıyorumm ben burda zatı hastayım
Evet kimsecikler yookben de diyodum yarın herkes kesin olarak başlar heyecanla paylaşım yaparlar :/
vazmı gectıler kı acba dıyetten
Sanmiyorm canimm. Yazarlar:)
Kızlaaar bir hamburger kac kaloridir burgerda ara ogun yapamadim karnim cok acikti
Kızlaaar bir hamburger kac kaloridir burgerda ara ogun yapamadim karnim cok acikti
Pazara ozel mi bu menu canim:)[/Q
Evet pazara özel:)
Akşam biraz da karpuz yedim
Benim uyku düzenim yok, dolayısı ile yemek düzenim de yok
Mesela kahvaltımı az sonra yapacağım.
Umarım diyete çok etki etmez.
Baskül sipariş ettim bu arada:)
358 :/ bence salatasını al içinde tavuk oluyo güzel doyuruyo
Canim biraz tavuk elbesan yedim 1 parca brokoli az kepekli ekmek yanindada ice tea ictim icmeseydim iyiydi ama
uyku duzenın neden yok ? ısınle alakalı mı ? BASKULUN hayırlı olsun bu arada =)
Canim biraz tavuk elbesan yedim 1 parca brokoli az kepekli ekmek yanindada ice tea ictim icmeseydim iyiydi ama
menun gayet guzelde ben dısarda hazır ıceceklere dıyet esnasında cok karsıyım ... evde lımonata yapabılırsın lımonlan =) termosa koy gotur yanında işe buz gıbı sekersız
Diyete etki eder canim duzene oturtman lazim :/ gece gec yatsan da sabah kalkip ayni saatlerde yapmalisin kahvaltini. Dunde bahsettik bundan, ara ve ana ogunleri her gun ayni saatlerde yemeye calis :)
keske yemesen hamburgerı
ara ogunlerde lıght sut tuket soguk sogukk sevıyorsan tabı tok tutuyor