Evli oğlu yokmuBenim eşimin ailesi de çok küçük bir yerde yaşıyor. Gidiyoruz kimsin diyorlar bilmem kimin geliniyim diyorum onun evli oğlu yok ki diyorlar. Eşimi kimse tanımıyor. Neyse ki kayınpederi tanıyorlar
İnşallah Began'a bakıp kavunları okşamıyordur.Yok yaw. Manav vardı bir tane sahi o noldu ki rahatsız etmese kızı.
Bunları öğrenmen için yazışmış olman lazımÇalıştığı kurum gereği kolayca ulaşabileceğini söyledi bana. Nasıl olduğunu ben de bilmiyorum.
Emel Sayın şarkısı geldi aklıma :)Kııızzzz dillerden dillere dolaşıyor adınnasıl güzelsen artık
Siz eninde sonunda serserinin biriyle ilişki yaşayarak başınızı belaya sokacaksınız. Buna canı gönülden inanıyor ve asla üzülmüyorum. Ama sizin yüzünüzden o çocukların başına bişey gelecek diye endişe ediyorum. Madem cıngıllı bir hayat özleminiz var çocukları babalarına bıraksaydınız en azından güvende olurlardı.Zaten onların iyiliği için bu kararı aldım Yoksa yine boşanmazdım.
Lan güldürmeyinİnşallah Began'a bakıp kavunları okşamıyordur.
Kavun mevsimi geçti belki portakal felan.
Kan çıkar ben sana diyim.
Sosyal medyam dediği memurlar.net olmasın?Aurası çekiyor işte.
Dikkat ettim yazanlar da hep kamuda memur.
Bir tane esnaf yazmaz mı lan ?
Çay burnumdan çıktı PuuhahahahahahahbsbshSosyal medyam dediği memurlar.net olmasın?
Tabi ip gibi dizilmiş kamu çalışanlarını okudugumuz an aglamamız gerekliydi haklısın bebeğim hshsLan güldürmeyin
Gel sarilalim33 yıldır bekarım bana da olmuyor. Began hanımın boşanmasını pusuda bekliyorlarmış
Evet. Haklısınız.%90 hayal kirikligi olacak cunku her şeyin bir zamani yaşi var 20lerinizde yasamadiginiz flortu vs bu yasta 3 cocukla beklerseniz ve her tanismak isteyenle "ya farkliysa" diye konusursaniz sıkintı yasayacaksiniz.
Karsiniza cikacak yasitlariniz bekar bile olsalar 20lerde flort kafasinda olan adamlar olmayacak zaten evli ya da boşanmiş olanlar cogunlukta olacak.
Yaşca daha kucuk adamlarin da hepsi 3 cocukla sorumluluk almaya hevesli olmayabilirler, keyif icin ararlar yazarlar.
Siz bekarsiniz ama 3 cocuklusunuz daha cok dikkat etmeniz lazim.
Panda sen ne zaman boşandın ya
Manav mı?Yok yaw. Manav vardı bir tane sahi o noldu ki rahatsız etmese kızı.
Konu girişiniz şeye benziyor.
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan herkese selamlar gibi olmuş.
Bu mesajları bekar olduğunuz için atmıyorlar.
Evliye de, çocuğa da, yaşlıya da, gence de. Herkese atabilirler.
Siz o kişinin bekar olduğunu, yaşını, ne iş yaptığını öğrenecek kadar sohbet edip, yaşını uygun bulmayınca çark etmişsiniz.
Ne zamandır bekarsınız bilmiyorum ama sosyal medya böyle yığınla safsata ile dolu. Diyelim kaygınız gerçek çıktı ve evinize bir sapık geldi. Gerçekten ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?
Arayın polisi, bugün benim ilk bekar doğum günüm. Bir de kapımda beni rahatsız eden bir sapık var diyebilirsiniz.
EvetManav mı?
Antrikot okşayan kasap mı yoksa ?Manav mı?
Orada üyeliğim yok.Sosyal medyam dediği memurlar.net olmasın?