beni de eklersen sevinirim canım kilo.69 hedef:58
Bende hergun cikarimpili bitmis sanirim cika cikaaa cok zor tartiyor pili cikarip takiyorum ugras dur
Kizlarr benide alin araniza bnde 69 55 insallah
Spor olarak evde kondisyon bisikletim var sabah veya aksamlardan 45 dakika sürüyorum haftada 5 gün
beni de eklersen sevinirim canım kilo.69 hedef:58
Bu arada sevgicim. Keske evde leslie vs yapabilsem zor geliyorrr :--( salon motivasyonumuda artiracak ins
Bencede kesinlikle saat belirliyelim hep beraber
Ama bu hafta cikmayacamsoz hatta yarn s solnna basliyorm inss ise yarar
Bende yarin basliyorumm canim ... duzen ve disiplin gerekli spor icinde ..
Sporla 20 kilo verenleri gordumm ben tabiyediklerine dikkat ederek
Hosgeldin canim ekledim. Cok guzel kilo vermissin devamini beraber verecegiz:)) evet tartilma gunu haftaya pazar. Siz isterseniz yine hergun tartilin ama buraya sadece pazar gunleri yazacagiz :))
Yaptikca soylersin canim :)
Ekledim tatlim.
Cok zor geliyosa her gun ikimiz ayni anda baslayalim leslieye. Birbirimize hadi hadi dersek kaytarma imkanimiz olmaz:)
Calisanlara uymaz ama canim. Ama mesela ben 10 da kahvalti yapiyorum. Startim o. Sonra 2ser saat arayla ars ogun ana ogunu koyuyorum :)
Ayyy 50 ye dustugmu hayal edemiyormminsallah canm bn 2aydir diyet iste yarn spora baslicam diyete devam ama 2ay gidecem sonra bebek istiyorm insallah
En iyisimi ara ogunlerimizi kendimiz belirlileyim :O:O
Tamamdir editor ya biraz metebolizma calistirici birseyler bulmamz lazm bigisi olan varmi
Tamamdir editor ya biraz metebolizma calistirici birseyler bulmamz lazm bigisi olan varmi
Onlari yapamam gastirit var ama elma yerm kwtwn tohumu nasl oluyoHayirlisi olsun canim iki ayda 15 kilo rahat rahat giderrr fazlasi gider eksigi gitmezz 20 de gider bozmadan devam edilirse tabi...
Ayrica takviyelerde sart sabah aksam elma sirkeli su gibi
Ya da sabah ilk uyanista ilik limonlu su gibi
Ya da gun icinde uc fican yesil cay
vs vs siralabir boyle ...
Ben keten tohymuna basluyorum yarin .. ayrica sirkeli su iciyorum sabah aksam
Spora kacta gideceksn saat kacta yapmasi iyi
Onlari yapamam gastirit var ama elma yerm kwtwn tohumu nasl oluyo
Kizlar cok erkan lakin iki gundur yollarda hasatim cikti birde gece 3 te uyuduk sabah is var erken uyanacagimm .. sizleri opuyorum iyi geceler canlarim ..
Yesilcay
Sabahlari icilen kahve
Roka
Sabahlari ilik suya limon sıkıp icmek
Gecen gun gobek eritmek icin verdigim yogurt tarifi
Simdilik bu kadar aklima geliyo canim
Tamam ben sabah gideym ozamanNormalde sabahlari spor yapmak daha hizli yag yakimina neden oluyor ... lakin ben ancak 19:30da salonda olacagimm is guc malumm anca o zamana vakit ayirabiliyorymm ...
Ama senin vaktin varsa sabah gitmeni oneririm hafifi bi kahvalti sonrasi sporu oneririmm
Yaa bnde alim ozamanAktardan aliyorsun canim taneli halde toz olani fazla dayanmuyormus kurtlaniyorms..
Sabah ogle aksam yemeklerden yarim saat once bir ymk kasi keteb tohumunu suda az islatiomussun yumusuomuss ..
Sonra yarm kase ypgurda karistirip yiomussun...
Nerde o yogurt tarifi
Kizlar bir konuyu daha kesinlestirelim. Ana ve ara ogunleri her gun ayni saatte yemek cok etkili. Bu saatleri topic olarak mi belirleyelim yoksa kisisel olarak mi belirleyeceksiniz.