Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sosyal medyada herkes her şeyi söyler.
Bir de ev adresinizi söyledi mi? Onu kesin biliyor mu? Teyit ettiniz mi? Gerçekten bu bilgiler kendisinde varsa şikayet edin. Kimmiş çıksın meydana.
Çalıştığı kurum gereği kolayca ulaşabileceğini söyledi bana. Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum.

Teşekkür ederim doğru düzgün cevap verenlerden biri olduğunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde.
Esprili yorumlar hiç de düzgün değil diyebileceğin tarzda değil. Aksine çoook şey çıkarabilirsin.
Boşandın artık, bekarsın, Amerikan romantik komedi filmleri kıvamında yaşa, bu senin hakkın mı desin herkes?
Teoride bir yere kadar ama pratikte hayır. Norveç değil burası. Doğuda küçücük yerde yaşıyorsunuz, üç de çocuğunuz var. Ne desin insanlar? Önünü ardını düşünme, gençliğinde yaşayamadın şimdi flörtün dibine vur mu?
Begaann ah Begaaan... Bu ülkede bir manyağın radarına girmek için var olman yetiyor. Karşılık vermedi diye gencecik kızları öldürüyorlar. Ya kaybedecek hiçbir şeyi olmayan birine denk gelirsen ne olacak?
Daha geçen gün bekar bir anneyle gencecik kızını komşusu asansörde öldürmüş. Kadın bu adamla flört mü etmek istememiş, ret mi etmiş artık neyse adam ikisini de asansörde öldürüp bırakmış.
Az aklını başına al, gözünü seveyim ya. Biraz suya sabuna dokunma, kendinle ilgilen, az kafanı dinlendir.

Çıks işte olmamış.
İlişki nasıl yaşanır bilmediği için çok merak ediyormuştu.
Flört nedir bilmiyormuştu
Öffsss
Bir banamı tuhaf geliyor belirli yaştan sonra böyle şeyler?
Ergen kızım var, o bile böyle yazanlarla iki dalga geçip engelli basıyor vallah

Bende millet kimsin necisin dediğinde dedemin adına kadar söylüyorum tanımıyo kimse beni

Benim eşimin ailesi de çok küçük bir yerde yaşıyor. Gidiyoruz kimsin diyorlar bilmem kimin geliniyim diyorum onun evli oğlu yok ki diyorlar. Eşimi kimse tanımıyor. Neyse ki kayınpederi tanıyorlar

Ya boşanma süreci okey de her halt için başlık açmanız komik. Yani ev adresini nasıl biliyor, bu insana niye cevap veriyorsunuz? İlgi açlığı falan yaşıyor olabilirsiniz. Etraf sapık dolu niyetiniz yoksa yeni boşandım diyorsanız cevap vermeyin yani.

o zaman yerel halk topluca kapıya dayanmasın, yabancı yalnız ve boşanmış bir kadın olduğunuzdan

Türkan Şoray'ın "açlık" filminde köylüler evini basıp kadının kafasına baltayla vurup elinden ekmeğini alıyorlardı. began'ın konularda da öyle bir yerel halk canlanmaya başladı kafamda

Teşekkür ederim doğru düzgün cevap verenlerden biri olduğunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ya farklıysa hissi de var aklımın bir köşesinde.

%90 hayal kirikligi olacak cunku her şeyin bir zamani yaşi var 20lerinizde yasamadiginiz flortu vs bu yasta 3 cocukla beklerseniz ve her tanismak isteyenle "ya farkliysa" diye konusursaniz sıkintı yasayacaksiniz.

Karsiniza cikacak yasitlariniz bekar bile olsalar 20lerde flort kafasinda olan adamlar olmayacak zaten evli ya da boşanmiş olanlar cogunlukta olacak.
Yaşca daha kucuk adamlarin da hepsi 3 cocukla sorumluluk almaya hevesli olmayabilirler, keyif icin ararlar yazarlar.

Siz bekarsiniz ama 3 cocuklusunuz daha cok dikkat etmeniz lazim.

Öffsss
Bir banamı tuhaf geliyor belirli yaştan sonra böyle şeyler?
Ergen kızım var, o bile böyle yazanlarla iki dalga geçip engelli basıyor vallah
Aurası çekiyor işte.
Dikkat ettim yazanlar da hep kamuda memur.
Bir tane esnaf yazmaz mı lan ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…