Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kııızzzz dillerden dillere dolaşıyor adın :nazar: nasıl güzelsen artık
Emel Sayın şarkısı geldi aklıma :)

İsmin ne dedi, söyleyiverdim
Feride, Feride
Aşkınla yanıp çılgına döndüm
Feride, Feride
Birden ona ben kalbimi verdim
Feride, Feride
Bittim eridim, mum gibi söndüm
Feride, Feride
Keşke adımı bilmez olaydım
Feride, Feride
Göz yaşlarımı silmez olaydım
Feride, Feride
Bir şey içime sinmiyor
Dert üstüne dert binmiyor
Kimse acımı bilmiyor
Aşkın ateşi dinmiyor
Feride, Feride

Zaten onların iyiliği için bu kararı aldım Yoksa yine boşanmazdım.
Siz eninde sonunda serserinin biriyle ilişki yaşayarak başınızı belaya sokacaksınız. Buna canı gönülden inanıyor ve asla üzülmüyorum. Ama sizin yüzünüzden o çocukların başına bişey gelecek diye endişe ediyorum. Madem cıngıllı bir hayat özleminiz var çocukları babalarına bıraksaydınız en azından güvende olurlardı.

%90 hayal kirikligi olacak cunku her şeyin bir zamani yaşi var 20lerinizde yasamadiginiz flortu vs bu yasta 3 cocukla beklerseniz ve her tanismak isteyenle "ya farkliysa" diye konusursaniz sıkintı yasayacaksiniz.

Karsiniza cikacak yasitlariniz bekar bile olsalar 20lerde flort kafasinda olan adamlar olmayacak zaten evli ya da boşanmiş olanlar cogunlukta olacak.
Yaşca daha kucuk adamlarin da hepsi 3 cocukla sorumluluk almaya hevesli olmayabilirler, keyif icin ararlar yazarlar.

Siz bekarsiniz ama 3 cocuklusunuz daha cok dikkat etmeniz lazim.
Evet. Haklısınız. 😇

Konu girişiniz şeye benziyor.
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan herkese selamlar gibi olmuş.
Bu mesajları bekar olduğunuz için atmıyorlar.
Evliye de, çocuğa da, yaşlıya da, gence de. Herkese atabilirler.
Siz o kişinin bekar olduğunu, yaşını, ne iş yaptığını öğrenecek kadar sohbet edip, yaşını uygun bulmayınca çark etmişsiniz.
Ne zamandır bekarsınız bilmiyorum ama sosyal medya böyle yığınla safsata ile dolu. Diyelim kaygınız gerçek çıktı ve evinize bir sapık geldi. Gerçekten ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?
Arayın polisi, bugün benim ilk bekar doğum günüm. Bir de kapımda beni rahatsız eden bir sapık var diyebilirsiniz.

Ay mazallah polis memuru da aşık olur falan, hiç öyle denir mi bacım? 😂😂

Ben de Began nerelerde, neden kuyruk olanlarla ilgili bir konusu olmadı daha diyordum, baktım gelmişsin. 😂😂

Bekar olmak uzayli olmak gibi bir sey degil ablacim ya .valla bak gayet normal bi durum . Yasadiginiz yerde dogu gorevinde ne kadar cok bekar kiz vardir bu insanlar 3 cocuklu kadina niye yazsin ? cinsellik deseniz artik tabu degil tinder falan derken 3 cocuklu kadini ikna etmekten daha kolay yollar var .İlgi gormek mi istiyorsunuz yasayamadiginiz askin mi pesindesiniz ama artik komik duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X