Bizim barzolar yaralı ceylan kokusunu 100km öteden alıyor çünkümsüBilmem kaç yaşında 3 çocuklu kadına takmış herkes nasıl bir iş anlamadım, o kadar bekar manken gibi kızlar varken. Evinize varana kadar bulmuş bir de o derece takmış. Nasıl bir guzellikse sizinki kendinizdenkac yaş küçük adamları pesinizde koşturuyorsunuz.
Önceden abarttığınızı düşünüyordum ama artık tamamen tüm konularınızı uydurduğunuzu düşünüyorum.
Yazdım yazdım sildim...Merhaba Hanımlar,
Bugün doğum günüm. Yeni yaşıma bekar girmekten çok memnunum. Ancak alışmam, yeniden öğrenmem gereken şeyler var galiba.
Geçen gün kamu kurumunda çalıştığını söyleyen biri sosyal medya hesabım üzerinden bana ulaştı ve tanışmak istediğini söyledi. Kendisi de bekarmış ve 30 yaşındaymış. Benden çok küçük ve tanımadığım biri olduğu için reddettim. Ancak hayır kelimesini kabul etmediğini, evimin önüne kadar gelip benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi. Ev ve iş adresimi bildiğini söyleyince tedirgin oldum.
Niyetini bilmiyorum. Kamuda çalıştığı için aşırı bir hareket yapmaktan çekineceğini düşünüyorum. Bu durumlara nasıl engel olacağım konusunda fikirler istiyorum hanımlar.
Boşanmadan başladılar Beganın peşinden koşmayaHerkes seni çok kıskanıyor began ya. Hepimiz keşke boşansak da elin iti uğursuzu peşimize düşse diyoruz.
Senin iman kuvvetinle bu konu sürecek inşallah. Ben seni destekliyorum.
Darısı başınıza diyorsun yani. Benim bebe yok henüz ya. Üç çocuk yapayım ondan sonra düşecem bu yollara. Böyle çocuksuz bekarlık çok sıkıcı olur.İnşallah öyle olur ne diyeyim. Bir an önce kavuşursunuz inşallah o günlere.
Şimdi anladım neden erkeklerin sana Merhaba asl pls yazdıgını.Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.
Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Manav olayı yokmuş pardonSert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Kendi adına konuş kadın. Benim peşimde sıra sıra doktorlar mühendisler var. Allah aşkına boşan bizi al diyorlar. Ben de bekleyin üç çocuk yapmam lazım sonra düşünürüz diyorum.Boşanmadan başladılar Beganın peşinden koşmaya
Bence bizim giderimiz yok, o yüzden evdekiyle idare etmeye devamke
Memurlar.net hala yaşıyor mu ya?Sosyal medyam dediği memurlar.net olmasın?
Gel sarilalim
Sosyal medyam dediği memurlar.net olmasın?
Nası olacak o? Ban yersem de yerim. Müfettiş Gadget çok mu izlediniz? Hem kötü birsey demedim. İstediğiniz delice ilgi değil mi? Tüm konularınızin amacı bu degil mi?Bu konuda engellemeyeceğim çünkü siz zaten kendi kendinizi imha edeceksiniz.
Erkekler çok iyi arkadaş olur kolay kolay birini satmaz. Ama Kadın kadının kurdudur birbirini yer. Afiyet olsun
Ay bu hafta kaş bıyık için kuaföre gitmedim sabah bı baktım aynada bıyıklar burma olmuş acaba ondan mı talip cikmiyor konu sahibi kadar yaaaaaBoşanmadan başladılar Beganın peşinden koşmaya
Bence bizim giderimiz yok, o yüzden evdekiyle idare etmeye devamke
Bu konuya nasıl yorumlar geleceğini gayet bilerek açtın.Sert kırıcı veya empati gereği duymadan sadece konuyla alakalı doğrudan fikirlerini yazanlara sonsuz saygı duyuyorum.
Ancak kendi konum dışında, diğer konularda da sürekli dalga, alay ve kıskançlık içerikli cevaplar yazan arkadaşların gerçek hayatında çok mutsuz, ezik ve görünmez olduğunu düşünüyorum. Kişilere saldırı dili kullanmak yerine konu odaklı ve düzgün cevaplarınız olsa, herkese en azından ufak bir şey katabilirsiniz. Ancak bu şekildeki davranış, üslup ve itici tavırlarınızla kadınları bu forumdan uzaklaştırıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar konu açtığına pişman oluyor ve üyelik iptali yaptırıyor bence.
O yüzden sizin gibileri dikkate almamayı öğrendim. Siz kendi aranızda bir grup olarak gülüp eğlenebilir kendi acılarınızı unutabilirsiniz.
Şurada 10 sayfa mesaj varsa 9 sayfası sizin hiçbir yaramayan, ego tatmini yapmaya çalıştığınız mesajlardan ibaret.
Dalga geçilmesinden hoşlanıyor bence. İlgi ilgidir her türlüsü iyidir diyor. Çok ciddi psikolojik problemleri varŞeyi farkettin mi konudan kimse engellenmemiş, avukatlar da gelmemiş