instagramı öğrenirseniz anlarsınız niyesini
duruyor demek kabul etmeyince instagram yukarda şu kadar istek bekliyor yazıyor
bu yaştan sonra size instagram öğretecek değilim
çok merak ettiniz sanırım ,istekleri size yönlendireyim bu kadar merak ettiyseniz.
bakarsınız neden bekliyormuş.
Yılların birikimidir o, emek var. Bakın beni kaç kişi ekledi çünkü çok güzelim, ne güzel de gözlerim var hıh çatlayın demek içinniye 1000 kisinin istegi duruyor gelince reddetmeyip arada bakiyor musunuz isteklere
kendi bilinçaltınızdakileri çok güzel yazmışsınızİnstagram biliyorum hatta biliyorum ki reddedince gozukmuyor o istekler hobi niyetine istekleri tutuyorsaniz arada bakip vay be 1000 istek bekliyor diyorsaniz o ayri tabi keyfinizi karisamam
geri çevirdim ,on kere de yazdım ,nsıl anlamak istiyorsanız öyle anlyabilirsinizBir şey soracağım. İstekleri neden geri çevirmiyorsunuz?
yok bazı insanlara öğretemezsinizÖgretin ya. Ben de kac senedir insta kullaniyorum istekler niye bekletiliyor bilmiyorum neymiş bekletme sırrınız merak ettim? Ben kabul etmeyip engelliyorum bekletmiyorum ve bugune dek bir şey olmadi?
1000 tane istegin orda beklemesinin tek sebebi sizin o istekleri gormek istemenizdir .sahsen bilincaltim bilinc disim ayri davranmadigi icin istekleri biriktirmeyip reddediyorum .konuya buyuk bir hizla girip 1000 kisi bekliyor diyen sizsiniz benim mi bilincaltim kotu simdi .kendi bilinçaltınızdakileri çok güzel yazmışsınız
benim bilinçaltım öyle değil
geri çevirdim ,on kere de yazdım ,nsıl anlamak istiyorsanız öyle analyabilirsiniz
instagram resmimi atayım
gerçkten kk daki bazı kadınlar çok ilginç.
ayrıca burada başkaları da kendinden bahsetti ,bahsediyor,arkadaşımı da övdüm orayı es geçmişsniz:)
konunun özünden çok otu çöpüne odaklanmışsınız
benim ona yapabileceğim birşey yok ,sizin sorununuz.
öfff amma sıktınız1000 tane istegin orda beklemesinin tek sebebi sizin o istekleri gormek istemenizdir .sahsen bilincaltim bilincdisim ayri davranmadigi icin istekleri biriktirmeyip reddediyorum .konuya buyuk bir hizla girip 1000 kisi bekliyor diyen sizsiniz benim mi bilincaltim kotu simdi .
yok bazı insanlara öğretemezsiniz
herkes öğrenebilecek olgunlukta değil.
yaşınız başınız kemale ermiş
google amcaya yazın öğrenin
yok kkda kimlre neyin öğretilemeyeceğini öğrendim çok şükür..Ben sizden yaşca kucugum, yaşi kemale eren sizsiniz ogretseydiniz buyugum olarak.
Koca metin dediğin metnin tamamı övgü.niye size bu kadar battı
koca metnin içinde sadece o kısım dikkatiniz niye seçti?
algıda seçicilik mi?
Ben böyle koca koca evli barklı çoluklu çocuklu kadınların ergen gibi davranmasını kabul edemiyorum ya. Bunlar ergenlikte gençliğin ilk zamanlarında olur o bana baktı bu beni ekledi. İtici duruyor anlamıyorlar, kıskandı sanıyorlar.Yılların birikimidir o, emek var. Bakın beni kaç kişi ekledi çünkü çok güzelim, ne güzel de gözlerim var hıh çatlayın demek için
Fazla cringe bu konu uff.
Yılların birikimidir o, emek var. Bakın beni kaç kişi ekledi çünkü çok güzelim, ne güzel de gözlerim var hıh çatlayın demek için
Fazla cringe bu konu uff.
evet ,bakın bakalım konuya kaç mesaj atmışımKoca metin dediğin metnin tamamı övgü.
Ben böyle koca koca evli barklı çoluklu çocuklu kadınların ergen gibi davranmasını kabul edemiyorum ya. Bunlar ergenlikte gençliğin ilk zamanlarında olur o bana baktı bu beni ekledi. İtici duruyor anlamıyorlar, kıskandı sanıyorlar.
Niye müneccim miyim ben?Katip sen bilirsin bu konuda keklendim mi simdi benarada okudugum birkac mesaj keklenmis hissettirdi
Allah aşkına bana ne dert olacak ya dışarda Bi milyon güzel hatun var biri de sensen nolmuş yani. Maşallah tamam Allah yaratmış güzel gözlerin varmış ama sen kendini övme bırak başkaları övsün. Mütevazilik kadar insana yakışan bir şey yok.evet ,bakın bakalım konuya kaç mesaj atmışım
bu mesaj onlardan sadece biri.
o da size takılmış, niye acaba?
koca metin değil,sayfalarca metin.
neyse size dert olsun, olmuş da.
benim açımdan bir sorun yok.
Niye müneccim miyim ben?Valla gerçekse makarna reyize az buçuk hak vermeye başladım, düşünsene şöyle her şeyden mânâ çıkaran bir eşin var, bi şekilde görüyorsun, çok sevimsiz değil mi?
Öyle bir şey olmuyor bu arada. Allah'tan instagramın çalışma algoritmasını biliyorum da inanmıyorum böyle şeylere cjfjdendjengelleseniz de instagram sol üst köşede gösteriyor ,
Adamda büyük bir korku vardı. Orta yaş bunalımı, hayatı kaçırıyorum hissine yormuştum. Aynı korku Began 'da da varmış meğer. Hem de daha eski adamınkinden.Ya ben konunun basindan beri bu bosanma isi cok once planlanmis gibi hissediyordum. Insan kocasini 3 cocuktan sonra tanimaz diyordum kendikendime ama isin boyutu baya farkli galiba. Hayal dunyasini yaziyorsa belki de kitap yazacaktir kimbilir :) ne bilim ortada 3 cocuk, yeni bir sehir, yeni bir is, bir tarafta bosanma sureci derken insanin bunlari kafasi kaldirmaz herhalde.
size yüzde yüz katılıyorum bu konuda kavga etmemek için ve bu konu yüzünden ban yememek için çok konuşmak istemiyorum yönetim size de ulaşıp sorularınızı cevaplayabilirYönetim bu üyenin bir kadın olduğundan emindir mutlaka .
Ama nasıl bir kadın?
Gerçekten boşandı mı bilemez. Yada boşandıysa bile bu bahsettiği şeyleri nasıl ispat edecek. Bana kadın olduğu gerçek ama yazdıkları uydurma geliyor. Yada daha kötüsü buluttan nem kapıyor.
Gençlikte yaşamadıkları o kadar uhde kalmış ki içinde en ufak bakışı selamı başka şeye yoruyor.
Çünkü kırklarında üç doğum yapmış bir kadına bu kadar durmadan ilgi alaka olması mantıklı değil.
çevremde bekar evlenmemiş kariyeri yerinde güzel arkadaşlarım da var bulamadıklarından şikayetçi. Hayatın gerçekleri de ortada.
Ben tek çocukla yıprandım yani ki yaşım da kırk küsür değil 38. Yıllar çocuk ne kadar dikkat etsek de yıpratıyor. Çok kırışmadım ben mesela kilo da balık etli bir insanım. Sma 10 sene önceki fotoları koy fark bariz. Kendimizi de kandırmayalım.
Ki bahsettiğim arkadaşlarım botoks da yaptırıyorlar. Ama belli yani işte.
Abartmaya da gerek yok
Evli, bana musallat olmaz diye hususi evli kadın ve erkekleri tercih edenler varken alyansın ne kadar bir yaptırımı olacak ki.alyans neden takılmıyor?
ben karşıyım.
ne olursa olsun kadın da erkek de alyans takacak
sonra bekar sanıp yavşıyorlar.
ben alyanssız hiç çıkmam ,hatta altın alyansım allerji yapıyor bazen,yedek alyansım arabada hep,biri olmazsa ötekini takıyorm:)
Bosandiysa bile kocam şunu dedi, bunu yaptı diye yazdığı seylerin çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum. Çok manasız, mantıksız şeyler yazdı, eşiyle ve boşanma süreciyle ilgili. Avukat ücreti falan gayet sallanmis şeylerdi.Adamda büyük bir korku vardı. Orta yaş bunalımı, hayatı kaçırıyorum hissine yormuştum. Aynı korku Began 'da da varmış meğer. Hem de daha eski adamınkinden.