Yapilis sekillerine gote degisiyor kaloriler sifir yagla yaptigin corbada 250 kalorimi bir kase ??
Bence daha azdir .. kaloriyi yukselten yemeklere konulan yag zaten
Evet haslama cok az kalorili oluyor. Kahvaltiyi sıkı tutariz. Ogle ve aksam da corbayla beraber haslanmis sebzeler. Ara ogunleri de atlamak olmaz tabii.
Evet canim ara ogunler icin iki kuru kayisi 3 ceviz yazdim listeme yarin menumle karsinizda olucam ...
Ogun ogun paylasim yapicam ..
Aksamki ara ogunune yogurt koy tatlim:)
Bu arada ayin 24une kadar yani 20 gunde 8 kilo vermem gerek cok siki tutmam lazim benim cok .....
Evet spordan gelince iki kasik yiycem yogurdu ustune sade soda
bugün toplamda 5 dilim ekmek biraz peynir domates zeytin 5 köfte 1 parça kızarmış tavuk 1 kase çorba yedim..he birde 2 fincan kahve..total bu yani..ben sadece kahvaltıda yarım ekmeğe yakın yerdim..bu benim için büyük bir şey şuanda:)
teşekkür ederim canım..:)
okudum canım...gayet güzel olabilir..ben kalori sayımını hesaplayamayabilirim belki tatilim bugün bitti yarın derse başlıyorum öğretmenim dershanede..hep ayakta ve ders anlatarak dakalori yakmam hızlanır inşallah..ama eve geldiğimde tüm gün ne yediğimi mutlaka yazıcam..buarada ismin nedir canım..
Iyi aksamlar kalori sayimi degil de daha cok protein almayi düşünüyorum çünkü ben daha cok et peynir ve yumurta seviyorum boyle de cok kilo veren var
Tabi ki cok var:) ben daha cok et ve tavuk yiyerek kilo verdim ornegin. Ama bu kalori hesabi yapmani engellemez ki:) ugrasamam dersen sen bilirsin tabi.
Kızlar ara ogunlerle ana öğünler arasına kaç saat koyuyosunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.