Hiç bekar kadın vaybı vermiyorsun33 yıldır bekarım bana da olmuyor. Began hanımın boşanmasını pusuda bekliyorlarmış
Bu okulda benide listeye yaz diyen öğretmenin kuzeniymiş :) İlçede tek bekar kadın Began olduğu için mecburlar :)Nasıl yaa, orda senden başka bekar kadın yok galiba. Bu konunla birlikte şahsen benim gözümde inandırıcılığını kaybetmek üzeresin haberin olsun
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum. O yüzden neden ben diye kendi kendime de soruyorum.Bekar olmak uzayli olmak gibi bir sey degil ablacim ya .valla bak gayet normal bi durum . Yasadiginiz yerde dogu gorevinde ne kadar cok bekar kiz vardir bu insanlar 3 cocuklu kadina niye yazsin ? cinsellik deseniz artik tabu degil tinder falan derken 3 cocuklu kadini ikna etmekten daha kolay yollar var .İlgi gormek mi istiyorsunuz yasayamadiginiz askin mi pesindesiniz ama artik komik duruyor
Yok yaw. Manav vardı bir tane sahi o noldu ki rahatsız etmese kızı.
Teessüf ederim, ne manavı?Manav mı?
Kesin tşşk geçiyorsun.bu mesajınla bin beş yüzüncü kez emin oldum.Orada üyeliğim yok.
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum. O yüzden neden ben diye kendi kendime de soruyorum.
Sadece sen değil ki, dişi sineğe yürüyen herifler sana da yürüyor sadece. Sen de dünden teşnesin zaten.Aynı şeyleri ben de düşünüyorum. O yüzden neden ben diye kendi kendime de soruyorum.
Senin iman kuvvetinle bu konu sürecek inşallah. Ben seni destekliyorum.%90 hayal kirikligi olacak cunku her şeyin bir zamani yaşi var 20lerinizde yasamadiginiz flortu vs bu yasta 3 cocukla beklerseniz ve her tanismak isteyenle "ya farkliysa" diye konusursaniz sıkintı yasayacaksiniz.
Karsiniza cikacak yasitlariniz bekar bile olsalar 20lerde flort kafasinda olan adamlar olmayacak zaten evli ya da boşanmiş olanlar cogunlukta olacak.
Yaşca daha kucuk adamlarin da hepsi 3 cocukla sorumluluk almaya hevesli olmayabilirler, keyif icin ararlar yazarlar.
Siz bekarsiniz ama 3 cocuklusunuz daha cok dikkat etmeniz lazim.
Bu sorunun cevabını hepimiz merak ediyoruz emin olabilirsinAynı şeyleri ben de düşünüyorum. O yüzden neden ben diye kendi kendime de soruyorum.
18’inde bir yeğenim var begandan daha aklı başında. Teyze okula yeni başladık diye herkes birbirine yürüyor ben kimseye yüz vermiyorum biraz izlemem lazım diyorBegan ,40'ın bari çıkaydı. 3 çocuklu 40'lı yaşlarda bir öğretmenin daha aklı başında olmasını beklerdim.18' lik çocuklar gibi hareket ediyorsun.
Benim oturduğum site de 10 blok var. Yüksek kat, kalabalık, bir kaç yıl oldu. geçenlerde tek giriyorum siteye güvenlik kime geldiniz? dedi. Ben de gıcıklığına eşimin adını verdim. Eşime misafiriniz geldi diyor. Benim adam "he al al karım o benim” dedi. Güvenlik yüzüme baktı baktı. Bence bir daha görse yine soracak.Benim eşimin ailesi de çok küçük bir yerde yaşıyor. Gidiyoruz kimsin diyorlar bilmem kimin geliniyim diyorum onun evli oğlu yok ki diyorlar. Eşimi kimse tanımıyor. Neyse ki kayınpederi tanıyorlar
Herkes seni çok kıskanıyor began ya. Hepimiz keşke boşansak da elin iti uğursuzu peşimize düşse diyoruz.Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
İnşallah öyle olur ne diyeyim. Bir an önce kavuşursunuz inşallah o günlere.Herkes seni çok kıskanıyor began ya. Hepimiz keşke boşansak da elin iti uğursuzu peşimize düşse diyoruz.
Boşansam bana kasap yazsın isterim.Herkes seni çok kıskanıyor began ya. Hepimiz keşke boşansak da elin iti uğursuzu peşimize düşse diyoruz.