Keramet 3 çocuktamı acaba?Kendi adına konuş kadın. Benim peşimde sıra sıra doktorlar mühendisler var. Allah aşkına boşan bizi al diyorlar. Ben de bekleyin üç çocuk yapmam lazım sonra düşünürüz diyorum.
Ohaaa hiç böyle eril enerjisi yüksek bir flörtüm olmadı pazu göstermek ne yaaa vay anam babamBegana kocasının yanında pazılarını gösteriyor, asılıyorlardi daha evliyken.
Kadın boşanmış daha neler olur neler.
Yorumlari okumadım ama kiskanc kadınlar konuya inanmamazlik etmemişlerdir umarım.
Şikayetçi olmayı neden düşünmüyorsunuzMerhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Zoraki edit: Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir işe yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Hayatında ilk defa bekar kaldığı için taktik istiyor anlasana
Dur daha kimleri kimleri okicizzz asılan, yürüyen, koşan,atlayan.Kıskanç, mutsuz, haset, fesat ve türevleri ilan edildiysek oturduğumuz yerden, bu konu yeterli olgunluğa erişmiştir. Olmuşsun sen. Hayırlı olsun.
İşte bu girişimci ticari tüccar zekasıBoşansam bana kasap yazsın isterim.
Etin kilosu çok pahalı.
Memur da kimmiş peh.
Kesinlikle öyle.Dalga geçilmesinden hoşlanıyor bence. İlgi ilgidir her türlüsü iyidir diyor. Çok ciddi psikolojik problemleri var
Bin kişi söyledi, kabul edin artık.Herkes seni çok kıskanıyor began ya. Hepimiz keşke boşansak da elin iti uğursuzu peşimize düşse diyoruz.
Aman ne bileyim en son kpssye girdiğim sene ilanlara bakıyordumMemurlar.net hala yaşıyor mu ya?
Bana yazılsa valla gururum incinir.Kesinlikle öyle.
Velev ki doğru olsa ki asla inanamıyorum.
Bu tarz konuları açarak ne umuyor, gelecek cevapları o kadar iyi biliyor ki.
Mutlu oluyor şuraya yazılan yorumlardan.
O eril enerjiyi ortaya çıkarana bakmak lazım bi kere.Ohaaa hiç böyle eril enerjisi yüksek bir flörtüm olmadı pazu göstermek ne yaaa vay anam babam
Ay bilmem kiAy bu hafta kaş bıyık için kuaföre gitmedim sabah bı baktım aynada bıyıklar burma olmuş acaba ondan mı talip cikmiyor konu sahibi kadar yaaaaa
Yaa ama siz de geçen gün övünmüyo muydunuz günde en az 3 teklif alıyorum diye?sizin konularınız hep böyle
hep bi herkes bana aşık herkes bana yürüyor modunda
ben hiç inandırıcı bulmuyorum
sizi gibi herkes benim peşimde sendromu yaşayan 2 kız arkadaşım var
ne zaman konuşsak maşallah yürümeyen kalmamış oluyor hepte bi "aman ben istemiyorum ama karşı taraf
çok ısrarcı" modundalar
ama ne tesadüf ki ben ne zaman bu kızlarla zaman geçirsem benim yanımda ne bakan oluyor nede yürüyen
kimsenin onlara göz ucuyla baktığına bile şahit olmuyorum
sosyal medyada herkes herkese tanışma mesajı atar çağımızın normali oldu artık bu
cevap vermediğin sürece sorun yok
çok rahatsız olduysan engeller geçersin
yani böyle msj attı teklif etti hayır dedim ama evime gelmekle tehdit etti adresimi biliyormuş bilmem ne
geçiniz bu film ağızlarını
konularınız hep böyle yani bütün kurum siz boşanın diye pusuda bekliyordu herkes size atlamak istiyor
Aynen önce her soruna rağmen üç çocuk yapmalısın. Sonra boşandıktan sonra ay ben neden hemen koşa koşa evlenip çocuk yaptım demeden ben gençliğimde yaşamadığım sevgiyi aşkı yaşayacağım demelisin. Öbür türlüsü olmaz. Hatta bu süreçten çocukların psikolojisi nasıl etkilenmiş, nasıl etkilenecekler demeden hemen istemelisin. Çünkü anneliği kendi seçip, annelik kutsaldır diyip yine de ama önce kadınsın sen demeli ve sosyal medyadan, oradan buradan sevgi dilenmelisin.Darısı başınıza diyorsun yani. Benim bebe yok henüz ya. Üç çocuk yapayım ondan sonra düşecem bu yollara. Böyle çocuksuz bekarlık çok sıkıcı olur.
Artık bi kendinize mi gelseniz acaba? Ne bu ergen ergen tavırlar? Yakışıyor mu koskoca kadına?
Başıma bir iş gelmeyecekse evetAynen önce her soruna rağmen üç çocuk yapmalısın. Sonra boşandıktan sonra ay ben neden hemen koşa koşa evlenip çocuk yaptım demeden ben gençliğimde yaşamadığım sevgiyi aşkı yaşayacağım demelisin. Öbür türlüsü olmaz. Hatta bu süreçten çocukların psikolojisi nasıl etkilenmiş, nasıl etkilenecekler demeden hemen istemelisin. Çünkü anneliği kendi seçip, annelik kutsaldır diyip yine de ama önce kadınsın sen demeli ve sosyal medyadan, oradan buradan sevgi dilenmelisin.