Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar merhabalar ismim Reyhan. 22 yaşındayım, 65 kiloyum hedefim 55 -50 arası olmak.
Yarın diyete ve spora başlamış olmak istiyorum. Pek fikrim yok neler yapabileceğim konusunda.
Daha doğrusu kararlıyım ama azimli bir insan değilim malesef. haliyle endişeliyim.

Bu dakikadan sonra azmini yitirenin kulağını çekeceğim için 1 ay sonra yaklaşık 4-5 kilo vermiş olacaksınız hepiniz

ben şimdiye kadar 1 kez diyet yaptım oda 8-9 yıl önceydi....1 ayda 8 kilo vermiştim...ama hızla geri almıştım kiloları...şimdi ise 11 kilo vermek istiyorum ama 2.5 ayda..inşallah başaracağız hepberaber

ben şimdiye kadar 1 kez diyet yaptım oda 8-9 yıl önceydi....1 ayda 8 kilo vermiştim...ama hızla geri almıştım kiloları...şimdi ise 11 kilo vermek istiyorum ama 2.5 ayda..inşallah başaracağız hepberaber

Evet :) umarim herkes azimli ve aktif olur :)

inşallah...ben çok azimliyim..1 kre yaptım oldu..1 kere daha başaracağım inş ve hepberaber

Umarimm:) cok faydali bir gunluk olacak bu :) ilerleyen gunler icin cok guzel planlarim var :) zaten bugun gun boyunca faydali bilgiler de verdik. O yuzden aktif olursak bu bilgileri de sonradan gecmis sayfalarda aramak zorunda kalmayiz :)

Umarimm:) cok faydali bir gunluk olacak bu :) ilerleyen gunler icin cok guzel planlarim var :) zaten bugun gun boyunca faydali bilgiler de verdik. O yuzden aktif olursak bu bilgileri de sonradan gecmis sayfalarda aramak zorunda kalmayiz :)

inş:)başlık için teşekkürler ...daha dün üye oldum...hepimiz başaralım allahın izniyle

Evet kızlarr bugün erkenciyim ben :) sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek 3 zeytin birde yeşillik yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar sabah kahvaltımız 2 dilim kepekli ekmek biraz menemen içinde 1 yumurta var 1 küçük salatalık biraz kaşar peyniri ve sade kahve

Günaydın ben dun aksam fazla kacirdigim için pek yiyesim yok sadece
bir bardak ilik limonlu su ictim

Günaydın☺
Pazar günleri kendimi biraz serbest bırakmaya kara verdim😊
Malum pazar kahvaltısı ve dışarıda yemek falan ister istemez biraz fazla kaçırıyoruz.
En azından vicdan azabı cekmem ve ödül gibi olur.
Çok zararı olmaz değil mi?
Kahvaltı
Sucuklu yumurta 1 yumurtadan
Yarım kibrit kutusu peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağı
3 diim tam buğday ekmek😕
Şekersiz çay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar evdeki hesap carsiya uymadi kimseye diyet yaptigimi soylemiyorumm ... soylemeyide dusunmuyorum kuzenin evine ilk kez geliyoruz aksilikya cok gec kaldikk kizda yemekler pastalar borekler hazirlamiss haliyle hem gc kal hemde yeme koseye cekil durumu olmadi ....

Gecede kahvaltidada abarttimda abarttimm yarindan sonra kimseye soz vermiyorum en azindan iki uc hafta biraz birbak kilo eksilince gidicem gezmelere :''( cok kotu hissediyorumm vicdanim sizliyor :''(

Zarari olmaz canim zaten pazar gunu kacirmalar cok oluyor diye tartilma gununu pazarin sabahi ( yani kacirmalar olmadan once ) olarak belirledik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…