Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tiple alakasi yokki, 60 yaşındaki profilinde torunuyla fotosu olan anama bile selam naber die istekler geliyor
Tabi annem görmüyor, isteklere düşüyor, ben görüyorum, silip engelliyorum.
70 yaşında anama adamın biri destan yazıp evlilik teklif etmiş facebookta

Vay anasını bu detayı da bilmek efso oldu .. 48 yaşındaki bir teyze vardı tanıdığım yolda yürürken erkeklerin sürekli onu kestiğini süzdüğünü söyler dururdu o da tesetturluydu yav he he der geçerdim icimden ama x teyze sen bakma o zmaan görmezsin dediğimde bozulurdu..maalesef bunlar hep ilgi yoksunlugundan sanri bunlar illuzyon

Avukatlar dava başına yüzde alıyor evin satışından yüzde olarak böyle anlaşmıştı o yüzden tutar bu kadar fazla demişlerdi
Tutan vardır paylaşılacak çok mal mülk vardır 200 bin verirsin kaz gelecek yerden tavuk esirgemezsin. Öğretmen maaşıyla boşanırken Bi ev için bu parayı araştırmadan fazla bulmadan kabul edebileceğine beni kimse inandıramaz. Bi de biz yazınca dank etti sözde avukatı azlettim dedi falan fisman hiç biri mantıklı değil.

Dogum gununuz kutlu olsun

Eski esiniz tuzak kuruyor olabililir mi??

bu tarz insanlar herzaman cikacaktir karsisiniza. Kimisi ciddi olur kimisi tek gecelik iliski isteyen biri olur. Hayir kelimesini simdiden kabul etmeyen egolu erkekten uzak durun. Yarin iliski baslarsa bile hep onin istedigi olacak bir tipten. Size saygi duyan, efendi biri mutlaka karsiniza cikar ama bence siz bekarligin tadini bi guzel cikarin. Kafanizi dinleyin. Kendinizi bulun, kendi kendinizle mutlu olun. Cunku dogru erkegi bulmak cok zor simdi. Umarim hayatinizda istediginiz olur ve dogru mantikli kararlar alirsiniz. Ama kimsenin eline koz vermeyin. Yazi ile pek bosey yazmayin guvenmedikce. Whatsapp uzerinden telefon ile gorusun ve sosyal medyanizi gizli tutun, herkesi eklemeyin, boslukta bulunup, basinizi agritacak seyler yapmayin. Sordgunuz icin tavsiye verdim ama tabi ki siz daha iyi bilirsiniz

70 yaşında anama adamın biri destan yazıp evlilik teklif etmiş facebookta
Sizinkiler facebookta olmuş sayılmaz

Benım anneannem yolda yürürken dedenin biri önce bişey sormak için yanaşıyor sonra işte ben dulum sende dulsan tanışıp evleniriz filan demiş
Anneannem de seni pis sapık çantayı bir geçiririm kafana diye bağırmış
Eve geldiğinde aman yavrum dışarda bana bile sarkıntılık ediyolar size neler yapmazlar diyordu

Çok teşekkür ederim.

Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.

Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.

Ya began ablam yasindasin . sence de bir tuhaflik yok mu gozunu sevim .40 yaslarinda uc cocuklu kadinsin kutuphanedeki genc cocuktan ,doktoruna,is arkadaslarina,pazilarini oksayan adama kadar herkesin senden hoslanmasi mumkun mu gozunu sevim ya

Began hanım, kimse size hiç mesaj gelmiyordur ya da sizinle ilgilenen yoktur demiyordu zaten başta. Diyoruz ki, bu tarz internet ortamında mesaj atan kişiler size özel atmıyor herkese atıyorlar ve amaçları bellidir. Siz koskoca kadın olarak internetten size yazan kişiyle konusmamaniz gerektiğini bildiğiniz halde gelip ne yapmam lazım nasıl engellerim diye soruyorsunuz. Yani insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. Siz gerçekten size yazan kişiye cevap vermeden engellemek gerektiğini bilmiyor musunuz? Gelip deseniz ki yıllardır ilgi ihtiyacım vardı, artık bekarım nasıl bir yol önerirsiniz, işte o zaman başka cevaplar alırdınız belki.

N
Niye verdi ve neden aldınız ki kişiye özel bir sey değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…