Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ögretin ya. Ben de kac senedir insta kullaniyorum istekler niye bekletiliyor bilmiyorum neymiş bekletme sırrınız merak ettim? Ben kabul etmeyip engelliyorum bekletmiyorum ve bugune dek bir şey olmadi?

İnstagram biliyorum hatta biliyorum ki reddedince gozukmuyor o istekler hobi niyetine istekleri tutuyorsaniz arada bakip vay be 1000 istek bekliyor diyorsaniz o ayri tabi keyfinizi karisamam
kendi bilinçaltınızdakileri çok güzel yazmışsınız
benim bilinçaltım öyle değil

Bir şey soracağım. İstekleri neden geri çevirmiyorsunuz?
geri çevirdim ,on kere de yazdım ,nsıl anlamak istiyorsanız öyle anlyabilirsiniz
instagram resmimi atayım
gerçkten kk daki bazı kadınlar çok ilginç.
ayrıca burada başkaları da kendinden bahsetti ,bahsediyor,arkadaşımı da övdüm orayı es geçmişsniz:)
konunun özünden çok otu çöpüne odaklanmışsınız
benim ona yapabileceğim birşey yok ,sizin sorununuz.

Ögretin ya. Ben de kac senedir insta kullaniyorum istekler niye bekletiliyor bilmiyorum neymiş bekletme sırrınız merak ettim? Ben kabul etmeyip engelliyorum bekletmiyorum ve bugune dek bir şey olmadi?
yok bazı insanlara öğretemezsiniz
herkes öğrenebilecek olgunlukta değil.
yaşınız başınız kemale ermiş
google amcaya yazın öğrenin

1000 tane istegin orda beklemesinin tek sebebi sizin o istekleri gormek istemenizdir .sahsen bilincaltim bilinc disim ayri davranmadigi icin istekleri biriktirmeyip reddediyorum .konuya buyuk bir hizla girip 1000 kisi bekliyor diyen sizsiniz benim mi bilincaltim kotu simdi .

öfff amma sıktınız
bir insan hakkında bu şekilde zanda bulunduğunuz için vebali sizi ilgilendirir
sizinle daha fazla uğraşamayacağım
engelleseniz de instagram sol üst köşede gösteriyor , öğrenemediyseniz o benim sorunum değil.
haa size neden açıklama yapıyorum ,kafanızda sabaha kadar bunu döndürüp dolaştırın ,haydi kolay gelsin.

niye size bu kadar battı
koca metnin içinde sadece o kısım dikkatiniz niye seçti?
algıda seçicilik mi?
Koca metin dediğin metnin tamamı övgü.
Yılların birikimidir o, emek var. Bakın beni kaç kişi ekledi çünkü çok güzelim, ne güzel de gözlerim var hıh çatlayın demek için
Fazla cringe bu konu uff.
Ben böyle koca koca evli barklı çoluklu çocuklu kadınların ergen gibi davranmasını kabul edemiyorum ya. Bunlar ergenlikte gençliğin ilk zamanlarında olur o bana baktı bu beni ekledi. İtici duruyor anlamıyorlar, kıskandı sanıyorlar.

Yılların birikimidir o, emek var. Bakın beni kaç kişi ekledi çünkü çok güzelim, ne güzel de gözlerim var hıh çatlayın demek için
Fazla cringe bu konu uff.

Ben de gozumu koycaktim suan ama profil fotomdaki fotoyu bulamiyorum geri degistiremem diye koyamiyorum yoksa gozumle dövcektim sizi

evet ,bakın bakalım konuya kaç mesaj atmışım
bu mesaj onlardan sadece biri.
o da size takılmış, niye acaba?
koca metin değil,sayfalarca metin.
neyse size dert olsun, olmuş da.
benim açımdan bir sorun yok.

Katip sen bilirsin bu konuda keklendim mi simdi ben arada okudugum birkac mesaj keklenmis hissettirdi
Niye müneccim miyim ben? Valla gerçekse makarna reyize az buçuk hak vermeye başladım, düşünsene şöyle her şeyden mânâ çıkaran bir eşin var, bi şekilde görüyorsun, çok sevimsiz değil mi?

evet ,bakın bakalım konuya kaç mesaj atmışım
bu mesaj onlardan sadece biri.
o da size takılmış, niye acaba?
koca metin değil,sayfalarca metin.
neyse size dert olsun, olmuş da.
benim açımdan bir sorun yok.
Allah aşkına bana ne dert olacak ya dışarda Bi milyon güzel hatun var biri de sensen nolmuş yani. Maşallah tamam Allah yaratmış güzel gözlerin varmış ama sen kendini övme bırak başkaları övsün. Mütevazilik kadar insana yakışan bir şey yok.

Niye müneccim miyim ben? Valla gerçekse makarna reyize az buçuk hak vermeye başladım, düşünsene şöyle her şeyden mânâ çıkaran bir eşin var, bi şekilde görüyorsun, çok sevimsiz değil mi?

Ya ben konunun basindan beri bu bosanma isi cok once planlanmis gibi hissediyordum. Insan kocasini 3 cocuktan sonra tanimaz diyordum kendikendime ama isin boyutu baya farkli galiba. Hayal dunyasini yaziyorsa belki de kitap yazacaktir kimbilir :) ne bilim ortada 3 cocuk, yeni bir sehir, yeni bir is, bir tarafta bosanma sureci derken insanin bunlari kafasi kaldirmaz herhalde.

Adamda büyük bir korku vardı. Orta yaş bunalımı, hayatı kaçırıyorum hissine yormuştum. Aynı korku Began 'da da varmış meğer. Hem de daha eski adamınkinden.

size yüzde yüz katılıyorum bu konuda kavga etmemek için ve bu konu yüzünden ban yememek için çok konuşmak istemiyorum yönetim size de ulaşıp sorularınızı cevaplayabilir

Sosyal medyadan her yazana mesai harcayıp cevap vermiyoruz, iletişime girerek "Yok hayır düşünmüyorum, bana neden yazdınız ayh" yazmıyoruz. Görmüyoruz mesela, mesaj istekleri kutusuna düşüyor. Face'imi ya da özel insta hesabımı kurcalarken aylar öncesinin mesaj isteklerini buluyorum, temizleyip geçiyorum. Bekar ya da evli olman da fark etmiyor, pp'ında sadece kendi fotoğrafın olması ya da çiçek böcek olsa dahi adının "Kadın" adı olarak bulunması yetiyor birilerinin şansını denemesi için. Üstelik sosyal medyadan kendini tanıtmaya girişen herkes doğruları da söylemiyor yani öyle her kamuda çalışıyorum vb. konuşana inanmak da ne bileyim, en hafif tabiriyle kerizlik olur.

Sabah kuşağında yayınlanan programlarda, kendilerini asker, memur, o, bu, şu olarak tanıtarak kadınların hayatına girip onları hem maddi, hem de manevi olarak kullanıp dolandırmış adamlar konu ediliyor, ortalama bir internet kullanıcısı, bu tarz programları izlemese dahi günlük haberlere takılan üç beşine maruz kalıyor ve bir şekilde biliyor, ona göre de muhatap almıyor. Şöyle bir konunun açılması ve bu derece saflıkla(!) sorulması için mağarada yaşıyor olması gerek insanın. Baya baya muhabbet edilmiş olmalı ki yaşadığınız yere kadar konuşulmuş.

Evli, bana musallat olmaz diye hususi evli kadın ve erkekleri tercih edenler varken alyansın ne kadar bir yaptırımı olacak ki.
Ne ben, ne eşim alyans takmıyor. Ben hiç bir ziynet eşyası, küpe, kolye, bileklik, yüzük vs takmıyorum, batıyor. Ama hiç kimse bize yürümüyor. İnsan kendini bildikten sonra, çevre ile de alakası olmazsa böyle şeyler başına gelmez. Velev ki biri taciz etti, onun da ağzının payını verirsin istemedikten sonra.

Adamda büyük bir korku vardı. Orta yaş bunalımı, hayatı kaçırıyorum hissine yormuştum. Aynı korku Began 'da da varmış meğer. Hem de daha eski adamınkinden.
Bosandiysa bile kocam şunu dedi, bunu yaptı diye yazdığı seylerin çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum. Çok manasız, mantıksız şeyler yazdı, eşiyle ve boşanma süreciyle ilgili. Avukat ücreti falan gayet sallanmis şeylerdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…