- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Di mi o da var bu kadar paragöz Bi adam kardeşine nasıl kefil olmuş. Yazık adama başta Bi dünya döşedik.Kardeşinin icralık borçlarını zorla ödettigi bosver ödemesin diye araya giren anne dimi
Kesin öyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Di mi o da var bu kadar paragöz Bi adam kardeşine nasıl kefil olmuş. Yazık adama başta Bi dünya döşedik.Kardeşinin icralık borçlarını zorla ödettigi bosver ödemesin diye araya giren anne dimi
Kesin öyledir
Yazma dedikçe yazası geliyor insanın kaşınmak gibi.Began gitmese yazmazdim ben jcbchc
Di mi o da var bu kadar paragöz Bi adam kardeşine nasıl kefil olmuş. Yazık adama başta Bi dünya döşedik.
Beyin gucuyle pisman edicekti heralde benle de bi 3 5bini vardi cunku vxgxgxYa ben bu konuyu kacirmisim dun. Yoksa ben sikayet ederdim. Aramizda 10000km ve Atlantik okyanusu var, CIA'den bir tanidigi yoksa beni bulup 'yaptigima pisman edemezdi'.
Bknz. Ates olsa curmu kadar yer yakar nedir, neye denir
Beyin gucuyle pisman edicekti heralde benle de bi 3 5bini vardi cunku vxgxgx
Valla bence ondan korkup gitti gunahi boynuna. Esila'dan korktu. Bxhxhx E Esila09O yorumlarini okudukca cok guldum. Resmi bi kurum hakkinda kamuya acik bir alanda iddialarda bulunan ve ispat yukumlulugu olan kendisiyken, vatandaslik gorevini yapip konuyu resmi makamlara arastirilmasi icin bildiren kisinin nasil bir sucu var ki Began hanim karsisindakinin hayatini bitirecek? Pehhh, bu gucunu once kendi hayatini duzene koymakta kullansin.
Sizlere çok varmış ya doğudayım en yakın benim, gelip bulabilir. Hatta batman civar ilindeyim. Zaten eşim belli haftalarda çevre illerde oluyor. Yol parası da almaz gider alırdım sevabınaBeyin gucuyle pisman edicekti heralde benle de bi 3 5bini vardi cunku vxgxgx
Valla adresimi bile veririm korktuğum bir şey yok şükür boşa sallıyor işte ciddiye bile almam kimseye iftira atmadık.Ya ben bu konuyu kacirmisim dun. Yoksa ben sikayet ederdim. Aramizda 10000km ve Atlantik okyanusu var, CIA'den bir tanidigi yoksa beni bulup 'yaptigima pisman edemezdi'.
Bknz. Ates olsa curmu kadar yer yakar nedir, neye denir
Boşanmak için adliyeye gitti ya bütün yargı sistemi artık ona çalışıyor sanıyor olabilir. Tıpkı kazenin Bi kere savundu diye bütün üyeleri atacağını düşündüğü gibi.O yorumlarini okudukca cok guldum. Resmi bi kurum hakkinda kamuya acik bir alanda iddialarda bulunan ve ispat yukumlulugu olan kendisiyken, vatandaslik gorevini yapip konuyu resmi makamlara arastirilmasi icin bildiren kisinin nasil bir sucu var ki Began hanim karsisindakinin hayatini bitirecek? Pehhh, bu gucunu once kendi hayatini duzene koymakta kullansin.