Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adına konuş kadın. Benim peşimde sıra sıra doktorlar mühendisler var. Allah aşkına boşan bizi al diyorlar. Ben de bekleyin üç çocuk yapmam lazım sonra düşünürüz diyorum.
Keramet 3 çocuktamı acaba?
Malum bende 2 tane ama peşimden çöpcü bile koşmuyor.
Anca çöpüm yanlışlıkla yer düşerse kaldır şunu diye azarlıyorlar
Yaşımda oldu 40, daha yapmam yahu

Ohaaa hiç böyle eril enerjisi yüksek bir flörtüm olmadı pazu göstermek ne yaaa vay anam babam

Şikayetçi olmayı neden düşünmüyorsunuz

Dalga geçilmesinden hoşlanıyor bence. İlgi ilgidir her türlüsü iyidir diyor. Çok ciddi psikolojik problemleri var
Kesinlikle öyle.
Velev ki doğru olsa ki asla inanamıyorum.
Bu tarz konuları açarak ne umuyor, gelecek cevapları o kadar iyi biliyor ki.
Mutlu oluyor şuraya yazılan yorumlardan.

Herkes seni çok kıskanıyor began ya. Hepimiz keşke boşansak da elin iti uğursuzu peşimize düşse diyoruz.
Bin kişi söyledi, kabul edin artık.
Silik, ezik, mutsuzsunuz
Kaç sayfada gördüm, ben şahsen ikna oldum artık. Bu kadar kadın yanılıyor olamaz.

Kesinlikle öyle.
Velev ki doğru olsa ki asla inanamıyorum.
Bu tarz konuları açarak ne umuyor, gelecek cevapları o kadar iyi biliyor ki.
Mutlu oluyor şuraya yazılan yorumlardan.
Bana yazılsa valla gururum incinir.
Bilmiyorum 3 çocuklu kadın olarak boşanmış olsam elbette etrafımda bu tip insanlar olacaktır ama tutup nasıl engellerim ecebağğğ diye de sormam yani.
N'apacağımı bilmiyor olamam herhalde :)
3 çocugum var yazanlara yürüyenlere koşanlara şans vermek istiyorum ne yapmam lazım diye sorsa fikrini yazar herkes.

hiç kimse 3 çocuklu yen boşanmış kadına böyle hemen yaklaşmaz, erkekler hele hiç yaklaşmaz.
kadınlar yine duygusal olarak yaklaşıyorlar ama erkek önce 3 çocuk başıma mı kalır diye düşünür.
ya da cinsellik peşindedir.

Ohaaa hiç böyle eril enerjisi yüksek bir flörtüm olmadı pazu göstermek ne yaaa vay anam babam
O eril enerjiyi ortaya çıkarana bakmak lazım bi kere.
Sadece erkekler değil koca bulamıyorum diyen kadınlarda Beganın kapısında kuyruk oluşturmalı. Öğrenecekleri çok şey var çünkü.

Ay bu hafta kaş bıyık için kuaföre gitmedim sabah bı baktım aynada bıyıklar burma olmuş acaba ondan mı talip cikmiyor konu sahibi kadar yaaaaa
Ay bilmem ki
Kendisi tüyolar verse
Özellikle bu yaşıma geldim, neden benim de kismetim yok diyen kadınlara bir güzellik yapsada bu işin sırrını verse

Yaa ama siz de geçen gün övünmüyo muydunuz günde en az 3 teklif alıyorum diye?

Aynen önce her soruna rağmen üç çocuk yapmalısın. Sonra boşandıktan sonra ay ben neden hemen koşa koşa evlenip çocuk yaptım demeden ben gençliğimde yaşamadığım sevgiyi aşkı yaşayacağım demelisin. Öbür türlüsü olmaz. Hatta bu süreçten çocukların psikolojisi nasıl etkilenmiş, nasıl etkilenecekler demeden hemen istemelisin. Çünkü anneliği kendi seçip, annelik kutsaldır diyip yine de ama önce kadınsın sen demeli ve sosyal medyadan, oradan buradan sevgi dilenmelisin.

Başıma bir iş gelmeyecekse evet
Konu sahibinin davası bitti mi acaba devam ediyordu hala sanki

Çok hasret kalmış flörte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…