YILIN DEĞİL YÜZYILIN NİŞAN HİKAYESİ BENZERİ ÇIKMAZ:)

Bence çocuklar bagajda geldiği için yanlarına hiçbir şey alamamışlardır:)

Siz ailesiyle evlenmeyeceksiniz, eşiniz size iyi davranıyormu önemli olan o. Diğer kardeşlerin eşleride gitmiyorlarmış kayinvalideye sizde gitmezsiniz.
Sürekli para istemeleri sıkıntı. Evlendikten sonrada oyle olursa kötü olur, nişanınızla onu konuşun.
Eşiniz aileden görmediği için yol yordam bilmiyor. Zamanla öğrenir alisir. Aileyi boşverin herşeye karışsalar daha kötü

Bu cvbı Annemmi yazdı acaba:)Annemde aynı sözleri söyledi.

Şöyle söylemek istiyorum .
Evlatlarına ilgisizlerse
Bu demek oluyor ki gorumceniz size gelmeyecek siz onlara gitmek zorunda kalmayacaksınız( zorundalik diyorum yıldızlarımizin uyuşmadigi insanlarla zorla görüşürüz malum .)
Kayinaileniz size gelmeyecek demektir
Siz hiç gtmek zorunda kalmayacaksınız
Haliyle demek istediğim buraya kadar hiç sorun yok

Ama eşinizle konuşulması gereken sorun olabilecek tek nokta şu .

Ailesine parasını yediriyor mu ve evlenince yedirecek mi ????

Şoklar içinde okudum.. Çevremde ilgisiz kayın aile duydum hatta gördüm ama bu kadarını ilk kez görüyorum..yedek kıyafet bile getirmemek Bunların bir kere kendilerine saygıları yokmuş ki siz ve ailenize saygı göstersinler.. Nezaket beklemek çok yanlış olur bu saatten sonra bence.

Ama nişanlınızın bir suçu yok ailesi gün yüzü görmemiş diye adamdan ayrılmak da olmaz bence.. Sonuçta onun bir işi kendine göre bir düzeni varmış sizde aynı şekilde kendi düzeniniz ve kendi hayatınızı yaşarsınız.. Fakat keşke nişanlınız bu durumdan sizi önceden haberdar etseydi de hazırlıkları ikiniz birlikte tamamlama şansınız olsaydı.. Bir evlilikte kayın ailenin önemi de var aslında ama nişanlınız seviyorsanız birşekilde arada dengeyi sağlayacaksınız mecbur. Önemli olan şu saatten sonra nşlanlınızın size karşı tutumu. Eğer ondan eminseniz göze alacaksınız mecbur. Ama bu kolay birşey değil elbette.. Keşke böyle olmasaydı ama aileniz de nişanlınızı sevmiş artık sizde kendi ailenizi bu duruma alıştırıp o şekilde yolunuza devam edeceksiniz gibi görünüyor.. Maddi anlamda destek vermesinler o önemli değil ama insan biraz nezaket ne bileyim şu süreçte gönüllerin hoş tutulmasını da ister bu konuda çok haklısınız.. Allah mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin size

Belki su an bunlar gözüne batmiyor ama sadece nişanlınla degil ailesi ile de evleneceksin emin ol buna.. görgü deger verme kültürlü olma ailelerin denkliği bence cok önemli gelin olarak ozel hissedilmek deger verildiğini görmek senin de hakkın. Zamanla herseyi daha iyi anlarsın benden sana abla tavsiyesi ben olsam bi daha düşünürdüm

Ne kadar aile bağları zayıf olsa da bir şekilde hep hayatınızın içinde olacaklar. İyi düşünün derim. Ayrıca nişanlınızın çiçek ve çikolata almayı düşünmemesi de tıpkı ailesi gibi yol yordam bilmediğini gösteriyor. Armut dibine düşermiş. Uzun süre gözlemleyin

e isteme oldu mu?
birde toplam 3/5 kişi gelen için salonda mı nişan yaptınız?
önceden onlardan kimsenin gelmeyeceğini bilerek neden salon nişanı?
Aynen ya gelen giden isteyen yok nişan yapiliyor mesela benide istediler biz nişan taktik evde bidaha uğrasmadik bu sekil olsa neyse de salon falan bilemedim

Aynen ya gelen giden isteyen yok nişan yapiliyor mesela benide istediler biz nişan taktik evde bidaha uğrasmadik bu sekil olsa neyse de salon falan bilemedim
Onlar tarafından gelen az bızım tarafımız kalabalık salon dedıgımde buyuk bır yer degıldı zaten evımız kucuk oldugu için mecbur öyle oldu

Aile yol yordam bilmez olabilir o onların görgüleri de o nişanlınız neden ailesinin eksiğini gözünüze gözünüze sokmuş onu anlamadım. Kendi çiçek çikolata yaptırsaymış çok mu zormuş. Size de ailem böyle ama seni mağdur etmeyeceğim bizim evimiz düzenimiz ayrı, kendimize göre olacak dese böyle endişelenmeyeceksiniz.

Antep'ten gelirken baklava getirmeyen misafiri bile evime almam. Antep=baklava ve gümüş işleme.

Tabi ki karar sizin ama çok çok çok düşünün derim. Evlenince sadece eşinizle evlenmiyorsunuz bir nevi onun ailesiyle de "evleniyorsunuz". Nişanlınızın da nasıl olacağı belli değil. Bir de gidip kendi tatlınızı kendiniz almanız çok yanlış olmuş, nişanlınız gidip alsaydı. Ailesini biliyordu, her şeyi kendi ayarlarda, getirseydi. Bunları neden yapmamış ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…