Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kizlar evdeki hesap carsiya uymadi kimseye diyet yaptigimi soylemiyorumm ... soylemeyide dusunmuyorum kuzenin evine ilk kez geliyoruz aksilikya cok gec kaldikk kizda yemekler pastalar borekler hazirlamiss haliyle hem gc kal hemde yeme koseye cekil durumu olmadi ....

Gecede kahvaltidada abarttimda abarttimm yarindan sonra kimseye soz vermiyorum en azindan iki uc hafta biraz birbak kilo eksilince gidicem gezmelere :':-)'( cok kotu hissediyorumm vicdanim sizliyor :':-)'(

Bence de suan icin sizlamasin ama onumuzdeki bi kac hafta kimseye soz verme :)

Kizlaar. Aksam yemeginde bir domates salatasi bol limonlu ve yarim porsiyon yesil fasulye yemegi yedim. Siz naptiniz bakim?

Akşam
Kuzu sac tava
Yarım lavas
Ayran
Ama yatanaa kadar tekrar yerim gibi😔

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kizlarrr kalori sayimi yaparak devam etmeye ne dersiniz? Gunluk aldigin kalori harcadigin kaloriden az olursa otomatik olarak kilo veriyorsunuz :)
Internette hangi yemek ve hangi corbanin kac kalori oldugu yaziyor. Ulasamayanlar icin ben buraya da yazabilirim.
Marketten alacaginiz urunler icinse ;
Urunun arkasindaki tabloda
Karbondihrati 4 ile
Proteini 4 ile
Yagi 9 ile carpip butun sayilari topluyoruz. Urunumuzun kalorisi budur.
Gunde 1800 civari kalori alirsak daha hizli kilo veririz.:)
Yaklasik 1 hafta hesapladiktan sonra rutin haline geliyor zaten :)

Evet kizlarrr kalori sayimi yaparak devam etmeye ne dersiniz? Gunluk aldigin kalori harcadigin kaloriden az olursa otomatik olarak kilo veriyorsunuz :)
Internette hangi yemek ve hangi corbanin kac kalori oldugu yaziyor. Ulasamayanlar icin ben buraya da yazabilirim.
Marketten alacaginiz urunler icinse ;
Urunun arkasindaki tabloda
Karbondihrati 4 ile
Proteini 4 ile
Yagi 9 ile carpip butun sayilari topluyoruz. Urunumuzun kalorisi budur.
Gunde 1800 civari kalori alirsak daha hizli kilo veririz.:)
Yaklasik 1 hafta hesapladiktan sonra rutin haline geliyor zaten :)

Canim keske kalori sayimina uyabilsem ama imkansiz gibi benim :-)
Ben yarindan itibarek ogle ve aksamlari haslama sebze yiyecegim sabah rutin kahvalti ....

Evime gelebildimm nihayettttt ♥♥

Canim keske kalori sayimina uyabilsem ama imkansiz gibi benim :-)
Ben yarindan itibarek ogle ve aksamlari haslama sebze yiyecegim sabah rutin kahvalti ....

Evime gelebildimm nihayettttt ♥♥

Benim icinde imkansizdi ama bi kere baslayinca gerisi geliyo merak etme:) zaten gun sonunda hepsini birden hesapla mesela. Eger fazla cikarsa o gun fazla yedigini dusundugun ogunu biraz kıs :)
Hosgeldin bu aradaaa. Pazar ya, kimsecikler yok :)

Olabilir kalori sayımı yarından itibaren baslayalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kalori sayimiyla birlikte gunluk spora da baslamak gerekiyor artik. :) sizlere leslie programi oneriyorum.
Ya da gunluk bir saat yuruyus.
Spor salonuna gidenleriniz zaten rahat:)
Bir de bu gorseli buldum. Hic bir sey yapmayacaksaniz da bunu yapin gobisler gitsin :) artik herkes gunluk yaptigi sporuda soylesin yarindan itibaren. Yoksa sarkariz mazaallahhh :KK70:

Eklentiler

• $1407088466060.jpg
    $1407088466060.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 48
Benim icinde imkansizdi ama bi kere baslayinca gerisi geliyo merak etme:) zaten gun sonunda hepsini birden hesapla mesela. Eger fazla cikarsa o gun fazla yedigini dusundugun ogunu biraz kıs :)
Hosgeldin bu aradaaa. Pazar ya, kimsecikler yok :)

Hosbulduk canim .. bilemiyorum ki hic ben pek profosyonel degilim bu konularda ...

Mesela kac kalori yemek lazm kilo vermek icin gunde ortalama ??
Ona gore yedigim besinlerin kalori degerine bakip ortalama birsey cikarabilirim sanirim ortaya

Hosbulduk canim .. bilemiyorum ki hic ben pek profosyonel degilim bu konularda ...

Mesela kac kalori yemek lazm kilo vermek icin gunde ortalama ??
Ona gore yedigim besinlerin kalori degerine bakip ortalama birsey cikarabilirim sanirim ortaya

1800 canim:) yazdim orda da. 1000 ve daha azi olursa sagliksiz kilo vermeye giriyo zaten :)

Kizlar kalori sayimiyla birlikte gunluk spora da baslamak gerekiyor artik. :) sizlere leslie programi oneriyorum.
Ya da gunluk bir saat yuruyus.
Spor salonuna gidenleriniz zaten rahat:)
Bir de bu gorseli buldum. Hic bir sey yapmayacaksaniz da bunu yapin gobisler gitsin :) artik herkes gunluk yaptigi sporuda soylesin yarindan itibaren. Yoksa sarkariz mazaallahhh :KK70:

Bu arada ben salona yazilmsya karar verdim kizlarr tesetturlu var mi aramizdaa cok zor oluyor mu ortuyle spor yapmak ??

Hos ben sadece kosu bandi ve blgesel calisma aletlerini kullanacagimmm aradada hocamizin dersleri oluyor haftada 4 gun onlars katlcamm

1300-1500 civari olsa yeter canim:) bir corba yaklasik 250 kalori zaten:)

Uc ogundede dayiyalim corbayii cozuttum ben cidden :-):-)

Dur bakalim haslama sebze olayi daha mantikli ben severimm zayti yaninda az yogurtla ogle aksami cikarsam iyidir ... ramazan acliga alisirdi cok sukur sadece icimizdeki doyumsuzluga az mani olursak guzel sonuclar alicaz topik olarak

Uc ogundede dayiyalim corbayii cozuttum ben cidden :-):-)

Dur bakalim haslama sebze olayi daha mantikli ben severimm zayti yaninda az yogurtla ogle aksami cikarsam iyidir ... ramazan acliga alisirdi cok sukur sadece icimizdeki doyumsuzluga az mani olursak guzel sonuclar alicaz topik olarak

Evet haslama cok az kalorili oluyor. Kahvaltiyi sıkı tutariz. Ogle ve aksam da corbayla beraber haslanmis sebzeler. Ara ogunleri de atlamak olmaz tabii.

Yapilis sekillerine gote degisiyor kaloriler sifir yagla yaptigin corbada 250 kalorimi bir kase ??

Bence daha azdir .. kaloriyi yukselten yemeklere konulan yag zaten

X