Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 1 minik ev yapımı dereotlu peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa naneli yeşil çay

Öğle eve gittiğimde 1 yumurtadan peynirli omlet yapacağım 1 dilim ekmekle onu yerim sanırım sonra ev işi rahat 1 saat olacakakşama misafirim var o sebepten az mercimek çorbası 1 lahana sarması 4-5 adet anca balık yeşil salata yemeyi planıyorum bakalım

Kızlar pazartesi hastaneye gidiyorum işim erken biterse öğleden sonra gelir bildirimlerimi yaparım ama Salı gününe kalırsa artık 3 günlük menü ve tartı rakamıyla gelirim

Gunaaaydiiiinnn :)) giremedim diye eksiklik hissettim neyseki sitedeki calisma bitmis.

Cmtsi menum
Sabah
2 yumurta
1 bardak sut

Oglen ( misafirlikteydim)
Haslanmis karnabahar,brokoli
4 adet cig kofte
2 bardak cay

Aksam ( babamlardaydim)
İki kasik kiymali bezelye
Dort kasik pilav
Bir kucuk dilim pizza

Bir bardak kis cayi
Bir bardak taylol hot
Bir dilim muzlu pasta

Pazar menum
Sabah
İki yumurta
Bir bardak sut

Ara
2 fincan yesil cay

Aksamustu
200 gr mantar kavurma

Aksam
2 bardak cay
1 avuc leblebi

Bu arada kilom gelsin

Cumartesi; 07:45 - 1 ad.minik deretotlu poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 09:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 13:35 - 1 yumurtadan omlet + 1 ad.salam + 1 tatlı kaşığı krem peynir + 1 çtl beyaz peynir + 1 dilim ekmek
Akşam; 18:30 - 7-8 ad. mezgit tava + yarım kase yeşil salata + 2 çtl çoban salatası + yarım kase mercimek çorbası + 4 ad.minik lahana sarması + 1 trabzon hurması

Sporlarım; yarım saat yürüyüş + 45 dakika leslie + 2 saat üzeri ev işi yemek yapmak ev temizlemek falan(saat 2 den akşam 10 na kadar ayaktaydım)

Pazar; 10:30 - 1 yumurtadan omlet + 1 ymk kaşığı krem peyniri + 1 salam + 2 dilim ekmek + 2 çtl beyaz peynir + 1 kupa ıhlamur
Ara; 1 orta boy muz + 1 orta boy trabzon hurması
Öğle; 16:45 - 1 tabak bol limonlu hafif sıvıyağlı brokoli
Akşam;21:00 - 1 kase mercimek çorbası + 2 lahana sarması

Sporlarım; 1,5 lt su + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 100 squat

Pazartesi; 57,5 --- 56,7

Kaybettiğim - 800 gr

Herkese hayırlı haftalar,
Haftasonu hiç giremedim misafirim vardı.
Cumartesi:
Sabah: Küçük bir parça biberli omlet, peynir zeytin, domates salata
Öğle: Yok
Akşam saat 6 gibi: 2 kaşık amerikan salatası, 1 ev poğaçası, 1-2 kaşık çikolatalı puding
Pazar:
Sabah: Küçük bir parça peynirli omlet, yarım dilim ekmek, peynir zeytin
Öğle: Yok
Akşam: 4 tane lahana sarması, bir kase tarhana çorbası

Spor yapamadım ama doğru düzgün oturamadım bile inanamıyorum kendime ama verdiğim kiloaya bakın. Çok moralim bozuluyor. (

Eklentiler

• WP_20151130_003.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 41
Yediklerin yerinde aslında benden fazla yememişsin yani düşün ama spor yapmadığın için çok gitmemiş canım spor yapman gerek tutuyor vücudun maalesef

Yediklerin yerinde aslında benden fazla yememişsin yani düşün ama spor yapmadığın için çok gitmemiş canım spor yapman gerek tutuyor vücudun maalesef
Ne vücutmuş yaa. Çok moralim bozuk. Davul gibiyim şu anda.. Sabah hastaneye gittim. Synacthen diye bir test yaptılar. Tiroid hapımı arttıramırları gerekiyormuuş ama yapamazlarmış kortizol hormum daha da düşermiş. Hamile gibiyim karnım çok şiş. Çok afedersiniz kabızlıkta var.. Cumartesi misafir telaşından hiç fırsat bulamadım. Dünde hiç gelmedi. Ama bugün rahatsız ediyor.. Çok üzülüyorum ya .. O kdar dikkat ediyorum hevesleniyorum zayıflıcam diye. Olmuyor..

Sağol canım. 2 gün giremedim bende olsun bende okuyorum herkesinkini hafta içi. Hafta sonu zor oluyor.

Canım vereceksin moral bozma bak kabızlık varmış o zaman gayet normal bak charmant bana önermişti kızarmış biber üzerine rendelenmiş domates yiyebilirsin bol limonlu haşlanmış brokoli hafif zeytinyağı dökerek yiyebilirsin benim bağırsakları çalıştırdı birazda olsa

Bende deniyim canım sağolasın

Bende kayısılısını duymuştum. Akşamdan bir bardak suya 2 tane kuru kayısı koyuyorlarmış. Sabah hem suyu içip hemde kayısı yiyorlarmış
Kayısı çok iyi zaten onu biliyorsundur diye söyleme gereği duymadım canım Rezene çayı da iç rahatlatır

Kızlar 2 gündür öyle abarmadığımı biliyorum ama inanın ne yediğimi bilmiyorum:) ama bugün menümü yazayım hemen..

Sabah
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kalığı yulafl

Öğle
Tost(kepekli beyaz peynirli)

Akşam
Tarhana
Salata
4 adet çiğ köfte marul arasına(diyetisyen 4 tane çiğ köfte verdi ama nar ekşisiz verdi yaa.. Bilmiyorumm daha yemedim ama nar ekşisi dökenilirim )

Limon sık olmaz mı? Limonlu daha güzel oluyor

Güzel canım abartı bir şey yok gayet yerindeÇiğ köfte dedin çiğerimi yaktın

Cok iyi gidiyorsun neyseki o pogacalar bitti

Hic moralini bozma vucudun saskin suan bir ara boyle takiliyor benim de oldu sen pes etme bak gececek

Olacak kuzum senin troit probleminde var bak sadece zorlayacak seni biraz belki ama yine de pes etmezsen inan basaracaksin

Ohh ohhmiiss missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…