- 31 Temmuz 2014
- 59
- 2
Aslinda uyabilecek olanlsr ismini verse saat belirlesek guzel olurdu ...
Mesela bendeniz nihalll uyabilirimm memnuniyetle ara ogun saatlerine
Evet ben hazal. Zaten genelde evde olduğum için uyarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda uyabilecek olanlsr ismini verse saat belirlesek guzel olurdu ...
Mesela bendeniz nihalll uyabilirimm memnuniyetle ara ogun saatlerine
Hosgeldin canim ekledim. Cok guzel kilo vermissin devamini beraber verecegiz:)) evet tartilma gunu haftaya pazar. Siz isterseniz yine hergun tartilin ama buraya sadece pazar gunleri yazacagiz :))
Yaptikca soylersin canim :)
Ekledim tatlim.
Cok zor geliyosa her gun ikimiz ayni anda baslayalim leslieye. Birbirimize hadi hadi dersek kaytarma imkanimiz olmaz:)
Calisanlara uymaz ama canim. Ama mesela ben 10 da kahvalti yapiyorum. Startim o. Sonra 2ser saat arayla ars ogun ana ogunu koyuyorum :)
o zaman şöyle yapalım kızlar. Uyabilecek olanlarla, sabah 10.00 da kahvaltımızı yapıyoruz ve menüyü yazıyoruz. Saat 12 de ilk ara öğünümüzü yiyip yine buraya yazıyoruz. Daha sonra 14 te öğle yemeği 16 da ikinci ara öğün 18 de akşam yemeği ve 20 de son ara öğünümüzü aynı şekilde yapalım. oldu mu ?
Kızlaar eve yeni gelebildim daha malum pazar bütün hafta çalışınca böyle oluyor neyse sabah ve ara öğünde yediklerimi yazmıştım öğlen yemeğinde biraz kaçırdım köfte , biraz patates kızartması ve 2 dilim beyaz ekmek yedim ara öğün yapamadım akşamıda biraz geç yedim 20.15 falandı ama çok az zeytinyağlı patlıcan yemeği yedim bugün spor yapamadım ama 1 saat falan yüzdüm su yeşilçay falanda yok maalesef şimdi içiyorum bugün böyle oldu bir daha kaytarmak yook
Pazar günlerini kaytarma günü ilan ettik canım sorun yok okudun mu konuştuklarımızı?
Okudum canım spor programına uyucam salona gitmediğim günler yemek saatine de uymaya çalışacağım ama çok emin değilim denicem :)
Tamam tatlımm :) Şimdilik çok iyi gidiyoruz
Ya birde bugün tartıldım 75 çıktım 2 gün önce 73tü kilo almış olamam tartılardan biri yanlış eve bir tartı almam farz oldu artık :)
Sabah hiç bişey yemeden önce tartıldın dimi? bozuksa al bir tane haftaiçiii artık tartı günümüz var çünküü :)
Yok canım ya akşam 7 gibi falan tartıldım yarın okula uğramam lazım vaktim kalırsa dönüşte alıcam bir tane sende okuyordun dimi :))
Evet okuyorum:) aksam tartilirsan tabi 75 cikarsin deli kiz
Sabah sabah nerden bulayım tartı alıcam yarın :) Okumak zor valla daha bitmesine 2 sene var bana sanki 20 sene gibi geliyor :))
Benim de 2 yilim kaldi ama ben seviyorum ya :)
Dil öğrenmek falan zor geliyor bana birde ayrı evdeyim erkek arkadaşımla yaşıyoruz yemek yap temizlik yap işe git zoor :))
Hem is hem okulu nasil idare ediyosun. Ama erkek arkadasinla yasamani kiskanmadim degil hih
Okul 2. öğretim akşamları gidiyorum bazen hiç gitmiyor günlük yoğunluğuma göre 17 yaşımdan beri erkek arkadaşımla yaşıyoruz çok kıskanışcak bişey değil çook yorucu :))
Oo evli gibisiniz artik. Suan 25 miydin yanlis mi hatirladim
Daha 20 :)) Ee lise 1 den beri beraberiz :))