Sanmıyorum ama gerçekten boşandıysa bile sebebi adam değildi.Bosandiysa bile kocam şunu dedi, bunu yaptı diye yazdığı seylerin çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum. Çok manasız, mantıksız şeyler yazdı, eşiyle ve boşanma süreciyle ilgili. Avukat ücreti falan gayet sallanmis şeylerdi.
HeKocamla olan fotom pp ise gelmiyor ama tek bensem geliyor. Tekli koy bak nasıl geliyor. 68 yaşındaki annemde çiçek fotosu var ona da geliyor valla Abaza çok
Böyle erkekler sadece avlanır olta atar ya tutarsa diye Twitter da kaç kere ifşa oldular ekran görüntüleri ileEvet ben de öyle düşünüyordum. Ama evlenmeden önce de evliyken de şu anda da bana yavşayan tipler var. Ve bunun benimle hiçbir alakası olmadığına eminim.
Sırf rimel çekmiş diye kadınlara asılan tipler varken, sürekli her ortamda kadın kuyruk sallamış gibi davranılması çok yanlış. Bu erkeklerin eline koz vermekten başka bir şey değil. Sırf kadın gülümseyerek merhaba dedi diye ya bu bana aşık diye düşünen bir ırktan bahsediyoruz.
Neler neler yazdı ya kocasıyla ilgili çoğu mantıksıztı gerçekten. Adamın akıl sağlığı yerindeyse maaşını bana yolla demez zaten. Kötü diyeceginiz kocalar bile demez bunu. 3 çocukla bu kadın ne yiyip ne içecek? Bu kadar kötü kocayla insan onca yılın nasıl geçirebilir?Sanmıyorum ama gerçekten boşandıysa bile sebebi adam değildi.
Bi kere ben adamın üç çocuklu kadına "maaşı bana gönder ben geçinemem sen 3 çocukla geçirebilirsin vs vs" demesine bile inanmamıştım ki. Akıl var mantık var ya. Böyle bir şey olduysa bile böyle bir şey olmamıştır yani.
Yok ya işte boşansa avukat ücretini de sallama ihtiyacı duymaz zaten bilirdi. Bence onu hava atmak için yazmadı. Sorulunca Google girip baktı orda gördüğü Bi fiyatı yazdı ama bunun uçuk geleceğini altı üstü anlaşmalı Bi tane ev bölünen boşanmada Bi öğretmenin bu ücreti ödemeyeceğini akıl edemeyeceğimizi düşündü. Aslında var ya burda bizim zekamıza hakaret var. Baya salak sanıyor bizi. Sanki kimsenin çocuğu yok çocuk neyi akıl eder etmez biz anlamıyoruz gibi çocuklarım babasının soyadını istemiyor, mahkemede aleyhine tanık olmak istiyorlar falan diye iddialaşıyor.Bosandiysa bile kocam şunu dedi, bunu yaptı diye yazdığı seylerin çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum. Çok manasız, mantıksız şeyler yazdı, eşiyle ve boşanma süreciyle ilgili. Avukat ücreti falan gayet sallanmis şeylerdi.
Oooo herkes en güzel yerini koysa he heyy küçük dilinizi yutarsınizBen de gozumu koycaktim suan ama profil fotomdaki fotoyu bulamiyorum geri degistiremem diye koyamiyorum yoksa gozumle dövcektim sizi
Arada başkalarına da giydiriyoruz çok adaletliyiz.Konu konuyu açmış
G.tünü?Oooo herkes en güzel yerini koysa he heyy küçük dilinizi yutarsıniz
Memnun oldum canım.G.tüm?
Ah evet o da vardı. Çocuklar babalarının soyadını istemiyormuş. Yaşlarını yazmıyor, maaşını söylemiyor özellikle öğretmen maaşı devlet sırrı sanki. Gayet dalga geçti çoğu cevabıyla kesinlikle.Yok ya işte boşansa avukat ücretini de sallama ihtiyacı duymaz zaten bilirdi. Bence onu hava atmak için yazmadı. Sorulunca Google girip baktı orda gördüğü Bi fiyatı yazdı ama bunun uçuk geleceğini altı üstü anlaşmalı Bi tane ev bölünen boşanmada Bi öğretmenin bu ücreti ödemeyeceğini akıl edemeyeceğimizi düşündü. Aslında var ya burda bizim zekamıza hakaret var. Baya salak sanıyor bizi. Sanki kimsenin çocuğu yok çocuk neyi akıl eder etmez biz anlamıyoruz gibi çocuklarım babasının soyadını istemiyor, mahkemede aleyhine tanık olmak istiyorlar falan diye iddialaşıyor.
Yanlış anladın ama neyse.Memnun oldum canım.
Ama yaa farklııııysa ya biri farklı cikarsa beganin sevgili olmasın mıBöyle erkekler sadece avlanır olta atar ya tutarsa diye Twitter da kaç kere ifşa oldular ekran görüntüleri ile
Aylarca 50 kadına aynı anda farklı zamanlarda msj atar yazarlar sürekli ve 50 kişiden 2 kişi bile dönse onlar kârlıdır kendi içlerinde çok pis geyikleri vardır kendinizi özel sanmayın
Biz cevap vermemeyi seçiyoruz farkımız o !
Güzel güzel konuyu 1 k yapana kadar devam arkadaşlarArada başkalarına da giydiriyoruz çok adaletliyiz.
Sevinsin gariban.Güzel güzel konuyu 1 k yapana kadar devam arkadaşlar
Valla ben Begani çok merak ediyorum aurasi güçlü demek ki bı afrodit havası seziyorum çekicilik yaşta değil ki bakın Defne samyeli 25-30 luklari elinde silkelerKusura bakma ama 25-30 yaş bandında bir erkek neden 40lı yaşlarında birini kessin kütüphanede. Siz bence de havadan nem kapıyorsunuz.
Ben 38 yaşındayım, fena da değilimdir bence ama öyle gencecik çocuklar kapımda yatmıyor kesmiyor.ki kız arkadaşlarımla eğlenceye de gittiğimiz oluyor belli yani yaşım başım.
Üç çocuk doğurmuş bir kadınsınız siz
Bu anlattıklarınız feristah yenge tarzı geliyor insana
niye size bu kadar battı
koca metnin içinde sadece o kısım dikkatiniz niye seçti?
algıda seçicilik mi?
Haklısınız ama tesettürlü bir kadın began. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın elbette her kadın güzeldir ama tesettüre girmenin amaçlarından biri de dikkat çekmemek içindir. Yani muhakkak erkeklerin dikaktini çekebilir ama bu kadar her erkekte derin izler bırakacak kadar olamaz.Valla ben Begani çok merak ediyorum aurasi güçlü demek ki bı afrodit havası seziyorum çekicilik yaşta değil ki bakın Defne samyeli 25-30 luklari elinde silkeler
Hmmm bilmiyordum demek ki onun da kendine ait bir hayran kitlesi varHaklısınız ama tesettürlü bir kadın began. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın elbette her kadın güzeldir ama tesettüre girmenin amaçlarından biri de dikkat çekmemek içindir. Yani muhakkak erkeklerin dikaktini çekebilir ama bu kadar her erkekte derin izler bırakacak kadar olamaz.