Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neden verdi?
Bisey sorup 40 saat anlatmamamin sonucunda insanlarda bana sifre verip sen halleder misin diye rica ediyor.
Bence bazi seylere cok fazla anlam yukluyorsunuz

e devlet şifresini verdiyse tamam o zaman ?!?
e devlet şifresi be konu bağlamı ne bilemedim ama siz her verileni almayın bence. Konuların özeti hep bu, her verileni alma bacım.

Bekar olduğunu ispatlamak için belli ki
Ne kısmetli kadınmış hey maşallah.
Allah bereket versin

Boyle seylerin cidden nasil bi anlami var bilmiyorum. Benim icin birinin sifresiyle vergi borcunu gormek, bi yere basvuru yapmak sadece angarya. Galiba bu yuzden hala yalnizim qjshs

Onun çocukları anlıyor bi kere öyle demişti kendisi, her şeyi özel Beganın malum

Alacak başına belayı böyle giderse. Eski kocaya da gün doğar artık. Burdan millete laf sokadursun.

Ben gelmiyordur diyorum yani geliyosa da beganin anlattığı gibi değil. O kadar cringe diyaloglar ki anlattıkları sanki yeşilçam filminden fırlamış gibi. Okulda beganin boşanacağını duyan bir öğretmen “uuuu began boşanıyomuşsun senin gibi güzel bir kadını boşta bırakmazlar beni de sıraya yaz diye mesaj atıyor. Sanki nuri alçoyla mesajlaşıyor. Bir erkek birini beğendiğinde önce tanışmaya, etkilemeye çalışır (gerizekalı değilse). Yahu hayvanlar bile çiftleşmeden önce bi dişisini etkilemeye çalışıyor bununkiler selam bile vermeden direkt naber sevişek mi seviyesinde mesaj atıyor.

Ayy bende çocuğu kayıt ettirirken okul müdürüne vermiştim e-devlet şifremi. Başka bir anlamımı varmış tüh gördün mü çok ayıp oldu adama

Niye senaryo diyelim began hanım, vermişse vermiş, sizce ne anlamı var bunun? Yani şu övünülecek ve ayy beni nede çok kıskanıyorlar denilecek bir şey mi sizce?

Herkeşler aşık anlayamazsınız

Ben ciddi düşünüyorum e devletten her şeyim size açık

Eskiden evli olup olmadığım
Cocuğum olup olmadığı
hakkımda açılmış davalar
Üzerime kayıtlı tapular
Araçlarım
Borclarim

E devlet sifresini vermek nirvana ulaşmak gibi bir şey biz anlayamayiz hashhahahhjaha

Bir kur yapma yöntemi olarak e devlet şifresi paylaşmak…

Yeni dönem aşk ilanı miymis e devlet şifresi vermek?

Bu konuda yazdığın kendi algi seviyene uygun örneklerle kendini imha eden sen oldu be Began.

Ben önceki konunuzda sizi savunmuştum. Çünkü küçük yerlerde haberler erken duyulabiliyor ve zihniyetler daha geri olabiliyor.
Ama sizin yorumlara verdiğiniz cevaplar, konuyu açma biçiminiz bana çok saçma geldi. Bu tarz mesajlara nasıl cevap verileceğini bilmeme ihtimali olamaz bir insanın. Kaç yaşında kadınsınız, eğitimcisiniz. Gerçekten nasıl davranmanız gerektiğini nasıl bilmiyor olabilirsiniz? Bu kişiyle konuşmayı devam ettirmeniz, önceden de bu şekil bir konunuzun olması bana sizin bu tarz şeylerden beslendiğinizi düşündürttü.

Bizim mahalledeki 55-60 yaş üstü tüm teyzelerin bazıda amcaların e-devlet şifresini biliyorum hata çoğunu ben oluştudum. Çünkü amaann ben bundan anlamiyorum sen bir baksana diye elime tutuşturuyorlardı. Unutmim diyede telefonumda kayıtlı. Bundan ne gibi bişey çıkarıyoruz? Bana aşık değillerdir hepsi herhalde?

Sanki mağaradan çıkmış, ilk defa topluma karışıyor gibi halin var. Bu yazdığın her insanın başına gelebilen bir şey. Senin hayatında kadın ve erkeklerin iletişimi birbirinden çok izole olabilir, senin karma olarak yaşayan, çalışan, arkadaşlık yapan topluluklarda gözlemin olmayabilir, ama bunlar hayatın olağan akışında olan şeyler.

Zaten e devlet şifresini verse bile, giriş bilgilerini görür, saat kaçta girdin vs çıkar adamda.

Geçen ay muhasebede sorun yaşadım, ilk defa muhattap olduğum muhasebe bölümünde çalışan adam numarasını kağıda yazdı verdi sorunla çözülmezse beni haberdar et diye. Acaba niyeti neydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…