Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl yaa, orda senden başka bekar kadın yok galiba. Bu konunla birlikte şahsen benim gözümde inandırıcılığını kaybetmek üzeresin haberin olsun
Bu okulda benide listeye yaz diyen öğretmenin kuzeniymiş :) İlçede tek bekar kadın Began olduğu için mecburlar :)

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum. O yüzden neden ben diye kendi kendime de soruyorum.

yanlış anlamayın ama ben sizi eski konularınızdan da anlaşılacağı üzere ,depresif buluyorum.
hep siz haklısınız gibi tavırlarınız
şimdi de işte bak gördünüz mü elimi sallasam ellisi moduna bürünmüşsünüz.
ne çabuk aradılar buldular,bi de kamudan,vay be ,gerçekten meraklandık bayan kleopatra:)

Senin iman kuvvetinle bu konu sürecek inşallah. Ben seni destekliyorum.

Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.

Son düzenleme:
Began ,40'ın bari çıkaydı. 3 çocuklu 40'lı yaşlarda bir öğretmenin daha aklı başında olmasını beklerdim.18' lik çocuklar gibi hareket ediyorsun.
18’inde bir yeğenim var begandan daha aklı başında. Teyze okula yeni başladık diye herkes birbirine yürüyor ben kimseye yüz vermiyorum biraz izlemem lazım diyor

Benim eşimin ailesi de çok küçük bir yerde yaşıyor. Gidiyoruz kimsin diyorlar bilmem kimin geliniyim diyorum onun evli oğlu yok ki diyorlar. Eşimi kimse tanımıyor. Neyse ki kayınpederi tanıyorlar
Benim oturduğum site de 10 blok var. Yüksek kat, kalabalık, bir kaç yıl oldu. geçenlerde tek giriyorum siteye güvenlik kime geldiniz? dedi. Ben de gıcıklığına eşimin adını verdim. Eşime misafiriniz geldi diyor. Benim adam "he al al karım o benim” dedi. Güvenlik yüzüme baktı baktı. Bence bir daha görse yine soracak.

Herkes seni çok kıskanıyor began ya. Hepimiz keşke boşansak da elin iti uğursuzu peşimize düşse diyoruz.

Bilmem kaç yaşında 3 çocuklu kadına takmış herkes nasıl bir iş anlamadım, o kadar bekar manken gibi kızlar varken. Evinize varana kadar bulmuş bir de o derece takmış. Nasıl bir guzellikse sizinki kendinizdenkac yaş küçük adamları pesinizde koşturuyorsunuz.
Önceden abarttığınızı düşünüyordum ama artık tamamen tüm konularınızı uydurduğunuzu düşünüyorum.

Hık deyicinin pik deyicileri damlamamis hayret
Madem herhangi bir evrende bu kadar çok talibiniz var, bir yerden başlayin madem. Sırayla randevu verin. Hepsine de sen özelsin ve teksin deyin. Maceralar, maceralar...Sonra da buraya yazın. İlgi, daha çok ilgi, çok çok ilgi. Yakisirrrr.

Not: Dostlarım konudan engelleyecek yine beni, kalanların kalemine kuvvet şimdiden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…