Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosandiysa bile kocam şunu dedi, bunu yaptı diye yazdığı seylerin çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum. Çok manasız, mantıksız şeyler yazdı, eşiyle ve boşanma süreciyle ilgili. Avukat ücreti falan gayet sallanmis şeylerdi.
Sanmıyorum ama gerçekten boşandıysa bile sebebi adam değildi.
Bi kere ben adamın üç çocuklu kadına "maaşı bana gönder ben geçinemem sen 3 çocukla geçirebilirsin vs vs" demesine bile inanmamıştım ki. Akıl var mantık var ya. Böyle bir şey olduysa bile böyle bir şey olmamıştır yani.

Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama evlenmeden önce de evliyken de şu anda da bana yavşayan tipler var. Ve bunun benimle hiçbir alakası olmadığına eminim.
Sırf rimel çekmiş diye kadınlara asılan tipler varken, sürekli her ortamda kadın kuyruk sallamış gibi davranılması çok yanlış. Bu erkeklerin eline koz vermekten başka bir şey değil. Sırf kadın gülümseyerek merhaba dedi diye ya bu bana aşık diye düşünen bir ırktan bahsediyoruz.
Böyle erkekler sadece avlanır olta atar ya tutarsa diye Twitter da kaç kere ifşa oldular ekran görüntüleri ile
Aylarca 50 kadına aynı anda farklı zamanlarda msj atar yazarlar sürekli ve 50 kişiden 2 kişi bile dönse onlar kârlıdır kendi içlerinde çok pis geyikleri vardır kendinizi özel sanmayın

Biz cevap vermemeyi seçiyoruz farkımız o !

Sanmıyorum ama gerçekten boşandıysa bile sebebi adam değildi.
Bi kere ben adamın üç çocuklu kadına "maaşı bana gönder ben geçinemem sen 3 çocukla geçirebilirsin vs vs" demesine bile inanmamıştım ki. Akıl var mantık var ya. Böyle bir şey olduysa bile böyle bir şey olmamıştır yani.
Neler neler yazdı ya kocasıyla ilgili çoğu mantıksıztı gerçekten. Adamın akıl sağlığı yerindeyse maaşını bana yolla demez zaten. Kötü diyeceginiz kocalar bile demez bunu. 3 çocukla bu kadın ne yiyip ne içecek? Bu kadar kötü kocayla insan onca yılın nasıl geçirebilir?
Birde kari koca aynı zamanlarda 45 ve üzeri yaşlarda memur olmuş maşallah. Herkese nasip olmayacak türden. 🙄

Bosandiysa bile kocam şunu dedi, bunu yaptı diye yazdığı seylerin çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum. Çok manasız, mantıksız şeyler yazdı, eşiyle ve boşanma süreciyle ilgili. Avukat ücreti falan gayet sallanmis şeylerdi.
Yok ya işte boşansa avukat ücretini de sallama ihtiyacı duymaz zaten bilirdi. Bence onu hava atmak için yazmadı. Sorulunca Google girip baktı orda gördüğü Bi fiyatı yazdı ama bunun uçuk geleceğini altı üstü anlaşmalı Bi tane ev bölünen boşanmada Bi öğretmenin bu ücreti ödemeyeceğini akıl edemeyeceğimizi düşündü. Aslında var ya burda bizim zekamıza hakaret var. Baya salak sanıyor bizi. Sanki kimsenin çocuğu yok çocuk neyi akıl eder etmez biz anlamıyoruz gibi çocuklarım babasının soyadını istemiyor, mahkemede aleyhine tanık olmak istiyorlar falan diye iddialaşıyor.

Yok ya işte boşansa avukat ücretini de sallama ihtiyacı duymaz zaten bilirdi. Bence onu hava atmak için yazmadı. Sorulunca Google girip baktı orda gördüğü Bi fiyatı yazdı ama bunun uçuk geleceğini altı üstü anlaşmalı Bi tane ev bölünen boşanmada Bi öğretmenin bu ücreti ödemeyeceğini akıl edemeyeceğimizi düşündü. Aslında var ya burda bizim zekamıza hakaret var. Baya salak sanıyor bizi. Sanki kimsenin çocuğu yok çocuk neyi akıl eder etmez biz anlamıyoruz gibi çocuklarım babasının soyadını istemiyor, mahkemede aleyhine tanık olmak istiyorlar falan diye iddialaşıyor.
Ah evet o da vardı. Çocuklar babalarının soyadını istemiyormuş. Yaşlarını yazmıyor, maaşını söylemiyor özellikle öğretmen maaşı devlet sırrı sanki. Gayet dalga geçti çoğu cevabıyla kesinlikle.

Böyle erkekler sadece avlanır olta atar ya tutarsa diye Twitter da kaç kere ifşa oldular ekran görüntüleri ile
Aylarca 50 kadına aynı anda farklı zamanlarda msj atar yazarlar sürekli ve 50 kişiden 2 kişi bile dönse onlar kârlıdır kendi içlerinde çok pis geyikleri vardır kendinizi özel sanmayın

Biz cevap vermemeyi seçiyoruz farkımız o !
Ama yaa farklııııysa ya biri farklı cikarsa beganin sevgili olmasın mı 😂

Kusura bakma ama 25-30 yaş bandında bir erkek neden 40lı yaşlarında birini kessin kütüphanede. Siz bence de havadan nem kapıyorsunuz.
Ben 38 yaşındayım, fena da değilimdir bence ama öyle gencecik çocuklar kapımda yatmıyor kesmiyor.ki kız arkadaşlarımla eğlenceye de gittiğimiz oluyor belli yani yaşım başım.
Üç çocuk doğurmuş bir kadınsınız siz
Bu anlattıklarınız feristah yenge tarzı geliyor insana
Valla ben Begani çok merak ediyorum aurasi güçlü demek ki bı afrodit havası seziyorum çekicilik yaşta değil ki bakın Defne samyeli 25-30 luklari elinde silkeler

niye size bu kadar battı
koca metnin içinde sadece o kısım dikkatiniz niye seçti?
algıda seçicilik mi?

Profil resminizdeki gözlere bakınca 50 yaşlarda bir hanımla konuştuğumu düşünmüştüm ama bu mesajınızdan sonra şaka kaldırabilecek olgunlukta olmadığınızı anladım. Ben bu üslubu ergenler dışında kimseye yakıştıramam. Neyse en azından ruhunuz genç, ne güzel 😌

Daha önce de sizin konunuza yazdım, sizi değil tacize uğrayan gerçekten rahatsız edilen insanları savunmak amacıyla konunuzdan bağımsız bir şeyler yazmaya çalıştım ama siz de cidden abarttınız artık. yani bu olay yaşanmış olsa bile onca yazılan çizilenden sonra gelip hala aynı minvalde bir konu açıyor olmanız enteresan. Üstelik erkekler hep yazıyor, hep iltifat ediyor edemiyorsa bakıyor zaten, neden her olayı böyle abartıp göklere çıkarıyorsunuz anlamadım. İlgi çekmeye mi çalışıyorsunuz yoksa hiç daha önce ilgi gösteren olmadı da her yazana büyük anlam mı yüklüyorsunuz?

Valla ben Begani çok merak ediyorum aurasi güçlü demek ki bı afrodit havası seziyorum çekicilik yaşta değil ki bakın Defne samyeli 25-30 luklari elinde silkeler
Haklısınız ama tesettürlü bir kadın began. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın elbette her kadın güzeldir ama tesettüre girmenin amaçlarından biri de dikkat çekmemek içindir. Yani muhakkak erkeklerin dikaktini çekebilir ama bu kadar her erkekte derin izler bırakacak kadar olamaz.

Haklısınız ama tesettürlü bir kadın began. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın elbette her kadın güzeldir ama tesettüre girmenin amaçlarından biri de dikkat çekmemek içindir. Yani muhakkak erkeklerin dikaktini çekebilir ama bu kadar her erkekte derin izler bırakacak kadar olamaz.
Hmmm bilmiyordum demek ki onun da kendine ait bir hayran kitlesi var 🤣 tam tesettürlenememiş demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X