- 4 Eylül 2018
- 18.739
- 72.069
Tuhaf gerçektenDahada ilginci began o mesajıma begeni atip, gayet duzgun ve açıklayacı bir yorum yazmisti. Konu sahibinden daha cok konuyu sahiplendiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuhaf gerçektenDahada ilginci began o mesajıma begeni atip, gayet duzgun ve açıklayacı bir yorum yazmisti. Konu sahibinden daha cok konuyu sahiplendiler
Hayatım kadın avukatlarına 200 bin veriyor gerekirse kendinden bile korurlarDahada ilginci began o mesajıma begeni atip, gayet duzgun ve açıklayacı bir yorum yazmisti. Konu sahibinden daha cok konuyu sahiplendiler
Yok korkuyor annem öyle şeyler görünce bı bak bı bak die koşturarak geliyor yanımaSilme kız biriksinler havası olur
Avukatlar dava başına yüzde alıyor evin satışından yüzde olarak böyle anlaşmıştı o yüzden tutar bu kadar fazla demişlerdiHayatım kadın avukatlarına 200 bin veriyor gerekirse kendinden bile korurlar
Bir tanıdığım geçen hafta perşembe boşandı çekişmeli avukat 50 bin tl tuttu toplam.İstanbulHayatım kadın avukatlarına 200 bin veriyor gerekirse kendinden bile korurlar
70 yaşında anama adamın biri destan yazıp evlilik teklif etmiş facebooktaTiple alakasi yokki, 60 yaşındaki profilinde torunuyla fotosu olan anama bile selam naber die istekler geliyor
Tabi annem görmüyor, isteklere düşüyor, ben görüyorum, silip engelliyorum.
Off benimki dul bide başına gelse düşer bayılır70 yaşında anama adamın biri destan yazıp evlilik teklif etmiş facebookta
Benimki de dulOff benimki dul bide başına gelse düşer bayılır
Yaa. Allah rahmet eylesin babalarımıza, mekanları cennet olsun.Benimki de dul
AmiinYaa. Allah rahmet eylesin babalarımıza, mekanları cennet olsun.
Analarimiza uzun ömürler inşallah
Kiskanma her gün makarna ye sen de ayirirsin 200bin gereksiz harcamayaHayatım kadın avukatlarına 200 bin veriyor gerekirse kendinden bile korurlar
Vay anasını bu detayı da bilmek efso oldu .. 48 yaşındaki bir teyze vardı tanıdığım yolda yürürken erkeklerin sürekli onu kestiğini süzdüğünü söyler dururdu o da tesetturluydu yav he he der geçerdim icimden ama x teyze sen bakma o zmaan görmezsin dediğimde bozulurdu..maalesef bunlar hep ilgi yoksunlugundan sanri bunlar illuzyonyanlış anlaşılmaktan korksam da söyleyeceğim bunu. Kütüphane, dilekçe yazma yada doktora giden kadın bir dr üstelik 40lı yaşlarında başörtülü bir kadın. Yani erkekler başörtülü kadınlara daha dikkatli davranıyorlar bence. En azından mesafesine daha dikkat ediyorlar. Bu bir gerçek. Ben açık bir kadınım mesela kız arkadaşlarımla bara kısa elbise de giyer giderim ama böyle bir kesme yürüme çok nadir yaşamışımdır. O da üniversite yıllarından sonra özellikle azaldı zaten.
Şimdi başörtülü, 42 yaşında bir kadına tüm erkeklerin bu anlamda yaklaşması bana gerçekten çok uzak geliyor.
Dediğim gibi başörtülü kadının tepkisinden daha da çekiniyor bence erkek milleti benim gördüğüm kadarıyla
Tutan vardır paylaşılacak çok mal mülk vardır 200 bin verirsin kaz gelecek yerden tavuk esirgemezsin. Öğretmen maaşıyla boşanırken Bi ev için bu parayı araştırmadan fazla bulmadan kabul edebileceğine beni kimse inandıramaz. Bi de biz yazınca dank etti sözde avukatı azlettim dedi falan fisman hiç biri mantıklı değil.Avukatlar dava başına yüzde alıyor evin satışından yüzde olarak böyle anlaşmıştı o yüzden tutar bu kadar fazla demişlerdi
Dogum gununuz kutlu olsunMerhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Sizinkiler facebookta olmuş sayılmaz70 yaşında anama adamın biri destan yazıp evlilik teklif etmiş facebookta
Çok teşekkür ederim.Dogum gununuz kutlu olsun
Eski esiniz tuzak kuruyor olabililir mi??
bu tarz insanlar herzaman cikacaktir karsisiniza. Kimisi ciddi olur kimisi tek gecelik iliski isteyen biri olur. Hayir kelimesini simdiden kabul etmeyen egolu erkekten uzak durun. Yarin iliski baslarsa bile hep onin istedigi olacak bir tipten. Size saygi duyan, efendi biri mutlaka karsiniza cikar ama bence siz bekarligin tadini bi guzel cikarin. Kafanizi dinleyin. Kendinizi bulun, kendi kendinizle mutlu olun. Cunku dogru erkegi bulmak cok zor simdi. Umarim hayatinizda istediginiz olur ve dogru mantikli kararlar alirsiniz. Ama kimsenin eline koz vermeyin. Yazi ile pek bosey yazmayin guvenmedikce. Whatsapp uzerinden telefon ile gorusun ve sosyal medyanizi gizli tutun, herkesi eklemeyin, boslukta bulunup, basinizi agritacak seyler yapmayin. Sordgunuz icin tavsiye verdim ama tabi ki siz daha iyi bilirsiniz
Ya began ablam yasindasin . sence de bir tuhaflik yok mu gozunu sevim .40 yaslarinda uc cocuklu kadinsin kutuphanedeki genc cocuktan ,doktoruna,is arkadaslarina,pazilarini oksayan adama kadar herkesin senden hoslanmasi mumkun mu gozunu sevim yaŞimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.
Began hanım, kimse size hiç mesaj gelmiyordur ya da sizinle ilgilenen yoktur demiyordu zaten başta. Diyoruz ki, bu tarz internet ortamında mesaj atan kişiler size özel atmıyor herkese atıyorlar ve amaçları bellidir. Siz koskoca kadın olarak internetten size yazan kişiyle konusmamaniz gerektiğini bildiğiniz halde gelip ne yapmam lazım nasıl engellerim diye soruyorsunuz. Yani insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. Siz gerçekten size yazan kişiye cevap vermeden engellemek gerektiğini bilmiyor musunuz? Gelip deseniz ki yıllardır ilgi ihtiyacım vardı, artık bekarım nasıl bir yol önerirsiniz, işte o zaman başka cevaplar alırdınız belki.Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.
Niye verdi ve neden aldınız ki kişiye özel bir sey değil mi?Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.