Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şey bide kazen abi az bişey savunur gibi olmuştu ya birazda ona güvenerek salladı bence. Mağdur rolüne bürünüp kendisine karşı gelenleri (bende dahil djdjdj) konudan engelleyip yardırdı djdndn

Şey bide kazen abi az bişey savunur gibi olmuştu ya birazda ona güvenerek salladı bence. Mağdur rolüne bürünüp kendisine karşı gelenleri (bende dahil djdjdj) konudan engelleyip yardırdı djdndn
Kazen abi bizim kadar konulara hakim değildir tek tek okuduğunu sanmıyorum. O şey için savunmuştu taciz edilmek kadının suçu değildir, kesinlikle katılıyorum ama konu uydurmak kadının suçu biz inanmadığımız için bu yorumları yapıyoruz. Yoksa ortada gerçekten taciz edilen Bi kadın olsa, ona kuyruk salladın minvalinde yazılsa önce alnını biz karışlarız.

Biz hiç bir zaman fake üyelik demedik ama söyledikleri gerçekdışı dedik 200 bin de patladı tutarsızlıkları o zaman biz görüştük vs dediler. Önce avukat 200 dedi sonra google de 200 dedi bir çok üyeyi engelledi

Çocukların yaşını başka konularda yazmış stalkla öğrendim. Söylediğim yaşlar 1-2 yaş aşağı veya yukarı olabilir: Kendi yaşı 44. En küçük çocuğu 7 yaş civarında ve tüm çocukları arasında yaklaşık 2şer yaş varmış. Evet babasının soyadını kullanmak istemediğini iddia ettiği çocuklardan biri 7 yaşında

Bi kere toplu ban yemiştik hatırlarsınız bu soru sahibinin konusu yüzünden. Ben whatsapp iletişim hattı üzerinden soru sormuştum. Mail atmıştım tacizci öğretmen konusunda, mebe emniyete ihbar edeceğim ve cimere yazacağım şeklinde, bana site yönetimi dönüş yaptı. Soru sahibinin eşi ve yakınları tarafından tanınmamak için şehrini vs değiştirdiğini o yüzden mantık hataları olduğunu, bazı insanların hakkını savunma konusunda sorun yaşadığını, muhafazakar çevrede büyüdüğü için pasif kaldığını söylemişlerdi. Böyle olunca yalan değil acıdım ve üzüldüm. Hiçbir hemcinsimin bu kadar kötü şeyler yaşamasını istemem.

Benim gözümden kaçmış 61. Oldum ne kadar çok o kadar güçlü

Eski konularindan birinde parayla ilgili yorum yazdim. Ignelemek icin degil, sadece aklima geleni yazdim. 4 kisi beni alintilayip beganda yillarca calisti demisti tripli tripli. Gittim konularina baktim, ben ev hanimi olmaktan mutluyum diye konusu var. Körü körüne savunan bi kitlesi vardi, ilginc

Birkaç yıldır çalışıyormuş. Yıllarca gibi bir laf kullanmaya yeter mi bilmiyorum.

Kadının cidden bir aurasi var demek Görmeyenler bilmeyenler bile körü körüne savunuyor baksana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…