Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmem kaç yaşında 3 çocuklu kadına takmış herkes nasıl bir iş anlamadım, o kadar bekar manken gibi kızlar varken. Evinize varana kadar bulmuş bir de o derece takmış. Nasıl bir guzellikse sizinki kendinizdenkac yaş küçük adamları pesinizde koşturuyorsunuz.👏
Önceden abarttığınızı düşünüyordum ama artık tamamen tüm konularınızı uydurduğunuzu düşünüyorum.
Bizim barzolar yaralı ceylan kokusunu 100km öteden alıyor çünkümsü🤣🤣🤣

Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.

Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Yazdım yazdım sildim...

Neeyyyssseeee

Senin iman kuvvetinle bu konu sürecek inşallah. Ben seni destekliyorum. 🥰

Ya Tvde programa cikiyor kadinlar baksan dersin kimse bu kadina yanaşmaz ama bir suru adam ismi geciyor.
Yani ben o yuzden olmaz diyemiyorum. 😄

Ama o bir suru gelen kişiler de ona göre tipler oluyor yani, tutup butun kaliteli adamlar sira olmuyor tabi ki. Lakin bu alişilmadik ilgiyle başi dönen ve ilgiye aç kadin adamlarin eline cok kolay oyuncak olur cocuklari var üzücü olur sonu napayim. 🙄

İnşallah öyle olur ne diyeyim. Bir an önce kavuşursunuz inşallah o günlere.
Darısı başınıza diyorsun yani. Benim bebe yok henüz ya. Üç çocuk yapayım ondan sonra düşecem bu yollara. Böyle çocuksuz bekarlık çok sıkıcı olur.

Artık bi kendinize mi gelseniz acaba? Ne bu ergen ergen tavırlar? Yakışıyor mu koskoca kadına?

Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.

Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Şimdi anladım neden erkeklerin sana Merhaba asl pls yazdıgını.
Meğerse kolay kolay satmayacagı bir kadın arıyorlarmış kısacık dost hayatlarında

Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Manav olayı yokmuş pardon 🥴🥴

sizin konularınız hep böyle
hep bi herkes bana aşık herkes bana yürüyor modunda
ben hiç inandırıcı bulmuyorum
sizi gibi herkes benim peşimde sendromu yaşayan 2 kız arkadaşım var
ne zaman konuşsak maşallah yürümeyen kalmamış oluyor hepte bi "aman ben istemiyorum ama karşı taraf
çok ısrarcı" modundalar
ama ne tesadüf ki ben ne zaman bu kızlarla zaman geçirsem benim yanımda ne bakan oluyor nede yürüyen :KK70:
kimsenin onlara göz ucuyla baktığına bile şahit olmuyorum

sosyal medyada herkes herkese tanışma mesajı atar çağımızın normali oldu artık bu
cevap vermediğin sürece sorun yok
çok rahatsız olduysan engeller geçersin
yani böyle msj attı teklif etti hayır dedim ama evime gelmekle tehdit etti adresimi biliyormuş bilmem ne
geçiniz bu film ağızlarını
konularınız hep böyle yani bütün kurum siz boşanın diye pusuda bekliyordu herkes size atlamak istiyor

Boşanmadan başladılar Beganın peşinden koşmaya
Bence bizim giderimiz yok, o yüzden evdekiyle idare etmeye devamke
Kendi adına konuş kadın. Benim peşimde sıra sıra doktorlar mühendisler var. Allah aşkına boşan bizi al diyorlar. Ben de bekleyin üç çocuk yapmam lazım sonra düşünürüz diyorum.

Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.

Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Nası olacak o? Ban yersem de yerim. Müfettiş Gadget çok mu izlediniz? Hem kötü birsey demedim. İstediğiniz delice ilgi değil mi? Tüm konularınızin amacı bu degil mi?
Tamam işte istediginizi veriyoruz. Bir teşekkür bu kadar zor olmamalı.

Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.

Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.

O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.

Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Bu konuya nasıl yorumlar geleceğini gayet bilerek açtın.
3 çocuk,ev ve işinle boş vakit iyi bula biliyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X