memnun oldum sevgi...nolur zahmet etme...şu 58e bir düşiyim ilk işim resmimi ve o beğendiğim elbiseyi alıp giyip resmimi buraya göndermek olucak inşa.
Kizlar bir konuyu daha kesinlestirelim. Ana ve ara ogunleri her gun ayni saatte yemek cok etkili. Bu saatleri topic olarak mi belirleyelim yoksa kisisel olarak mi belirleyeceksiniz.
Bende memnun oldum :) benim icin hic sorun degil tek amacim yararli olmak. Umarim basarirsinn
Yok ugrasmamaktan degil de zaten protein türü yiceklerde haslandiktan sonra fazla kalori kalmiyo ama yine de saymaya calisirim bakalim
Kızlar ara ogunlerle ana öğünler arasına kaç saat koyuyosunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol sevgi..:)buarada buzdolabının üstüne kendim için uyarıyazdım resim koydum 55 kiloluk halimi....bana çok büyük motive sağladı...belki sizede yararı olur
Freni patlamis kamyon gibiyiz kizlar hahahah ama cok hosuz azimliyiz kararliyizz bu gazla insallah basaricazzz lalalalaa
Merhaba arkadaşlar.
Öğünlerimizi, günlük sporlarımızı, tecrübelerimizi paylaşarak ve en önemlisi birbirimizi motive ederek 50'leri bile göreceğiz:) Katılmak isteyenler şuanki kilosunu hedef kilosunu ve adını yazabilir :)
-Ben ( Sevgi )
Şuanki kilo : 67
Hedef kilo : 55
-hazaltas99 ( Hazal )
Şuanki kilo : 70
Hedef kilo : 60
-xxx1 ( Hilal )
Şuanki kilo : 73
Hedef kilo : 58
-snfogretmeni22 ( Betül )
Şuanki kilo : 94
Hedef kilo : 64
-benanlamadimki ( Tuğba )
Şuanki kilo : 90
Hedef kilo : 65
-deryaizm ( Derya )
Şuanki kilo : 79
-lorinem ( Nihal ) :
Şuanki kilo : 79
-aysun163 ( Aysun ) :
Şuanki kilo : 88
-softkitty ( Tuğba ) :
Şuanki kilo : 65
- disakkarit ( Reyhan ) :
Şuanki kilo : 65
Evet canim spor icin ne dusunuyosun
Kizlarr benide alin araniza bnde 69 55 insallah
kesinlikle.....çok kararlıyım...kararlı olalım...nefsimize hakim olamayacaksak yazık bize....açlıktan bayılsakda yemeyelim...biz bunu başarıcaz Allahın izniyle
Kizlarr benide alin araniza bnde 69 55 insallah
Evet kizlar cok guzel gidiyoruz.
Tarti gunumuzu belirledik : pazar sabahi
Sporlarimizi da yapip her gun soyleyecegiz.
Kalori sayimi yapmak cok iyi oluyor. Sadece bir oneri, isteyenler yapabilir:)
Ara ve ana ogunler arasinda da uyandigimiz saate gore 2 ya da 3 saat koyuyoruuzz. Topic olarak belirleyelim diyecektim ama kimimiz calisiyor erken uyaniyor kahvaliyi da erken yapiyor kimimiz tatilde 11 de kahvalti yapiyor. Uymaz o yuzden herkes kisisel olarak ayarlasin ama size onerim, her gun ayni saatte yiyin :)
Simdi geriye sadece aktif olmak surekli paylasmak ve aralardaki konusmalari kacirmamak kaliyor. Cunku onemli seyler konusuluyo:)
Bir hafta sonra bakalim kim ne kadar verecekkk. Umarim erken yilmayiz :)
Gercekten istemek cok onemlij canim. Bayrami -15le karsilariz insallah
Hsgeldn canimm
Aslinda topik olarak belirlesek hos olyr en azindan uymaya calisiriz mecburi hissederiz en kotu ihtimal on dakka gec ya da erken olur ama uyariz ..
İnsallah haftaya pazarmi tartiben hergn cikiyorm yaa
Bencede kesinlikle saat belirliyelim hep beraber