Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kizlarr benide alin araniza bnde 69 55 insallah

Hosgeldin canim ekledim. Cok guzel kilo vermissin devamini beraber verecegiz:)) evet tartilma gunu haftaya pazar. Siz isterseniz yine hergun tartilin ama buraya sadece pazar gunleri yazacagiz :))

Spor olarak evde kondisyon bisikletim var sabah veya aksamlardan 45 dakika sürüyorum haftada 5 gün

Yaptikca soylersin canim :)

beni de eklersen sevinirim canım kilo.69 hedef:58

Ekledim tatlim.

Bu arada sevgicim. Keske evde leslie vs yapabilsem zor geliyorrr :--( salon motivasyonumuda artiracak ins

Cok zor geliyosa her gun ikimiz ayni anda baslayalim leslieye. Birbirimize hadi hadi dersek kaytarma imkanimiz olmaz:)

Bencede kesinlikle saat belirliyelim hep beraber

Calisanlara uymaz ama canim. Ama mesela ben 10 da kahvalti yapiyorum. Startim o. Sonra 2ser saat arayla ars ogun ana ogunu koyuyorum :)

Bende yarin basliyorumm canim ... duzen ve disiplin gerekli spor icinde ..
Sporla 20 kilo verenleri gordumm ben tabiyediklerine dikkat ederek

Ayyy 50 ye dustugmu hayal edemiyormminsallah canm bn 2aydir diyet iste yarn spora baslicam diyete devam ama 2ay gidecem sonra bebek istiyorm insallah

Tamamdir editor ya biraz metebolizma calistirici birseyler bulmamz lazm bigisi olan varmi

Ayyy 50 ye dustugmu hayal edemiyormminsallah canm bn 2aydir diyet iste yarn spora baslicam diyete devam ama 2ay gidecem sonra bebek istiyorm insallah

Hayirlisi olsun canim iki ayda 15 kilo rahat rahat giderrr fazlasi gider eksigi gitmezz 20 de gider bozmadan devam edilirse tabi...

Ayrica takviyelerde sart sabah aksam elma sirkeli su gibi
Ya da sabah ilk uyanista ilik limonlu su gibi
Ya da gun icinde uc fican yesil cay
vs vs siralabir boyle ...

Ben keten tohymuna basluyorum yarin .. ayrica sirkeli su iciyorum sabah aksam

Tamamdir editor ya biraz metebolizma calistirici birseyler bulmamz lazm bigisi olan varmi

Yesilcay
Sabahlari icilen kahve
Roka
Sabahlari ilik suya limon sıkıp icmek
Gecen gun gobek eritmek icin verdigim yogurt tarifi

Simdilik bu kadar aklima geliyo canim

Onu bilen varsa banada desub Allah rizasi icin biyolojik yasim 25 metobolzma yasim 43 du sanirimmmm 40li biseydi ama tam hatirliyamadimm ölmusumde torpakk atanim yohtur :''(

Onlari yapamam gastirit var ama elma yerm kwtwn tohumu nasl oluyo

Spora kacta gideceksn saat kacta yapmasi iyi

Normalde sabahlari spor yapmak daha hizli yag yakimina neden oluyor ... lakin ben ancak 19:30da salonda olacagimm is guc malumm anca o zamana vakit ayirabiliyorymm ...

Ama senin vaktin varsa sabah gitmeni oneririm hafifi bi kahvalti sonrasi sporu oneririmm

Onlari yapamam gastirit var ama elma yerm kwtwn tohumu nasl oluyo

Aktardan aliyorsun canim taneli halde toz olani fazla dayanmuyormus kurtlaniyorms..

Sabah ogle aksam yemeklerden yarim saat once bir ymk kasi keteb tohumunu suda az islatiomussun yumusuomuss ..

Sonra yarm kase ypgurda karistirip yiomussun...

Kizlar cok erkan lakin iki gundur yollarda hasatim cikti birde gece 3 te uyuduk sabah is var erken uyanacagimm .. sizleri opuyorum iyi geceler canlarim ..

Tamam ben sabah gideym ozaman
Aktardan aliyorsun canim taneli halde toz olani fazla dayanmuyormus kurtlaniyorms..

Sabah ogle aksam yemeklerden yarim saat once bir ymk kasi keteb tohumunu suda az islatiomussun yumusuomuss ..

Sonra yarm kase ypgurda karistirip yiomussun...
Yaa bnde alim ozaman

Nerde o yogurt tarifi

Ilk sayfalardaydi canim bir kase yogurt icine bir yemek kasigi pulbiber ve yarim limon koyup uyumadan yarm saat once yiyeceksin. Boyle bi kac bilgi paylasiyoruz gunluk. O yuzden diyorum takip edin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…