Çalıştığı kurum gereği kolayca ulaşabileceğini söyledi bana. Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum.Sosyal medyada herkes her şeyi söyler.
Bir de ev adresinizi söyledi mi? Onu kesin biliyor mu? Teyit ettiniz mi? Gerçekten bu bilgiler kendisinde varsa şikayet edin. Kimmiş çıksın meydana.
Çıks işte olmamış.Ya gerekirse rahibeliğe terfih etsin
3 tane çocuğu yaparken doymuştur artık diye düşünüyorum
Esprili yorumlar hiç de düzgün değil diyebileceğin tarzda değil. Aksine çoook şey çıkarabilirsin.Teşekkür ederim doğru düzgün cevap verenlerden biri olduğunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde.
Hayır onunla alakalı bir şey değil siyasi mevzular var işin içinde.Kııızzzz dillerden dillere dolaşıyor adınnasıl güzelsen artık
Sende yedin...Çalıştığı kurum gereği kolayca ulaşabileceğini söyledi bana. Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum.
Olmadığın masa yok be beganHayır onunla alakalı bir şey değil siyasi mevzular var işin içinde.
Zerrecim my names led bir vele distiri dedigimde sen kimsin lan totomun kenarı tavrına alışık oldugum için Began'cımı anlamam çok zor şuvanBende millet kimsin necisin dediğinde dedemin adına kadar söylüyorum tanımıyo kimse beni
ÖffsssÇıks işte olmamış.
İlişki nasıl yaşanır bilmediği için çok merak ediyormuştu.
Flört nedir bilmiyormuştu
Bende millet kimsin necisin dediğinde dedemin adına kadar söylüyorum tanımıyo kimse beni
Anlatmadıklarım daha fazlası.Olmadığın masa yok be began
Bununla iglili konu açmalısınBende millet kimsin necisin dediğinde dedemin adına kadar söylüyorum tanımıyo kimse beni
o zaman yerel halk topluca kapıya dayanmasın, yabancı yalnız ve boşanmış bir kadın olduğunuzdan
Teşekkür ederim doğru düzgün cevap verenlerden biri olduğunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde.
Aurası çekiyor işte.Öffsss
Bir banamı tuhaf geliyor belirli yaştan sonra böyle şeyler?
Ergen kızım var, o bile böyle yazanlarla iki dalga geçip engelli basıyor vallah
Anlatmak istersen dinleriz okuruzAnlatmadıklarım daha fazlası.
Onlar peçeteye yazıp veriyordur belki?Aurası çekiyor işte.
Dikkat ettim yazanlar da hep kamuda memur.
Bir tane esnaf yazmaz mı lan ?
Yazdı dikkatinden kaçmış senin.Aurası çekiyor işte.
Dikkat ettim yazanlar da hep kamuda memur.
Bir tane esnaf yazmaz mı lan ?
Uuuuuuu.Yazdı dikkatinden kaçmış senin.
Yok yaw. Manav vardı bir tane sahi o noldu ki rahatsız etmese kızı.Uuuuuuu.
Şimdiden içim gıcıklandı he.
Üzerinde ne var diye yazanlar da var mı acaba ki ?