Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bu konuyu kacirmisim dun. Yoksa ben sikayet ederdim. Aramizda 10000km ve Atlantik okyanusu var, CIA'den bir tanidigi yoksa beni bulup 'yaptigima pisman edemezdi'. 😅

Bknz. Ates olsa curmu kadar yer yakar nedir, neye denir 🙈
Beyin gucuyle pisman edicekti heralde benle de bi 3 5bini vardi cunku vxgxgx

O yorumlarini okudukca cok guldum. Resmi bi kurum hakkinda kamuya acik bir alanda iddialarda bulunan ve ispat yukumlulugu olan kendisiyken, vatandaslik gorevini yapip konuyu resmi makamlara arastirilmasi icin bildiren kisinin nasil bir sucu var ki Began hanim karsisindakinin hayatini bitirecek? 😅 Pehhh, bu gucunu once kendi hayatini duzene koymakta kullansin. 😑

O yorumlarini okudukca cok guldum. Resmi bi kurum hakkinda kamuya acik bir alanda iddialarda bulunan ve ispat yukumlulugu olan kendisiyken, vatandaslik gorevini yapip konuyu resmi makamlara arastirilmasi icin bildiren kisinin nasil bir sucu var ki Began hanim karsisindakinin hayatini bitirecek? 😅 Pehhh, bu gucunu once kendi hayatini duzene koymakta kullansin. 😑
Valla bence ondan korkup gitti gunahi boynuna. Esila'dan korktu. Bxhxhx E Esila09

Valla bence ondan korkup gitti gunahi boynuna. Esila'dan korktu. Bxhxhx E Esila09

Bu yaptığı ztn ne kdr çelişkili olduğunu ispatlamış oldu hala gelip savunan var. O ara kocam ile sinema seansim vardı bir geldim gitmiş
Ve yine yazıyorum ne kamuda olmayı ne öğretmenliği hakkediyor ne çocuklara bakabilecek durumda

Sizlere çok varmış ya doğudayım en yakın benim, gelip bulabilir. Hatta batman civar ilindeyim. Zaten eşim belli haftalarda çevre illerde oluyor. Yol parası da almaz gider alırdım sevabına 🤣🤣

Ya ben bu konuyu kacirmisim dun. Yoksa ben sikayet ederdim. Aramizda 10000km ve Atlantik okyanusu var, CIA'den bir tanidigi yoksa beni bulup 'yaptigima pisman edemezdi'. 😅

Bknz. Ates olsa curmu kadar yer yakar nedir, neye denir 🙈
Valla adresimi bile veririm korktuğum bir şey yok şükür boşa sallıyor işte ciddiye bile almam kimseye iftira atmadık. 🙄

Boşanmak için adliyeye gitti ya bütün yargı sistemi artık ona çalışıyor sanıyor olabilir. Tıpkı kazenin Bi kere savundu diye bütün üyeleri atacağını düşündüğü gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X