- 15 Şubat 2015
- 13.299
- 46.766
Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.
Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Bu arada ben cevap vermeyince, bir başka üyeye sarmışsınız. Sizin de sağlıklı(!) psikolojiniz göz yaşartıcı.
E valla öyle oldu ejdjejdjwdjwnsŞimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım
e devlet şifresini verdiyse tamam o zaman ?!?Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Bekar olduğunu ispatlamak için belli kiNeden verdi?
Bisey sorup 40 saat anlatmamamin sonucunda insanlarda bana sifre verip sen halleder misin diye rica ediyor.
Bence bazi seylere cok fazla anlam yukluyorsunuz
Bekar olduğunu ispatlamak için belli ki
Ne kısmetli kadınmış hey maşallah.
Allah bereket versin
Onun çocukları anlıyor bi kere öyle demişti kendisi, her şeyi özel Beganın malumÇocukların yaşını başka konularda yazmış stalkla öğrendim. Söylediğim yaşlar 1-2 yaş aşağı veya yukarı olabilir: Kendi yaşı 44. En küçük çocuğu 7 yaş civarında ve tüm çocukları arasında yaklaşık 2şer yaş varmış. Evet babasının soyadını kullanmak istemediğini iddia ettiği çocuklardan biri 7 yaşında
Alacak başına belayı böyle giderse. Eski kocaya da gün doğar artık. Burdan millete laf sokadursun.Began hanım, kimse size hiç mesaj gelmiyordur ya da sizinle ilgilenen yoktur demiyordu zaten başta. Diyoruz ki, bu tarz internet ortamında mesaj atan kişiler size özel atmıyor herkese atıyorlar ve amaçları bellidir. Siz koskoca kadın olarak internetten size yazan kişiyle konusmamaniz gerektiğini bildiğiniz halde gelip ne yapmam lazım nasıl engellerim diye soruyorsunuz. Yani insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. Siz gerçekten size yazan kişiye cevap vermeden engellemek gerektiğini bilmiyor musunuz? Gelip deseniz ki yıllardır ilgi ihtiyacım vardı, artık bekarım nasıl bir yol önerirsiniz, işte o zaman başka cevaplar alırdınız belki.
İnandırıcı olmadığını bile bile hala devam etmesi peki?Bekar olduğunu ispatlamak için belli ki
Ne kısmetli kadınmış hey maşallah.
Allah bereket versin
Niyeti ciddi sistersuuu :)N
Niye verdi ve neden aldınız ki kişiye özel bir sey değil mi?
Ben gelmiyordur diyorumBegan hanım, kimse size hiç mesaj gelmiyordur ya da sizinle ilgilenen yoktur demiyordu zaten başta. Diyoruz ki, bu tarz internet ortamında mesaj atan kişiler size özel atmıyor herkese atıyorlar ve amaçları bellidir. Siz koskoca kadın olarak internetten size yazan kişiyle konusmamaniz gerektiğini bildiğiniz halde gelip ne yapmam lazım nasıl engellerim diye soruyorsunuz. Yani insanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. Siz gerçekten size yazan kişiye cevap vermeden engellemek gerektiğini bilmiyor musunuz? Gelip deseniz ki yıllardır ilgi ihtiyacım vardı, artık bekarım nasıl bir yol önerirsiniz, işte o zaman başka cevaplar alırdınız belki.
Ayy bende çocuğu kayıt ettirirken okul müdürüne vermiştim e-devlet şifremi. Başka bir anlamımı varmış tüh gördün mü çok ayıp oldu adamaŞimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Vay be mesela benim esim bilmezNiyeti ciddi sistersuuu :)
Nasıl anlamadınnnnn
Herkeşler aşık anlayamazsınızAyy bende çocuğu kayıt ettirirken okul müdürüne vermiştim e-devlet şifremi. Başka bir anlamımı varmış tüh gördün mü çok ayıp oldu adama
Niye senaryo diyelim began hanım, vermişse vermiş, sizce ne anlamı var bunun? Yani şu övünülecek ve ayy beni nede çok kıskanıyorlar denilecek bir şey mi sizce?
Ayy bende çocuğu kayıt ettirirken okul müdürüne vermiştim e-devlet şifremi. Başka bir anlamımı varmış tüh gördün mü çok ayıp oldu adama
Niye senaryo diyelim began hanım, vermişse vermiş, sizce ne anlamı var bunun? Yani şu övünülecek ve ayy beni nede çok kıskanıyorlar denilecek bir şey mi sizce?
Bir kur yapma yöntemi olarak e devlet şifresi paylaşmak…Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Yeni dönem aşk ilanı miymis e devlet şifresi vermek?Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.
Ben önceki konunuzda sizi savunmuştum. Çünkü küçük yerlerde haberler erken duyulabiliyor ve zihniyetler daha geri olabiliyor.Sizin başınıza gelmeyen şeyler niye hayal ürünü oluyor? Niye bu konuda bu kadar iddialı cümleler kuruyorsunuz ben anlamıyorum. Başıma geleni anlatıyorum. Ve burada yazdığım şeylerin ispata haiz olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi ben başıma geleni anlatıyorum inanıp inanmamak size kalmış. İnanmıyorsanız da yorum yapmazsınız geçersiniz.
Bizim mahalledeki 55-60 yaş üstü tüm teyzelerin bazıda amcaların e-devlet şifresini biliyorum hata çoğunu ben oluştudum. Çünkü amaann ben bundan anlamiyorum sen bir baksana diye elime tutuşturuyorlardı. Unutmim diyede telefonumda kayıtlı. Bundan ne gibi bişey çıkarıyoruz? Bana aşık değillerdir hepsi herhalde?Şimdi beni kısa süredir tanıyan bir erkek arkadaş bana e devlet şifresini verdi desem, size göre yine senaryo yazmış olacağım. Ama gerçek.