YILIN DEĞİL YÜZYILIN NİŞAN HİKAYESİ BENZERİ ÇIKMAZ:)

Anladığım kadarı ile şehir uzak diye hem tanışmaya aynı gün Nisan yapmaya gelmişler. Ama saçmalamışsiniz. Ne aceleniz vardiki aile bağlarına bukadar önem verirken nasıl aileler oturup tanışmadan direk Nisan olayına girdiniz. Hadi gelrken onlar boş geldi görmüş geçirmiş olarak abi yengedemi akıl edemedi bı pasta çiçek falan. Nerden tutsan elinde kalır. Ama nişanlın açıkça anlatmış e ailemde sevdi diyosun nişanlinin ailesinin yapısı yüzünden sevdigin kişiden vazgecmeni gerektirecek bişey yok

Yani tamam hadi anne baba böylede abisi falan evli değil mi?Onlar da mı akıl edemezdi sonuçta aynı yollardan geçmişler…İlginç…Nişanlınızda da hata var kusura bakmayın..Etrafında kimse söylemiyor akıl edemiyor olabilir ama internete yazsa “kız isteme,söz,nişan” vs. diye bir sürü şey çıkardı zaten…

Bence herkes garip
Nişanlımla evleneceğim bunlardan bana ne deme sakın cunku aileyle de evleniyorsun aile de evlenince kıymete binebilir

Bence evlenmişlerdir. Yeni üyelikle konu açmıştır, biz görmemişizdir.
Tam yazicaktim ya tarihe gozum carpinca hayy allah gec kaldim dedim icimden...nisanlisindanda bir cacik olmazdı halbuki hadi aile boyle o neden cicek çikolata getirmedi...kimse demesin aileyle evlenmiyosun onunla evleniyorsun bal gibi aileylede evleniyorsun.burda ne konular gorduk kp kv yüzünden huzurumuz kalmadi bosanacaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…